Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

Na savaitgalį žaidžiau su ta oro del marocco, šiek tiek pavyko "nusipešt" bet pvz ją pašildai tepi ant odos rauni ir viskas jau antrą kartą ji labai sunkiai tepasi nes greit kietėja ir beveik nebenurauna plaukelių. O pvz kai aš salone darydavausi cukraus depiliaciją tai su tuo pačiu cukraus gumulėliu vis raudavo ir raudavo ir jis nei kietėdavo nei ką, bet ten buvo dermaepil kiek pamenu. Gal kas bandėte Dermaepil cukraus pastą?
Papildyta:
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 25, 10:56)
Nesisekė, su vašku geriau, nes su cukrumi man tik truputį išrauna, bet ne viską kaip su vašku.. Truputuką nusivyliau, nes už tą cukrų mokėjau 80lt.. verysad.gif  verysad.gif
Ir aš turiu tą oro del maroco pastą, bet man jin labai nepatiko.. kiek ją pašildyti reikia? turiu šildytuvą.

Su tuo šildymu tai neaiškus reikalas, aš niekaip neatitaikau ( aišku neturiu šildytuvo smile.gif bet man gaunasi arba jau per daug pakaitinu arba jau per mažai doh.gif
Atsakyti
Esu mačius kai darė mugėje, tą rutuliuką šildo tik rankose, ir jį visąlaik "kočioja", ta prasme rankose visada mynko ir tepa.. Dermaepil draugė turi sakė ir tas pats kaip man su Marocco vašku .

QUOTE(Druskė @ 2013 03 25, 15:06)
Na savaitgalį žaidžiau su ta oro del marocco, šiek tiek pavyko "nusipešt" bet pvz ją pašildai tepi ant odos rauni ir viskas jau antrą kartą ji labai  sunkiai tepasi nes greit kietėja ir beveik nebenurauna plaukelių. O pvz kai aš salone darydavausi cukraus depiliaciją tai su tuo pačiu cukraus gumulėliu  vis raudavo ir raudavo ir jis nei kietėdavo nei ką, bet ten buvo dermaepil kiek pamenu.  Gal kas bandėte Dermaepil cukraus pastą?
Papildyta:

Su tuo šildymu tai neaiškus reikalas, aš niekaip neatitaikau ( aišku neturiu šildytuvo smile.gif bet man gaunasi arba jau per daug pakaitinu arba jau per mažai  doh.gif

Atsakyti
Gal rankos labai karštos smile.gif nes aš neįsivaizduoju kaip ten jį minkyt nes pas mane jis tiesiog stingsta akyse ir virsta kietu saldainiu smile.gif
Dar turiu viltį nukeliauti į Pelenės paroda gal ten kokį stebuklą papasakos apie cukraus pastas
Atsakyti
QUOTE(Druskė @ 2013 03 26, 00:51)
Gal rankos labai karštos smile.gif nes aš neįsivaizduoju kaip ten jį minkyt nes pas mane jis tiesiog stingsta akyse ir virsta kietu saldainiu smile.gif
Dar turiu viltį nukeliauti į Pelenės paroda gal ten kokį stebuklą papasakos apie cukraus pastas

As jos nemynkau, paprasciausiai uzsitepu, dedu juostele ir tada su juostele plesiu. Liuks viskas thumbup.gif
Atsakyti
Niekad nemėginau depiliacijos su vašku arba cukrumi. Esu mėginus tik tas vaško juosteles kur būdavo (yra) pirkti smile.gif Dažniausiai depiliacijai naudoju epiliatorių, tačiau man įauga plaukeliai doh.gif o ar naudojant tuos depiliacijos būdus su cukrumi, jums įauga ar ne? ką darote, kad neįaugtų? smile.gif aš ir pilingus darausi, bet kažkaip vistiek tą bėda turiu....
Atsakyti
QUOTE(Novete @ 2013 03 26, 13:55)
Niekad nemėginau depiliacijos su vašku arba cukrumi. Esu mėginus tik tas vaško juosteles kur būdavo (yra) pirkti  smile.gif  Dažniausiai depiliacijai naudoju epiliatorių, tačiau man įauga plaukeliai  doh.gif o ar naudojant tuos depiliacijos būdus su cukrumi, jums įauga ar ne? ką darote, kad neįaugtų?  smile.gif  aš ir pilingus darausi, bet kažkaip vistiek tą bėda turiu....

Man nuo skutimo ir vasko siaubingai iaugdavo, o nuo cukraus ne (tfu tfu tfu).
Retkarciais naudojo sodos+druskos pilinga.
Atsakyti
Aš ir išbandžiau depiliaciją cukraus vašku. Dariausi namuose, bet manau, kad antrą kartą nebedarysiu. schmoll.gif Visų pirma man vaškas gavosi skystas, nors pagal video, kurį dariau, turejo gautis tokia masė, iš kurios išsiminkytų rutuliukas. Masė gavosi kaip medus, bet ir tokia gerai, nes užrepus ant kojos ji sukietėdavo ir nusiplėšdavo. Tik ji buvo labai karšta, todėl kai tepiau ant kojų labai degino, net koja nusideginau. Ir esmė ta, kad ta mano mase pradėjo kietėti dar būdama labai karšta, todėl viską labai greitai reikėjo daryti. Tokia patirtis mano. tongue.gif o siaip mačiau droge yra pirkti cukraus vaško, ir manyčiau tikrai nedaug kainuoja, tai reiks geriau šį variantą išbandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2013 03 26, 18:53)
Man nuo skutimo ir vasko siaubingai iaugdavo, o nuo cukraus ne (tfu tfu tfu).
Retkarciais naudojo sodos+druskos pilinga.

cia pries depiliacija? toks pilingas? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, man pavyko issivirti is trecio karto - puikiai tepasi, puikiai plesiasi. Nors ir kietoka, nesildau, bet paimu tarp ranku ir siek tiek pasildau. Darau tik su rankomis, jokiu menteliu nenaudoju. Ir pati bet kuria vieta galiu nusidepiliuoti. Nei skauda, nei beria. Fantastika. Nors virk ir pardavinek:) O del to , kad darau rankomis, tai tiesiog praktika - daug kartu bandziau ir pavyko:)
Atsakyti
QUOTE(Novete @ 2013 03 26, 11:55)
Niekad nemėginau depiliacijos su vašku arba cukrumi. Esu mėginus tik tas vaško juosteles kur būdavo (yra) pirkti  smile.gif  Dažniausiai depiliacijai naudoju epiliatorių, tačiau man įauga plaukeliai  doh.gif o ar naudojant tuos depiliacijos būdus su cukrumi, jums įauga ar ne? ką darote, kad neįaugtų?  smile.gif  aš ir pilingus darausi, bet kažkaip vistiek tą bėda turiu....

nuo tada kai naudoju cukru nebeiauga:vakar sutikau savo estetiste,tai paprasiau,kad ateitu,nes is nugaros niekaip nenusidepiliuoju normaliai,bet is karto pasakiau:isvirsiu as cukru,o tu atliksi visa darba.

QUOTE(chelsa @ 2013 04 03, 16:04)
cia pries depiliacija? toks pilingas? blush2.gif

pilingai dazniausiai naudojami ne vien pries depiliacija,bet ir siaip kiekviena dien:mano pilingas yra :kavos tirsciai:lygina oda,o kafeinas veikia nuo celulito.as kas diena naudoju krema,bet viena diena pries depiliacija nieko netepu:taip geriau sukimba cukrus,o plaukeliai(like minksti nuo kremo) plesiasi lengviau ir tikra ineskauda.
QUOTE(Istorike @ 2013 04 09, 21:05)
Sveikos, man pavyko issivirti is trecio karto - puikiai tepasi, puikiai plesiasi. Nors ir kietoka, nesildau, bet paimu tarp ranku ir siek tiek pasildau. Darau tik su rankomis, jokiu menteliu nenaudoju. Ir pati  bet kuria vieta galiu nusidepiliuoti. Nei skauda, nei beria. Fantastika. Nors virk ir pardavinek:) O del to , kad darau rankomis, tai tiesiog praktika - daug kartu bandziau ir pavyko:)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
igudziai viska daro:reikia tik nenuleisti ranku!
tik svarbu labai noreti,pasistenkt ir tiketi.............
Atsakyti
Užsukau padėkot VOLPE už receptą 4u.gif Tikrai reikia gerokai daugiau vandens ir viriau trumpiau. Pagal internetinį receptą turbūt būčiau maišą cukraus suvirus ir vis tiek nieko smile.gif O dabar viskas šauniai pavyko smile.gif Dabar reikia tik įgūdžių, vienu nuplėšimu ne šimtu proc. visi plaukeliai išsirauna, bet pamenu, kad ir su vašku bei epiliatoriumi tekdavo kiek pavargt...
Bet šiaip viskas ok, labai džiaugiuos, o jeigu dar tikrai ir neįauginės, na tai visai pasaka biggrin.gif
Atsakyti
inge:saunu,akd pavyko:)
as tai pagal ta recepta kuri imeciau verdu,tik kad mazesnem dozem:man tiek daug nereikia smile.gif
kai ptik dabar bandysiu susitarti su drauge ,kad ateitu padeti,tai pabandysiu bent nuotraukom parodyti,kaip vyksta procesas............
Atsakyti