Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(delaine @ 2013 11 08, 11:16)
Vasaros viduryje išsitiesinau kirpčiukus, nes užknisdavo kas rytą tiesinti. per procedūrą tikrai labai smirdėjo, net griaužė nuo to kvapo, bet užsidengiau rankšluosčiais ir buvo gerai. dar ir dabar tas mano tiesinimas laikosi. Yra tik vienas minusas, kad plaukai labai greit susiriebaluoja, tad kasdien vien kirpčiukus tenka plauti. Jei būtų pigiau, manau tiesinčiau visus plaukus. Kaip kirpėja sakė, labiausiai tinka tamsiaplaukėms, tai man labai pasiteisino.

Jei ne paslaptis kiek kainavo ir koks tiesinimas? smile.gif
Žinau mergaitę,kuriai irgi greičiau riebaluotis pradėjo.Ir man gal kiek greičiau riebaluojasi paskutiniu metu g.gif O aš tiesinausi rugpjūčio pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 08, 15:31)
Jei ne paslaptis kiek kainavo ir koks tiesinimas?  smile.gif
Žinau mergaitę,kuriai irgi greičiau riebaluotis pradėjo.Ir man gal kiek greičiau riebaluojasi paskutiniu metu  g.gif  O aš tiesinausi rugpjūčio pabaigoj.

O su kokiomis priemonėmis tiesinaisi?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 11 08, 13:14)
O su kokiomis priemonėmis tiesinaisi?

Alfapart smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai poveikis plaukui( nesvarbu ka bedarytum dazytum tiesintum ir t.t.) pasimato po puses metu. Del to ir trupet pradeda ne is kart
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 11 06, 00:41)
is ko sprendi,kad BUTENT nuo sios proceduros? jei jau butu taip pakenke plaukui... nemanai,kad slinkt pradetu po keliu dienu? o ne tada,kai efektas nusiplove?
man tai mistika kazkokia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jii: 08 lapkričio 2013 - 22:37
QUOTE(jii @ 2013 11 08, 23:37)
Dazniausiai poveikis plaukui( nesvarbu ka bedarytum dazytum tiesintum ir t.t.) pasimato po puses metu. Del to ir trupet pradeda ne is kart
Papildyta:

bet tai nerodiklis,kad butent nuo to slenka plaukai. doh.gif
priezasciu gali buti ''N''.
kaip ir pati paminejai.. dazymas,plauku prieziuros pakeitimas,oras,stresas ir t.t.
o tai padare tiesinima.ir po metu jam vers ir po pusantru metu vers visas plauku problemas.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 11 09, 23:23)
bet tai nerodiklis,kad butent nuo to slenka plaukai.  doh.gif
priezasciu gali buti ''N''.
kaip ir pati paminejai.. dazymas,plauku prieziuros pakeitimas,oras,stresas ir t.t.
o tai padare tiesinima.ir po metu jam vers ir po pusantru metu vers visas plauku problemas.
ax.gif

taip viskas turi ytakos, ypac vidine organizmo bukle. Bet ilgalaikis tiesinimas yra kaip ir cheminis garbanojimas, vieniems tinka kitu plaukai pradeda luzinet. Niekur nerasit bendros nuomones nes vienos plaukas stipresnis ir ne taip pajaucia zala kitos silpnas ir tai matosi akivaizdziai. Be to tai manau priklauso ar kokybiskai padarytas tiesinimas, ar ne per didele temperatura parinkta ir t.t.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 08, 21:40)
Alfapart  smile.gif

Man irgi su alfaparf tiesino... dziaugiausi labai,nes palengvino gyvenima tikrai,bet pastebejimas-po 3 sav pamazu pradeda pustis... jau nelabai naturaliai isdziuvus iseisi... nzn net ka galvoti,ar kazka blogai padare,ar kame reikalas... 350lt negi trims savaitems blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 11 11, 22:08)
Man irgi su alfaparf tiesino... dziaugiausi labai,nes palengvino gyvenima tikrai,bet pastebejimas-po 3 sav pamazu pradeda pustis... jau nelabai naturaliai isdziuvus iseisi... nzn net ka galvoti,ar kazka blogai padare,ar kame reikalas... 350lt negi trims savaitems  blink.gif

Matyt ne kokybiškai atliktas darbas g.gif Man jau trečias mėnuo bėga ir vis dar džiaugiuosi smile.gif O plaukai ojėj kokie pasiputę buvo ir garbanoti ir nežvilgėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 08, 14:31)
Jei ne paslaptis kiek kainavo ir koks tiesinimas?  smile.gif
Žinau mergaitę,kuriai irgi greičiau riebaluotis pradėjo.Ir man gal kiek greičiau riebaluojasi paskutiniu metu  g.gif  O aš tiesinausi rugpjūčio pabaigoj.

Dariausi pas pažįstamą kirpėją, bet ir tai brangiai pasirodė, 50 lt, už visus plaukus sakė būtų ne mažiau 400lt, tiesinau su keratinu, priemonių pavadinimo nepasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 12, 09:47)
Matyt ne kokybiškai atliktas darbas  g.gif  Man jau trečias mėnuo bėga ir vis dar džiaugiuosi smile.gif O plaukai ojėj kokie pasiputę buvo ir garbanoti ir nežvilgėjo  rolleyes.gif

Kur daretes?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 11 12, 20:52)
Kur daretes?

Panevėžy smile.gif Su mano plaukais dirbo 5 val.
Kokie tavo plaukai buvo ir kiek laiko užėmė procedūra?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 13, 10:21)
Panevėžy smile.gif Su mano plaukais dirbo 5 val.
Kokie tavo plaukai buvo ir kiek laiko užėmė procedūra?

Man apie 4val. Bet is po apacios vistiek gerai neislygino nuo pradziu,reikdavo apatinius perbraukt znyplem.. bet vistiek buvo daug geriau nei pries tai,nes mano buvo labai garbanoti,pasipute,pasisiause... zodziu tikras lizdas...kaip gaila kad po tokio trumpo laiko matau po truputi grizta i tas pacias vezes....
Atsakyti