Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

zuikiene:as nuo tada kai darausi depiliacija su cukrumu,pamirsau kas tai yra plauku iaugimas smile.gif
ir aciu dievui.....
o del kremo po depiliacijos ,tai naudoju is FM GROUP: DRĖKINAMASIS KŪNO
BALZAMAS ,jis su avizu beta glucanu ir man laaaabai patinka....
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 20, 08:58)
O kaip del plaukeliu iaugimo? nes nuo vasko labai iaugdavo doh.gif  kokia firma to cukraus kur perka, gal Lt netyciu kur rasiu doh.gif

Na as pirma karta su cukraus pasta depiliavausi, tai dar nieko del plaukeliu iaugimo pasakyti negaliu. Kai epiliatoriu naudojau, tai siaubingai iauginejo... verysad.gif
Cia galit paziureti kokia cukraus pasta as turku parduotuvej perku:

http://www.amazon.de...h...8182&sr=8-1
Atsakyti

O kur Lietuvoj galima to cukraus nusipikti, esu maciusi Akropoli. Bet apie cukru nieko neismanau jo nebandziusi tad norisi ne S nusipirkti, gal galit pakomentuoti, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Té helado @ 2013 02 20, 21:25)
Na as pirma karta su cukraus pasta depiliavausi, tai dar nieko del plaukeliu iaugimo pasakyti negaliu. Kai epiliatoriu naudojau, tai siaubingai iauginejo...  verysad.gif
Cia galit paziureti kokia cukraus pasta as turku parduotuvej perku:

http://www.amazon.de...h...8182&sr=8-1

Kaip tik planuoju šitą užsisakyti. gal galite pasakyti kaip ja naudojotės? kiek šildėte, ar nereikia juostelių?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mane taip pat domina kur LT galima cukraus pastos isigyti
Atsakyti
QUOTE(Teisa @ 2013 02 22, 11:41)
Kaip tik planuoju šitą užsisakyti. gal galite pasakyti kaip ja naudojotės? kiek šildėte, ar nereikia juostelių?

Juosteliu nereikia. Inda dedu i dubeneli ir pilu verdanti vandeni. Palaikau 10 min ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Té helado @ 2013 02 23, 06:49)
Juosteliu nereikia. Inda dedu i dubeneli ir pilu verdanti vandeni. Palaikau 10 min ir pirmyn biggrin.gif

Ta prasme imat gabaliuka, uztepat ir plesiat, o tada vel su tuo gabaliuku tepat ir plesiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Té helado @ 2013 02 23, 08:49)

Sviecia man,kad tik su pirktine pasta taip iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 02 25, 09:11)
Sviecia man,kad tik su pirktine pasta taip iseina g.gif

reikia daug praktikos :)nors ir gaunasi man tas cukrus,bet kazkaip dar nemoku as taip pykst pokst be juosteliu....bet tuoj tuoj vel virsiu...reikes vel bandyti,......
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 02 25, 15:19)
reikia daug praktikos :)nors ir gaunasi man tas cukrus,bet kazkaip dar nemoku as taip pykst pokst be juosteliu....bet tuoj tuoj vel virsiu...reikes vel bandyti,......

O susukt i kamuoliuka ar blyna pavyko?man rankos kaip i klijus sumerktos buvo-tasosi tarp pirstu ir tiek..
Atsakyti
Buvau jau apsidziaugusi kad pavyko issivirti pasta. Na bandziau visokia, tiek skystesne, tiek kietesne ir nei viena plauku nerove... Nesuprantu ka darau netaip verysad.gif kietesnė automatiskai nebesitepa ant odos ir nelimps, o skystesne neisrauna plauku. kai kuriuos nutraukia, o tarkim plonesniu plaukeliu isvis nerauna, kad ir ilgi jie yra...As jau nevilty, nes niekas normaliai tu plonu plaukeliu nerauna, nei epilistorius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 27 vasario 2013 - 17:04
QUOTE(Ramiele @ 2013 02 27, 18:54)
Buvau jau apsidziaugusi kad pavyko issivirti pasta. Na bandziau visokia, tiek skystesne, tiek kietesne ir nei viena plauku nerove... Nesuprantu ka darau netaip verysad.gif  kietesnė automatiskai nebesitepa ant odos ir nelimps, o skystesne neisrauna plauku. kai kuriuos nutraukia, o tarkim plonesniu plaukeliu isvis nerauna, kad ir ilgi jie yra...As jau nevilty, nes niekas normaliai tu plonu plaukeliu nerauna, nei epilistorius verysad.gif

O pagal koki receptuka daret? As dejau puse stiklines cukraus,puse vandens ir dar citrinos spaudziau nepilna puse.Bet virimo laikas buvo beveik 25min,nes spalva netamsejo visai.
O gal neuztrynet juosteliu gerai?
Atsakyti