QUOTE(Novete @ 2013 03 26, 11:55)
Niekad nemėginau depiliacijos su vašku arba cukrumi. Esu mėginus tik tas vaško juosteles kur būdavo (yra) pirkti

Dažniausiai depiliacijai naudoju epiliatorių, tačiau man įauga plaukeliai

o ar naudojant tuos depiliacijos būdus su cukrumi, jums įauga ar ne? ką darote, kad neįaugtų?

aš ir pilingus darausi, bet kažkaip vistiek tą bėda turiu....
nuo tada kai naudoju cukru nebeiauga:vakar sutikau savo estetiste,tai paprasiau,kad ateitu,nes is nugaros niekaip nenusidepiliuoju normaliai,bet is karto pasakiau:isvirsiu as cukru,o tu atliksi visa darba.
QUOTE(chelsa @ 2013 04 03, 16:04)
cia pries depiliacija? toks pilingas?
pilingai dazniausiai naudojami ne vien pries depiliacija,bet ir siaip kiekviena dien:mano pilingas yra :kavos tirsciai:lygina oda,o kafeinas veikia nuo celulito.as kas diena naudoju krema,bet viena diena pries depiliacija nieko netepu:taip geriau sukimba cukrus,o plaukeliai(like minksti nuo kremo) plesiasi lengviau ir tikra ineskauda.
QUOTE(Istorike @ 2013 04 09, 21:05)
Sveikos, man pavyko issivirti is trecio karto - puikiai tepasi, puikiai plesiasi. Nors ir kietoka, nesildau, bet paimu tarp ranku ir siek tiek pasildau. Darau tik su rankomis, jokiu menteliu nenaudoju. Ir pati bet kuria vieta galiu nusidepiliuoti. Nei skauda, nei beria. Fantastika. Nors virk ir pardavinek:) O del to , kad darau rankomis, tai tiesiog praktika - daug kartu bandziau ir pavyko:)
igudziai viska daro:reikia tik nenuleisti ranku!
tik svarbu labai noreti,pasistenkt ir tiketi.............