Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

As dariausi tiesinima pas kirpeja namuose su CHI priemone. Labai patenkinta. Gailiuosi tik vieno, kad anksciau nesidariau. Atsikeli, issiplauni, palieki isdziuti, perbrauki retom sukom ir gali i darba keliaut. Atrodo nuostabiai. Kadangi nebetiesndavau kieviena diena, tai plaukai nustojo luzinet, paaugo nemazai. Pastebimai atsigavo. Niekaip nesuprantu ko taip laukiau. Jau senai buciau atgaivinus plaukus. Planuoju vel darytis, nes jau septintas men eina I pabaiga. Pradejo siek tiek garbanotis ir pustis plaukai.
Atsakyti
Amie, kur darėtės? pas ką? kiek mokėjote?
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 17, 08:05)
man dare su cocochoco., is kur pirksiu nzn, buvau radus kontaktus tiekeju, is ten ir pirksiu
packa, su kokiom priemonem jus tiesinsites?

dariau su cocochoco 4u.gif
QUOTE(Amie @ 2014 04 19, 02:41)
As dariausi tiesinima pas kirpeja namuose su CHI priemone. Labai patenkinta. Gailiuosi tik vieno, kad anksciau nesidariau. Atsikeli, issiplauni, palieki isdziuti, perbrauki retom sukom ir gali i darba keliaut. Atrodo nuostabiai. Kadangi nebetiesndavau kieviena diena, tai plaukai nustojo luzinet, paaugo nemazai. Pastebimai atsigavo. Niekaip nesuprantu ko taip laukiau. Jau senai buciau atgaivinus plaukus. Planuoju vel darytis, nes jau septintas men eina I pabaiga. Pradejo siek tiek garbanotis ir pustis plaukai.

man prejo po tiesinimo tik 2 men. ir jau pradejo pustis ir garbanotis g.gif
Amie, o jus su kazkokiu spec sampunu po tiesinimo plovet galva?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 04 19, 08:34)
Amie, kur darėtės? pas ką? kiek mokėjote?

Aš ne LT gyvenu.

QUOTE(Packa @ 2014 04 20, 21:17)
man prejo po tiesinimo tik 2 men. ir jau pradejo pustis ir garbanotis g.gif
Amie, o jus su kazkokiu spec sampunu po tiesinimo plovet galva?

jokių specialių šampūnų nenaudojau. Aš mėgstu ekologiškus šampūnus, tai juos paprasčiausiai ir naudojau. Nieko special smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau 3 kartus dariau tiesinimą su cocoshoco. Visais kaRtais buvau labai patenkinta, tik dabar jau bijau daryti. Nežinau, ar čia nuo tiesinimo, ar ne, praėjus kuriam laikui po procedūros ėmė labai smukti plaukai. kuokštais... Darėsi draugė mano, praėjo kuris laikas, taip pat kuokštais plaukai ėmė slinkti. Ji darėsi 2 kartus, ir po antro labai smuko . Sėdim abi ausis suglaudusios ir nebedarom... Gal yra merginų, kurios darė daug kartų ir kokie pastebėjimai dėl slinkimo? Ar yra kam taip buvę? Nes iš mano storų, ligi juosmens plaukų liko tik keli peršviečiami plaukeliai:( nedariau procedūros jau metai, tai atauga nuo šaknų. Ir pats plaukas, kai keratinas jau nusiplauna, žymiai plonesnis yra
Atsakyti
ieskau bendramintes pirkti 1L bonka cocochoco keratino ir pasidalint per puse bigsmile.gif iseina zenkliai pigiau
ir dar gal kas zinote, kuo skiriasi sios firmos keratinai original nuo pure? teoriskai tai sako kad puresni su pure, o praktiskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 22 balandžio 2014 - 13:17
Ir dar noriu paklausti dariusių su cocochoco tiesinimą... Ar džiovinant džiovintuvu procedūros metu būna stiprus kvapas, toks, kad akis graužia ir neįmanoma kvėpuoti? Man reikėjo užsidengti veidą rankšluosčiu, kitaip nebūčiau ištvėrusi. Aprašymuose visur pažymi, kad nėra nemalonaus kvapo. Ačiū, jei kas pasidalinsite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2014 04 21, 19:24)
Sveikos, aš jau 3 kartus dariau tiesinimą su cocoshoco. Visais kaRtais buvau labai patenkinta, tik dabar jau bijau daryti. Nežinau, ar čia nuo tiesinimo, ar ne, praėjus kuriam laikui po procedūros ėmė labai smukti plaukai. kuokštais... Darėsi draugė mano, praėjo kuris laikas, taip pat  kuokštais plaukai ėmė slinkti.  Ji darėsi  2 kartus, ir po antro labai smuko . Sėdim abi ausis suglaudusios ir nebedarom... Gal yra merginų, kurios darė daug kartų ir kokie pastebėjimai dėl slinkimo? Ar yra kam taip buvę? Nes iš mano storų, ligi juosmens plaukų liko tik keli peršviečiami plaukeliai:( nedariau procedūros jau metai, tai atauga nuo šaknų. Ir pats plaukas, kai keratinas jau nusiplauna, žymiai plonesnis yra

nemanau kad nuo tiesinimo slenka plaukai. Juk tiesinant priemonės dedamos ant pačio plauko, o ne ant šaknų. Todėl kaip gali tiesinimas įtakoti plaukų slinkimą? Gal pakeitėt ką savo mityboj, gal geret kokius vaistus, gal pakeitėt šampūną, kondicionierių? Pažįstu panelę kuri jau trecius metus tiesinasi plaukus. Tris kart per metus. Plaukai tokie, kad tik pavydėt galima.
O del plonesnio plauko nusiplovus keratinui...ivedus keratina plaukas pastoreja apie 15 procentų, tai natūralu, kad jam išsiplovus plaukai atrodo plonesni. Nors aš tai to nepastebėjau. Man kaip tik plaukai atrodo storesni, nes nuo patovau tiesinimo znyplem buvo visai isploneje, nuluzineje. Dabar galai nebeluzineja del to atrodo, kad plaukai storesni.
Atsakyti
aiškinausi
QUOTE(Amie @ 2014 04 22, 15:57)
nemanau kad nuo tiesinimo slenka plaukai. Juk tiesinant priemonės dedamos ant pačio plauko, o ne ant šaknų. Todėl kaip gali tiesinimas įtakoti plaukų slinkimą? Gal pakeitėt ką savo mityboj, gal geret kokius vaistus, gal pakeitėt šampūną, kondicionierių? Pažįstu panelę kuri jau trecius metus tiesinasi plaukus. Tris kart per metus. Plaukai tokie, kad tik pavydėt galima.
O del plonesnio plauko nusiplovus keratinui...ivedus keratina plaukas pastoreja apie 15 procentų, tai natūralu, kad jam išsiplovus plaukai atrodo plonesni. Nors aš tai to nepastebėjau. Man kaip tik plaukai atrodo storesni, nes nuo patovau tiesinimo znyplem buvo visai isploneje, nuluzineje. Dabar galai nebeluzineja del to atrodo, kad plaukai storesni.

Dabar daug aiškinausi, paskaičiau straipsnių, kad keratinas į plauką įeitų vis tiek reikalinga chemija. Dažniausiai tie formaldehidai paslėpti sudėtyje kitais pavadinimais. Dar radau, kad keratinas į turi būti dedamas 3cm nuo šaknų. O kaip manote kodėl??? Jei jis toks nekaltas...o mano kirpėja dėjo tikrai tik 1 cm nuo šaknų. Be to kaip nori dėk , vis tiek nuo viršutinių sruogu šaknys visos galvos gauna tos priemonės. Gal stipresni plaukai merginų atlaiko, o mano gal silpnesni ir neatlaikė... Ir pats plaukas storesnis, žinoma, uždėjus keratiną, bet kai jo nelieka, tai labai plonas, nepalyginti su tais, kurie sveiki ataugę. Čia mano pastebėjimas. Dėl neskilinėjančių galiukų, sveikai atrodančio plauko aš pilnai sutinku. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 22 balandžio 2014 - 22:49
QUOTE(gražutė @ 2014 04 22, 15:53)
Ir dar noriu paklausti dariusių su cocochoco tiesinimą... Ar džiovinant džiovintuvu procedūros metu būna stiprus kvapas, toks, kad akis graužia ir neįmanoma kvėpuoti? Man reikėjo užsidengti veidą rankšluosčiu, kitaip nebūčiau ištvėrusi. Aprašymuose visur pažymi, kad nėra nemalonaus kvapo. Ačiū, jei kas pasidalinsite patirtimi 4u.gif

Nera bent jau man jokio astraus kvapo g.gif
Atsakyti
O gal kas nors tiesino plaukus salone Egoforma, Vilniuje? kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Mano istorija labai panasi. Kai pirma karta tiesinausi keratinu, buvau labai patenkinta, pagaliau galejau vaikscioti palaidais plaukais, galvojau jau dabar visa gyvenima darysiuosi sia procedura.laikesi gan ilgai, tai kita karta tiesinausi jau po puses metu...Ir ka galiu pasakyti, kad kai istiesino, pasimate, kad zymiai plonesni plaukai palike...Bet galvojau, gal ne del tos proceduros, gal siaip isslinko...tad po puses metu vel tiesinau...ir ka, vel plonesni plaukai...net vyras pastebejo, kad mazai plauku belike, nors nera pastabus tokiuose dalykuose...Tai va, dabar jau netiesinu virs metu ir vel, tiesiog jauciasi, kad plaukai vel pastorejo...taip, kad dagiau sios proceduros nebekartosiu...Kas is to, kad tiesus, bet jei labai suploneja plaukai, tai irgi nieko gero...Cai tinka nebent toms, kurios skundziasi, kad plauku ant galvos per daug...

QUOTE(gražutė @ 2014 04 21, 18:24)
Sveikos, aš jau 3 kartus dariau tiesinimą su cocoshoco. Visais kaRtais buvau labai patenkinta, tik dabar jau bijau daryti. Nežinau, ar čia nuo tiesinimo, ar ne, praėjus kuriam laikui po procedūros ėmė labai smukti plaukai. kuokštais... Darėsi draugė mano, praėjo kuris laikas, taip pat  kuokštais plaukai ėmė slinkti.  Ji darėsi  2 kartus, ir po antro labai smuko . Sėdim abi ausis suglaudusios ir nebedarom... Gal yra merginų, kurios darė daug kartų ir kokie pastebėjimai dėl slinkimo? Ar yra kam taip buvę? Nes iš mano storų, ligi juosmens plaukų liko tik keli peršviečiami plaukeliai:( nedariau procedūros jau metai, tai atauga nuo šaknų. Ir pats plaukas, kai keratinas jau nusiplauna, žymiai plonesnis yra

Atsakyti