Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Sulu, oi kokia grazi spalvyte wub.gif thumbup.gif Ziuresim, kaip man gausis su light brown, jeigu ka, imsiu ir as tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 05, 00:41)
Sulu, oi kokia grazi spalvyte wub.gif  thumbup.gif Ziuresim, kaip man gausis su light brown, jeigu ka, imsiu ir as tokia mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif na, prie dienos apšvietimo ji atrodo tamsesnė.
Atsakyti
Sulu tikrai grazi spalva thumbup.gif
Atsakyti
Kiek gramų reikia dažų plaukams, kurie ilgi iki liemenėlės užsegimo? biggrin.gif

Ir ar reikia chna užpilti karštu vandeniu? Košę tepate šiltą?
Ant sausų pasiriebalavusių ar šlapių išplautų plaukų?
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2012 12 05, 20:18)
Kiek gramų reikia dažų plaukams, kurie ilgi iki liemenėlės užsegimo? biggrin.gif

Ir ar reikia chna užpilti karštu vandeniu? Košę tepate šiltą?
Ant sausų pasiriebalavusių ar šlapių išplautų plaukų?

mano dar liemenels uzsegimo nesieka, bet nera labai ploni plaukai, man sueina apie 100gr.
Uzpilu verdanciu ir dazau kai tik galiu pakest siltuma.
Tepu ant dregnu isplautu plauku, po dazymo sampunu plaunu po dvieju dienu, kad spalva geriau isigertu 4u.gif
Atsakyti
Daraus ir aš makalošę..bus su kavos nuoviru ,dilgelėm ir ąžuolo žieve,trynys ir lašas ,kiek liko lašų gal ,rozmarinų ae.. Šito mąstau papirkt dar ..
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 05, 22:44)
mano dar liemenels uzsegimo nesieka, bet nera labai ploni plaukai, man sueina apie 100gr.
Uzpilu verdanciu ir dazau kai tik galiu pakest siltuma.
Tepu ant dregnu isplautu plauku, po dazymo sampunu plaunu po dvieju dienu, kad spalva geriau isigertu  4u.gif

Mano irgi ne ploni plaukai. O jei dar ciberžolės ir cinamono miltelių dėsiu, tai masės padaugės. Tuomet 150g bus gal gerai, kaip manot?
Atsakyti
Išsitepliojau..šįkart nepataikiau masės visai ,skysta gavos ,naf doh.gif gal kad nėr nuotaikos ,tai ne iš širdies dažiaus
Atsakyti
Jaučiu reik plaut ,nes teka per visus galus ,gal nuo ea?
Atsakyti
nuploviau ,nes taip miegot neitų ,laukiuu labai rainbow,tikiuos ims labiau ,nes visgi gal mano plaukai per juodai nudažyti ,nes šaknys vistiek skiriasi..o gal aš tos žolės apskritai per mažai dedu? mano aišku plini ir trumpi plaukai ,miltelių dedu apie 30-40gr..
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2012 12 05, 22:35)
Mano irgi ne ploni plaukai. O jei dar ciberžolės ir cinamono miltelių dėsiu, tai masės padaugės. Tuomet 150g bus gal gerai, kaip manot?

manau kad tikrai 150gr turetu uztekt 4u.gif

QUOTE(Inguti @ 2012 12 06, 00:20)
nuploviau ,nes taip miegot neitų ,laukiuu labai rainbow,tikiuos ims labiau ,nes visgi gal mano plaukai per juodai nudažyti ,nes šaknys vistiek  skiriasi..o gal aš tos žolės apskritai per mažai dedu? mano aišku plini ir trumpi plaukai ,miltelių dedu apie 30-40gr..

as manau kad kol dazyti chemiskai plaukai nenuaugs, tol skirtumas ir matysis, nes tiesiog dazyti ir nedazyti plaukai skirtingai priima zoles. bet jei tas skirtumas nera labai ryskus ir netrukdo gyvent, tai manau neverta del to jaudintis 4u.gif

As plaukus sruogelem buvau dazius pries 2.5metu, dabar jau maziau nei puse plauko ilgio yra dazyto, bet skirtumas tikrai isliko. Ir realiai galeciau isrankiot dazytus ir nedazytus plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2012 12 05, 22:35)

O del kokiu priezasciu dedi ciberzole? gal jau dazei? kokia spalvyte gavos, ar buvai anksciau dazius be ciberzoles - ar pasikeite kas nors?
Atsakyti