Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 11 13, 20:35)
Man apie 4val. Bet is po apacios vistiek gerai neislygino nuo pradziu,reikdavo apatinius perbraukt znyplem.. bet vistiek buvo daug geriau nei pries tai,nes mano buvo labai garbanoti,pasipute,pasisiause... zodziu tikras lizdas...kaip gaila kad po tokio trumpo laiko matau po truputi grizta i tas pacias vezes....

Pas mane irgi ne dovanėlė plaukai doh.gif Galvoju kad kuo daugiau 'garbanotesnis' plaukas, tuo daugiau darbo rolleyes.gif
O kiek sakė laikys laiko? g.gif man sakė, kad pusmetį mažiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 11 14, 00:09)
Pas mane irgi ne dovanėlė plaukai  doh.gif  Galvoju kad kuo daugiau 'garbanotesnis' plaukas, tuo daugiau darbo  rolleyes.gif 
O kiek sakė laikys laiko? g.gif  man sakė, kad pusmetį mažiausiai.

man sake pora menesiu
Atsakyti
as irgi issitiesinau plaukus, su Selective firmos silpnesniu tiesintoju (yra stipresnis sveikesniems plaukams), kadangi pas mane gana nualinti. Kol kas esu patenkinta, plaukas ne toks pustas, kaip buvi iki tol, o issilygino visai neblogai (anksciau su paprastu fenu negalejau pasiekt tiesiu plauku efekto) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 04 gruodžio 2013 - 10:51
Gal kuri vilniete noretu pabuti modeliu CC keratin treatment procedurai( gruodzhio 10d), reikalingi plaukai iki pechiu, gal shiek tiek zhemiau pechiu, blondinti, sausi, garbanuoti, banguoti, besipuchiantys plaukai, prashau i az.
Atsakyti
Gal yra daugiau atsiliepimu apie alfaparf lisse design keratina? Gal kas galetu su cocochoco palyginti?
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 11 13, 23:35)
Man apie 4val. Bet is po apacios vistiek gerai neislygino nuo pradziu,reikdavo apatinius perbraukt znyplem.. bet vistiek buvo daug geriau nei pries tai,nes mano buvo labai garbanoti,pasipute,pasisiause... zodziu tikras lizdas...kaip gaila kad po tokio trumpo laiko matau po truputi grizta i tas pacias vezes....

Zinau kad alfaparf turi dvi priemones. Vienas cheminis kitas keratininid. Koki jus daretes. As pries kokius 3-4 metus dariaus ta chemini tai kaike koll nenuago plaukai visai. Idomu kaip tas keratininis?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 12 10, 11:34)
Gal yra daugiau atsiliepimu apie alfaparf lisse design keratina? Gal kas galetu su cocochoco palyginti?
Papildyta:

Zinau kad alfaparf turi dvi priemones. Vienas cheminis kitas keratininid. Koki jus daretes. As pries kokius 3-4 metus dariaus ta chemini tai kaike koll nenuago plaukai visai. Idomu kaip tas keratininis?

As dariausi su alfaparf hydra texture,cia ne keratininis... idomu po kurio laiko galima vel kartoti? As bandysiu po pusmecio,jei istversiu ir neprades jie man pustis ziauriai...
Atsakyti
Gal kas bandėt šias priemones - http://i39.photobuck...ner-shampoo.png ? 4u.gif Mano plaukai tik šiek tiek banguojasi,bet labai pučiasi. Tik išsiplaunu galvą ir būtinai turiu tiesinti,kad nevaikščiočiau kaip liūtas cry.gif cry.gif
Atsakyti
sveikos mergynos darau plauku tesinima klaipedoje savo namuose su salerm keratin shot kosmetika,1 nepatogumas galva atvikusios plaunates pacios.mano nr 864684890
Atsakyti
Pasidariau keratinini tiesinima. Noriu dazyti ombre plaukus, idomu ar sviesinimas neisplaus keratino, vistiek ombre tai turbut su peroksidu sviesina plaukus. Prasau patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 01 19, 18:46)
Pasidariau keratinini tiesinima. Noriu dazyti ombre plaukus, idomu ar sviesinimas neisplaus keratino, vistiek ombre tai turbut su peroksidu sviesina plaukus. Prasau patarimo smile.gif

su kokia firma?
praplaus siek tiek
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2014 01 19, 20:37)
su kokia firma?
praplaus siek tiek

Cocochoco smile.gif
Atsakyti
Laba diena, perskaiciau visa preita temas apie ilgalaiki tiesinima keratinu (teko uztrukti ne viena valandele... 4u.gif )

ir... apie daugumas priemoniu (encanto, global keratin, inoar, QOD, cocochoco) yra įvairių atsiliepimų, ir gerų, ir blogų, faktas, kad poveikis priklauso nuo pačio plauko (struktūros, pažeidimo, spalvos ir tt.) tačiau neradau blogų atsiliepimų apie Marcia Teixeira (arba pražiopsojau), tad klausiu: kas darėtės tiesinima su šiom priemonėm? Gal kas turit daugiau info apie jas, tarkim, ar šios priemonės turi ne cheminių produktų (be aldehidų?) kaip "Global keratin"? Marcia Teixeira sampunus ir kondicionierius visi giria, tad gal ir keratinas geras? 4u.gif

Atsakyti