Žodžiu taip: išsivirt, manau, pavyko:ėmiau VOLPE's receptą (AČIŪ), o virimo laiką žiūrėjau pagal spalvą ( prieš tai youtubėj kokius 10 klipukų pažiūrėjau). Tepiau stalo peiliu, dėjau linines juosteles sukarpytas ( jas galima kitiems kartams išplaut ir išdžiovint), užtryniau ir plėšiau. Bikinį labai gerai sutvarkė, o va pažastis - ne. Tą pačią vietą kelis kartus tepiau, ir nenuėmė. Kaltas gali būti per mažas ilgis, bet dar jaučiu, kad sunku augimo kryptį rast, tai ir sudaro nesklandumų. Greit stingo, teko kaitint kelis kartus. Žvakė kitam kartui būtina. Tvirtai pasijutau, tai sugalvojau pabandyt be juostelių, vien su rankom. Nu ką, pasiėmiau dviem rankom masės - TAI KĄ DABAR DARYT????? Visos rankos tąsios, kaip į gumulą suvoliot, kaip internete????Nieks nesidaro, sulipau visai, po vandeniu viską nuploviau. Mačiau, kad intike pudruoja, tai gal padėtų. Žodžiu, reikalas tikrai vykęs, jei tepti ir klijuoti juosteles, na ir ant ilgesnio kailiuko

QUOTE(Ereba @ 2013 02 16, 21:52)
Taip. Bet pažastis jau visaip bandžiau, ir prieš plauką tept, i pagal augimo kryptį, bet kažkaip neėmė. Ir sudirgo labai

Sveikos mergaites, labai noriu ir as nusipirkti cukraus pasta, bet deja neismanau kuri geriausia butu atliekant depiliacija namu salygomis
. Prasau patarkite, labai aciu

QUOTE(Blizzge @ 2013 01 06, 18:23)
.........Nusipirk butinai aliejuka po depiliacijos, jis ir oda nuramina ir vaskas su juo nusivalo, reikia siek tiek patrinti su servetele, jei kiek ir lieka, tai tikrai nedaug. Sekmes
o kokį aliejų parekomenduotumėte ? nes įsigijau normalų elastingą vašką epiliavimui su visu profesionaliu vaško kaitinimo aparatu (tai iš ties puikus dalykas ir negaila išleistų pinigėlių- iki tol darbuodavausi su tokiu byly elastingu vašku, irgi nieko tik jis greitai pasibaigdavo... ir dar tas nesaugus kaitinimas mikrobangėje ) tik vienas keblumas, po epiliacijos vaško likučiai nenusiplauna vandeniu ( nors ten, kur pirkausi visa tai, mane tikino, kad likučius lengvai nuplausiu tik vandenuku

QUOTE(irmulia @ 2013 02 19, 15:45)
o kokį aliejų parekomenduotumėte ? nes įsigijau normalų elastingą vašką epiliavimui su visu profesionaliu vaško kaitinimo aparatu (tai iš ties puikus dalykas ir negaila išleistų pinigėlių- iki tol darbuodavausi su tokiu byly elastingu vašku, irgi nieko tik jis greitai pasibaigdavo... ir dar tas nesaugus kaitinimas mikrobangėje ) tik vienas keblumas, po epiliacijos vaško likučiai nenusiplauna vandeniu ( nors ten, kur pirkausi visa tai, mane tikino, kad likučius lengvai nuplausiu tik vandenuku
)

Jei ne paslaptis kiek mokėjot už aparačiuką?
nemažai
vyro dovana buvo
aparačiukas - 180 lt ( ėmėm, tą gilesnės talpos, kad tiltpų tiek mažesnio, tiek ir didesnio 800 ml kiekio vaško skardinė)
toks:
Wax Heater FORNELLO

+ tada dar 800 ml karšto rožinio vaško su titano dioksidu - ~ 45 lt
ir + mentelė tepimui už rodos ~35 lt
šį vašką naudojau jau kokius 3 kartus ir esu labai patenkinta rezultatu
šis vaškas žymiai ploniau ir gerokai patogiau užtepamas ant odos ( nei man anksčiau naudotas byly ) , patogiau atlupti kraštelį nuplėšimui, tik kad sunkiau nusivalo vaško likučiai, nes jie tokie plonyčiai it plėvelė

aparačiukas - 180 lt ( ėmėm, tą gilesnės talpos, kad tiltpų tiek mažesnio, tiek ir didesnio 800 ml kiekio vaško skardinė)
toks:
Wax Heater FORNELLO

+ tada dar 800 ml karšto rožinio vaško su titano dioksidu - ~ 45 lt

ir + mentelė tepimui už rodos ~35 lt
šį vašką naudojau jau kokius 3 kartus ir esu labai patenkinta rezultatu

šis vaškas žymiai ploniau ir gerokai patogiau užtepamas ant odos ( nei man anksčiau naudotas byly ) , patogiau atlupti kraštelį nuplėšimui, tik kad sunkiau nusivalo vaško likučiai, nes jie tokie plonyčiai it plėvelė

Tai čia ne tokia didelė kaina, maniau daug brangiau tokie dalykai kainuoja. Kelis kartus nusidepiliavus atsiperka
o keliem kartam tokio kiekio vaško užtenka? o plėšiat tiesiog vašką ar juostelę dedat?

taip,
jei skaičiuoti visą atsipirkimą, tai nėra taip baisiai
naudojau dar tik 3 kartus
( jei matuoti likusį vaško kiekį 800 ml talpos skardinėje, tai nuo viršaus tik kokie ~ 2 cm iš visų 11 cm bus sunaudota
, jei teisingai skaičiuoju, tai kokiems n-iolikai kartų per akis užteks, (naudoju daugiausia pilno braziliško bikini ) sričiai čia vaškas ne juostelėms , t.y. jis elastingas - tiesiog jį plėšiu už krasštelio paėmusi

naudojau dar tik 3 kartus

Supratau, ačiū už info, jei cukrus nepadės jaučiu reiks ir man pasidairyt tokio aparačiuko

Sveikos,
na pagaliau ir as isbandziau depiliacija cukraus pasta namu salygomis. Esu labai patenkinta!!! Esu turejusi, epiliatoriu, fotoepiliatoriu ir t.t. Nieko geriau uz cukraus pasta nera. Depiliuoju visas vietas. Be to gyvenancioms Vokietijoje, noreciau duoti patarima. Cukraus pastos galima nusipirkti beveik kiekvienoje turku parduotuveje. 270g kaina tik 1,90!!!
na pagaliau ir as isbandziau depiliacija cukraus pasta namu salygomis. Esu labai patenkinta!!! Esu turejusi, epiliatoriu, fotoepiliatoriu ir t.t. Nieko geriau uz cukraus pasta nera. Depiliuoju visas vietas. Be to gyvenancioms Vokietijoje, noreciau duoti patarima. Cukraus pastos galima nusipirkti beveik kiekvienoje turku parduotuveje. 270g kaina tik 1,90!!!
QUOTE(Té helado @ 2013 02 19, 23:34)
Sveikos,
O kaip del plaukeliu iaugimo? nes nuo vasko labai iaugdavo