Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

gal kas suprantat ir žinot, ar galima tikėti/pasitikėti šiuo straipsniu? kas susigaudot, čia šiaip blevyzgos, ar rimti tyrimai daryti? 4u.gif

http://www.ewg.org/h...e-formaldehyde/
Papildyta:
Ir pilnai i tema - esu darius plauku tiesinima cocochoco keratinu. Mano plaukai labai ploni, svieninti ir issauseje, tai nepasakyciau kad ju bukle labai pablogejo (lyginant kokie buvo pries keratina), bet ir efekto kurio norejau nesulaukiau (mazdaug ties ausimis ir iki galiuku kai kurie plaukai (tie trumpesni) uzsiriecia, ir bunu tokia pusiau pasisiausus, tikejausi, kad pades tiesinimas (patys plaukai nera garbanoti, bet pasisukioja kartais), bet... deje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 09 vasario 2014 - 19:03
Laba ar po tiesinimo keratinu tinka sis sampunas http://www.krinona.l...p...021&lang=lt .As ji turejau ,tai plauku bukle buvo pagerejusi 100 proc..Paskaiciau,kad neturi parabenu ir sulfytu .
Atsakyti
sveikos paneles, as pasidariau chemini tiesinima,ziauriai susigadinau plaukus..gailiosi kad dariau,gal zinot kaip nuplauti ta keratina ar jis isvis nusiplauna??? kaip atstatyti plaukus..?
Atsakyti
QUOTE(natalyst @ 2014 03 17, 02:23)
sveikos paneles, as pasidariau chemini tiesinima,ziauriai susigadinau plaukus..gailiosi kad dariau,gal zinot kaip nuplauti ta keratina ar jis isvis nusiplauna??? kaip atstatyti plaukus..?

Keratiną išplauti tai lengva. Tiesiog naudokit šampūną kuriame yra sulfatų (SLS).
Jie greitai išplauna keratiną iš plauko. Bet ne keratinas čia problema. Aš perku gryną keratiną ir dedu jo į šampūną kaukes. Tai galiu garantuoti, kad ne keratinas jums sugadino plaukus, o chemija naudota tiesinimui arba blogai atliktas tiesinimas.
Atsakyti
QUOTE(natalyst @ 2014 03 17, 01:23)

na del keratininio tiesinimo tikrai negalejote susigadinti plauku, jums matyt kazka ne taip padare ir vargu ar nuplovus keratina plauku bukle pasikeis
Atsakyti
QUOTE(natalyst @ 2014 03 17, 03:23)

Manau cia beda buvo neigudusioje rankoje wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2014 03 19, 03:54)
Keratiną išplauti tai lengva. Tiesiog naudokit šampūną kuriame yra sulfatų (SLS).
Jie greitai išplauna keratiną iš plauko. Bet ne keratinas čia problema. Aš perku gryną keratiną ir dedu jo į šampūną kaukes. Tai galiu garantuoti, kad ne keratinas jums sugadino plaukus, o chemija naudota tiesinimui arba blogai atliktas tiesinimas.

Truputį gal ne į temą - Gal galima būtų paklausti iš kur perkate gryną keratiną wink.gif, norėtųsi plaukus pastiprinti smile.gif Ar matosi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2014 03 28, 20:12)
Truputį gal ne į temą - Gal galima būtų paklausti iš kur perkate gryną keratiną wink.gif, norėtųsi plaukus pastiprinti smile.gif Ar matosi rezultatai?

Martinoje smile.gif Big2 ir IKI pasaže Autobusų stoty
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 29, 10:01)
Martinoje  smile.gif Big2 ir IKI pasaže Autobusų stoty

Reiks paieškot smile.gif, o kaip rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2014 03 19, 02:54)

O SLS tai yra SODIUM LAURETH SULFATE? doh.gif naudoju dabar sampuna Harmonylife ir sampuno ir condicionero sudetyje yra SODIUM LAURETH SULFATE. Praejo po tiesinimo tik 2 men. o jau galiukau pradeda garbanuotis doh.gif
Dar profes atsakykyt i klausyma biggrin.gif ar tesintuvas turi buti 230 temperaturos? jai 200 tai jau netinka?
Atsakyti
Buvau siandien Martinoje, bet keratino ten neradau g.gif gal galite parodyt kaip jis atrodo? buvau mazoj parduotuvej, tai ir pardaveja nezino apie gryna keratina nieko g.gif dar apziurejau sampunus, tai buvo su chocoladu ir keratinu, bet jame irgi yra SLS. Tai kaip suprantu, tam kad ilgiau laikytusi tiesinimas reikia pirkti ta brangu sampuna kuris yra komplekte su keratinu tiesinimui?
Atsakyti
Sveikutės, susidomėjau japonišku tiesinimu, prašau pakomentuokit pliusus minusus smile.gif ačiūsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonija145: 02 balandžio 2014 - 18:08