Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

galima
citrina disinfetuoja ir mazina paraudima smile.gif
Atsakyti
O as manau, kad ji dar kazka duoda, nes visgi pabandziau issivirti be jo, tai po pusvalandzio ateino, puode akmuo tupi doh.gif nu kur mano umn.gif lotuliukas.gif eisiu traukti epiliatoriu doh.gif
Atsakyti
o tai pusvalandziui palikai ,kad atvestu?
na gali buti,kad neleidzia greitai sustingti,bet a spagalvoju,kad mes senais laikais karameles virdavom,tai tikrai citrinos nededavom......ir nepasidarydavo gabalas....na nezinau...
buciau lietucvoje,tai kartu isvirtumem:)
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 01 23, 22:59)
o tai pusvalandziui palikai ,kad atvestu?
na gali buti,kad neleidzia greitai sustingti,bet a spagalvoju,kad mes senais laikais karameles virdavom,tai tikrai citrinos nededavom......ir nepasidarydavo gabalas....na nezinau...
buciau  lietucvoje,tai kartu isvirtumem:)

o tai nebutu paprasciau nusipirkti cukraus pastos? manau su tuo virimu ismetet daug laiko ir pinigu ir visur pritepliojot kaip reikiant biggrin.gif su cukraus pasta nera lengva dirbti ypac ant saves ir dar tokiose vietose kaip bikini.as baigiau kursus depiliacija cukrum siulau nebevargti verdant ta mase ir nusipirkti ja is spec parduotuves ar yra internetu 300ml indelio gan ilgai uztenka, o kai igusite kaip su juo dirbti dar labiau susitaupys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2013 01 23, 13:48)
Vel as  4u.gif o galima be citrinos virti ?  blush2.gif

Citrinos sulciu tikrai reikia. Be ju neiseis naudotis sita mase pagal paskirti.
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2013 01 24, 15:01)
o tai nebutu paprasciau nusipirkti cukraus pastos? manau su tuo virimu ismetet daug laiko ir pinigu ir visur pritepliojot kaip reikiant biggrin.gif su cukraus pasta nera lengva dirbti ypac ant saves ir dar tokiose vietose kaip bikini.as baigiau kursus depiliacija cukrum siulau nebevargti verdant ta mase ir nusipirkti ja is spec parduotuves ar yra internetu 300ml indelio gan ilgai uztenka, o kai igusite kaip su juo dirbti dar labiau susitaupys drinks_cheers.gif

na,gal tikrai,kam tikrai neiseina jos issivirti,gal paprasciau pirkti....man pavyko ir dabar tik sita naudoju.....manau,kad tik igudziu reikia .
QUOTE(Masiania* @ 2013 01 25, 11:00)
Citrinos sulciu tikrai reikia. Be ju neiseis naudotis sita mase  pagal paskirti.

notworthy.gif
Atsakyti
O po kiek laiko praeina paraudimai??? Pora dienu?? smile.gif ruosiuos darytis vienai ypatingai progai bikini depiliacija....tai idomu kiek laiko poto bus paraude blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2013 01 30, 21:40)
O po kiek laiko praeina paraudimai??? Pora dienu?? smile.gif ruosiuos darytis vienai ypatingai progai bikini depiliacija....tai idomu kiek laiko poto bus paraude  blush2.gif  doh.gif

man per 15 minuciu viskas praejo:pasitepiau po visko su plukes kremu ir viskas.tai vienas is pagrindiniu priezasciu,nes mano oda labai jautri,tai po normalios depiliacijos vasku man budavo raudonos kelias valandas,ir kiek tepiau kremu...plius nuo salcio labai dirgindavo,nieztedavo,o dabar nieko.ir man asmeniskai ilgiau laiko depiliacija,ta prasme ,ne taip greitai atauga plaukeliai..............
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2013 01 30, 21:40)
O po kiek laiko praeina paraudimai??? Pora dienu?? smile.gif ruosiuos darytis vienai ypatingai progai bikini depiliacija....tai idomu kiek laiko poto bus paraude  blush2.gif  doh.gif

man po poros dienu tik praeina, jau buna grazi oda smile.gif
Atsakyti
Na stai, ju n-taji karta bandziau issivirti cukraus. Dejau 100gr cukraus, tada vandens per pirsta (simtgramines stiklines) ir kiek daugiau citrins sulciu (is buteliuko, ne citrinos). Viriau apie 11min. bet eilini karta kai tik atsala tiek kad galiu tept ant odos mase buna per kieta ir nepakankamai limpa prie odos. Nezinau ka cia daryti, gal deti dar daugiau vandens ar citrinos sulciu kad mase kiek skystesne butu?
Atsakyti
dek vienoda cukraus ir vandens kieki,nepervirk:turi pasidaryti medaus spalvos :geroiau karts nuo karto nuimk nuo ugnies,pamaisyk,kad dingtu putos ,tada matysi spalva.
nepervirk,bet kaitink ant mazos ugnies.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 02 05, 14:10)
dek vienoda cukraus ir vandens kieki,nepervirk:turi pasidaryti medaus spalvos :geroiau karts nuo karto nuimk nuo ugnies,pamaisyk,kad  dingtu putos ,tada matysi spalva.
nepervirk,bet kaitink ant mazos ugnies.

Tai verdu ant maziausios ugneles, nuolat maisau, nukeliu kai vidut. gintaro spalvos buna, bet kazkas visvien nelimpa... ta prasme det 100gr cukraus ir 100gr vandens? o kiek det citrinos sulciu?
Atsakyti