Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

ismokau is cia:
http://www.ekodiena....kaip-ir-su-kuo/

ten kur video yra.........
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 02 05, 14:44)
ismokau is cia:
http://www.ekodiena....kaip-ir-su-kuo/

ten kur video yra.........

deja, pagal tokius receptus man nieko nesigauna, atsala ir iskart i akmeni. Turbut bandysiu daugiau vandens ir sulciu smile.gif
Atsakyti
na,sekanti karta kai darysiu:nufilmuosiu smile.gif
tikrai kazkaip man nepasidaro kietas...gal tikrai perverid,paabndyk nuimti nuo ugnies truputi svieseni,ne toki tamsu....net neiznau...ebt vat tikrai:sekanti karta nufilmuosiu :)gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 02 05, 18:49)
na,sekanti karta kai darysiu:nufilmuosiu smile.gif
tikrai kazkaip man nepasidaro kietas...gal tikrai perverid,paabndyk nuimti nuo ugnies truputi svieseni,ne toki tamsu....net neiznau...ebt vat tikrai:sekanti karta nufilmuosiu :)gal kam pravers smile.gif

O, tai lauksim visos issiziojusios biggrin.gif taip norisi pasidaryti sita geri..
Atsakyti
Na siandiena viriau pati dar kart. Dejau 100gr cukraus, 50gr vandens ir 50gr citrinos sulciu. Kiek laiko viriau nezinau, bet igavo geltono sirupo spalva smile.gif pradzioj tepiau ant koju ir plesiau su senu marskiniu skiautemis, viskas pavyko gerai ir nesustingo mase thumbup.gif nors mazesnius plaukelius rauna sunkiau ir reikia perprasti visa procesa... tuomet kiek praveso ir imiau i rankas, pamaigiau kol pakeite atspalvi ir tepiau ant koju ir plesiau jau su rankomis. Velgi gavosi, taciau po kiek laiko mase pasidare per lipni, nebesiplese su rankom ir tapo skausminga ja tepti...
Manau kita kart kai gaminsiu naudosiu sita recepta ir pirmaji varianta, tik is pradziu reik prisikarpyti daug juosteliu, gal vos vos maziau vandens pilt ir gal istatyt i puoda su karstu vandeniu ar pan. nes tikrai kuo siltesnis tuo lengviau tept ir geriau ikimba i plaukelius.
Atsakyti
ramiele:tapi,reiketu laikyti pastoviai mazdaug tokios pacios temperaturos,kai kas meta i mikrobangu krosneel,kai kas ,kaip as ,i dubeni su karstu vandneiu...
Atsakyti
Sveikos, laaabai norisi išbandyti smile.gif Nuo epiliatoriaus įauginėja plaukai nežmoniškai, gal nuo šio būdo būtų kitaip blush2.gif
Atsakyti
man irgi nuo visu kitu depiliacijos budu iauginejo,ypac kai su peiliuku pereidavau...o dabar lyg ir nieko........
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 02 14, 14:06)
man irgi nuo visu kitu depiliacijos budu iauginejo,ypac kai su peiliuku pereidavau...o dabar lyg ir nieko........

Aš nutariau visą žiemą tik su peiliukais tvarkytis, nes norisi gi gražių kojyčių pavasariui. Tai nusipirkau vyriškus Gillette, nu labai skiriasi nuo moteriškų peiliukų, galingi tokie biggrin.gif Bet viskas, pasiruošiau apaugt, virsiu cukriuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 02 15, 09:56)
Aš nutariau visą žiemą tik su peiliukais tvarkytis, nes norisi gi gražių kojyčių pavasariui. Tai nusipirkau vyriškus Gillette, nu labai skiriasi nuo moteriškų peiliukų, galingi tokie biggrin.gif Bet viskas, pasiruošiau apaugt, virsiu cukriuką ax.gif

Aš tai jau seniai nuo vyro vagiu peiliukų galvutes biggrin.gif žymiai geriau skuta ir taip greit neatšimpa. Kailiuką ir aš auginau bet tas Valentinas viską sugadino blush2.gif reik kaip nors suspėt iki vasaros išmėgint cukrų, taip erzina tas kasdienis skutimas
Atsakyti
as visus peiliukus esu isbandzius:gyvenu italijoje,tai nuo venus,iki gilletet,nuo paciu pigiausiu iki paciu brangiausiu...net kai drauge estetiste man daro depiliacija su vasku,tai iauga,ne daug tikrai ne daug,be tiauga...o nuo tada kai su cukrumi depiliuoju,tai tik pirmus du kart kelius plaukiukus iaugusius radau....o dabar lyg ir nieko...tik visada kvieciu ndrauge estetiste,nes man neiseina gerai visos kojos nuo virassaus iki apacios is nugaros susitvarkyti.nu nemoku,nors tu ka .............
Atsakyti
Niežti nagai išsivirt doh.gif Jaučiu einu bliūdo ieškot. Man su atauginimu tai paprasta: vakare nuskutus - per pietus kažkur jau nešvelnu. Greit auga. Nu jei nerasiu ką nuplėšt, tai bent ant rankos išbandysiu g.gif Arba vyrą užgaudysiu, va tada bus , kaip youtubej lotuliukas.gif
Aš pastebėjau, kad skutant lieka tamsesnės dėmelės ant kojų. Matyt nuskuta tuos įaugusius plaukelius. Big problem, ne kitaip..
Atsakyti