Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Deimiliux @ 2014 03 29, 10:18)
Reiks paieškot smile.gif, o kaip rezultatai smile.gif

QUOTE(Packa @ 2014 03 30, 15:42)
Buvau siandien Martinoje, bet keratino ten neradau g.gif gal galite parodyt kaip jis atrodo? buvau mazoj parduotuvej, tai ir pardaveja nezino apie gryna keratina nieko g.gif  dar apziurejau sampunus, tai buvo su chocoladu ir keratinu, bet jame irgi yra SLS. Tai kaip suprantu, tam kad ilgiau laikytusi tiesinimas reikia pirkti ta brangu sampuna kuris yra komplekte su keratinu tiesinimui?

seni atsliepimai ir keratino foto http://www.supermama...?...&p=42428130 smile.gif Anksčiau jį turėjo pasidėjusios prie kasos
Atsakyti
o gal kas tisinotės su šiomis prieponėmis
https://www.youtube....h?v=7TRqDyEutcg
Atsakyti
QUOTE(natalyst @ 2014 03 17, 00:23)
sveikos paneles, as pasidariau chemini tiesinima,ziauriai susigadinau plaukus..gailiosi kad dariau,gal zinot kaip nuplauti ta keratina ar jis isvis nusiplauna??? kaip atstatyti plaukus..?

Nieko keista, kad susigadinote plaukus, nes jus net atskirti negalite ir neturite supratimo kas yra Cheminis tiesinimas ir kas yra tiesinimas Keratinu:))
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 10 09, 08:15)
Ar kas daretes Yuri salone si tiesinima Ilgalaikis plaukų cheminis tiesinimas "Straight & Shiny" ?
Kazi  ar ploniems, nedazytiems plaukams tinkamas variantas?

Dariausi Yury pas Renata, plaukams nepakenke absoluciai. Gailiuosi, tik kad to seniau nesidariau. Jausmas nerealus, kai issidziovini dziovintuvu ir lygus grazus plaukuciai:) Visgi nebe senove ir technologijos kitos. Bet zinoma negailekit pinigu ir eikit pas gera meistra. Nedazytiems plaukam tinka, o del plonumo jus pati spreskit, jeigu tiesintuvu issitiesinus pati sau atrodot gerai ir nera plaukai priglude per daug tai ir tiesinimas tiks. Del pacio plauko bukles nueikite pas pacia meistre ir pasiziures, jeigu ka patars kad nedarykit ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geide: 07 balandžio 2014 - 12:34
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 02, 18:49)
seni atsliepimai ir keratino foto http://www.supermama...?...&p=42428130  smile.gif Anksčiau jį turėjo pasidėjusios prie kasos

reikes ir man sita geri isbandyti biggrin.gif o tas pakelis ir sunaudojamas per viena karta, ar galima puse ir kitam plovimui pasilikt? 4u.gif
Atsakyti
Karoliniskiu Martinoje radau tokio paties gmaintojo keratina,bet pardaveja sake kad ji galima tik dazant plaukus imaisyti i dazu,o taip naudoti - jokiu budu.Tai ka daabr daryti?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 29, 10:01)
Martinoje  smile.gif Big2 ir IKI pasaže Autobusų stoty

Klausiau konsultantės "Martynoj", tai sakė seniai to keratino nebegauna, ir sakė, kad daug kas jo ieško smile.gif
Atsakyti
as pasidariau tiesinima, ne ta smirduji, o paprasteni, kuris laikysis 3-5 men. iskart po proceduros iskilo klausimas: kur as anksciau buvau, pojutis nerealus! jau praejo 2 men, plauku pasiputimas mazas, bet jauciu kad uz menesio kito reikes kartoti, turbut darysiu pati sau, nes priemones zinau , o ir pigiau maziau iseis. sikart darysiu ne nuo pat saknu, nes labai jau priploti buna po tiesinimo.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 12, 11:24)
as pasidariau tiesinima, ne ta smirduji, o paprasteni, kuris laikysis 3-5 men. iskart po proceduros iskilo klausimas: kur as anksciau buvau, pojutis nerealus! jau praejo 2 men, plauku pasiputimas mazas, bet jauciu kad uz menesio kito reikes kartoti, turbut darysiu pati sau, nes priemones zinau , o ir pigiau maziau iseis. sikart darysiu ne nuo pat saknu, nes labai jau priploti buna po tiesinimo.

as taip pat darieu 3 kartus jau tiesinyma, be galo patinko, laikosi apie 2 men, man.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 12, 11:24)

O su kokiomis priemonėmis darysit pati sau? Ir iš kur pirksite, gal galite parašyti?
Pati ieškau ką nusipirkti, bet dar neapsisprendžiu kurias priemones, ar cocochoco ar encanto, dar norėčiau global keratin, bet šių priemonių tiekėjų nerandu. Bėje skaičiau temą, ne viena mergina klausė kur galima nusipirkti global keratiną, tai niekas taip ir neatsakė kur perka.
Papildyta:
QUOTE(reginamilos @ 2014 04 12, 12:07)
as taip pat darieu 3 kartus jau tiesinyma, be galo patinko, laikosi apie 2 men, man.

Su kokiomis priemonėmis darėt tiesinimą?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 12, 10:24)

drinks_cheers.gif as irgi patenkinta, praejo jau 2 men. po tiesinimo jau siek tiek garbanojasi, bet irgi nusipirkau keratina ir pati tiesinsiu, irgi noriu ne nuo saknu, nes labai jai prilimpus is pradziu buna biggrin.gif dar reikia tiesintuva 230 C nupirkti ir bus thumbup.gif
Atsakyti
man dare su cocochoco., is kur pirksiu nzn, buvau radus kontaktus tiekeju, is ten ir pirksiu
packa, su kokiom priemonem jus tiesinsites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 17 balandžio 2014 - 08:05