ismokau is cia:
http://www.ekodiena....kaip-ir-su-kuo/
ten kur video yra.........
QUOTE(volpe @ 2013 02 05, 14:44)
deja, pagal tokius receptus man nieko nesigauna, atsala ir iskart i akmeni. Turbut bandysiu daugiau vandens ir sulciu

na,sekanti karta kai darysiu:nufilmuosiu 
tikrai kazkaip man nepasidaro kietas...gal tikrai perverid,paabndyk nuimti nuo ugnies truputi svieseni,ne toki tamsu....net neiznau...ebt vat tikrai:sekanti karta nufilmuosiu :)gal kam pravers

tikrai kazkaip man nepasidaro kietas...gal tikrai perverid,paabndyk nuimti nuo ugnies truputi svieseni,ne toki tamsu....net neiznau...ebt vat tikrai:sekanti karta nufilmuosiu :)gal kam pravers

QUOTE(volpe @ 2013 02 05, 18:49)
na,sekanti karta kai darysiu:nufilmuosiu 

O, tai lauksim visos issiziojusios

Na siandiena viriau pati dar kart. Dejau 100gr cukraus, 50gr vandens ir 50gr citrinos sulciu. Kiek laiko viriau nezinau, bet igavo geltono sirupo spalva
pradzioj tepiau ant koju ir plesiau su senu marskiniu skiautemis, viskas pavyko gerai ir nesustingo mase
nors mazesnius plaukelius rauna sunkiau ir reikia perprasti visa procesa... tuomet kiek praveso ir imiau i rankas, pamaigiau kol pakeite atspalvi ir tepiau ant koju ir plesiau jau su rankomis. Velgi gavosi, taciau po kiek laiko mase pasidare per lipni, nebesiplese su rankom ir tapo skausminga ja tepti...
Manau kita kart kai gaminsiu naudosiu sita recepta ir pirmaji varianta, tik is pradziu reik prisikarpyti daug juosteliu, gal vos vos maziau vandens pilt ir gal istatyt i puoda su karstu vandeniu ar pan. nes tikrai kuo siltesnis tuo lengviau tept ir geriau ikimba i plaukelius.

Manau kita kart kai gaminsiu naudosiu sita recepta ir pirmaji varianta, tik is pradziu reik prisikarpyti daug juosteliu, gal vos vos maziau vandens pilt ir gal istatyt i puoda su karstu vandeniu ar pan. nes tikrai kuo siltesnis tuo lengviau tept ir geriau ikimba i plaukelius.
ramiele:tapi,reiketu laikyti pastoviai mazdaug tokios pacios temperaturos,kai kas meta i mikrobangu krosneel,kai kas ,kaip as ,i dubeni su karstu vandneiu...
man irgi nuo visu kitu depiliacijos budu iauginejo,ypac kai su peiliuku pereidavau...o dabar lyg ir nieko........
QUOTE(volpe @ 2013 02 14, 14:06)
man irgi nuo visu kitu depiliacijos budu iauginejo,ypac kai su peiliuku pereidavau...o dabar lyg ir nieko........
Aš nutariau visą žiemą tik su peiliukais tvarkytis, nes norisi gi gražių kojyčių pavasariui. Tai nusipirkau vyriškus Gillette, nu labai skiriasi nuo moteriškų peiliukų, galingi tokie

QUOTE(MUMMY112 @ 2013 02 15, 09:56)
Aš nutariau visą žiemą tik su peiliukais tvarkytis, nes norisi gi gražių kojyčių pavasariui. Tai nusipirkau vyriškus Gillette, nu labai skiriasi nuo moteriškų peiliukų, galingi tokie
Bet viskas, pasiruošiau apaugt, virsiu cukriuką 

Aš tai jau seniai nuo vyro vagiu peiliukų galvutes

as visus peiliukus esu isbandzius:gyvenu italijoje,tai nuo venus,iki gilletet,nuo paciu pigiausiu iki paciu brangiausiu...net kai drauge estetiste man daro depiliacija su vasku,tai iauga,ne daug tikrai ne daug,be tiauga...o nuo tada kai su cukrumi depiliuoju,tai tik pirmus du kart kelius plaukiukus iaugusius radau....o dabar lyg ir nieko...tik visada kvieciu ndrauge estetiste,nes man neiseina gerai visos kojos nuo virassaus iki apacios is nugaros susitvarkyti.nu nemoku,nors tu ka .............
Niežti nagai išsivirt
Jaučiu einu bliūdo ieškot. Man su atauginimu tai paprasta: vakare nuskutus - per pietus kažkur jau nešvelnu. Greit auga. Nu jei nerasiu ką nuplėšt, tai bent ant rankos išbandysiu
Arba vyrą užgaudysiu, va tada bus , kaip youtubej
Aš pastebėjau, kad skutant lieka tamsesnės dėmelės ant kojų. Matyt nuskuta tuos įaugusius plaukelius. Big problem, ne kitaip..

Aš pastebėjau, kad skutant lieka tamsesnės dėmelės ant kojų. Matyt nuskuta tuos įaugusius plaukelius. Big problem, ne kitaip..