Ar dazot tom dienom? ar jaucias skirtumas?
Man irgi saknu sikart visai nepaeme, siaip nei saknu nei galu, nieko
jokio nei gelsvumo nei ryzumo
teks dar kart bandyt iki kaledu. Dabar dar galvoju gal mmm kaltos
QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 19, 18:39)
Man irgi saknu sikart visai nepaeme, siaip nei saknu nei galu, nieko
jokio nei gelsvumo nei ryzumo
teks dar kart bandyt iki kaledu. Dabar dar galvoju gal mmm kaltos
Su zolem per mmm nedaziau,bet esu viena kart per jas daziusi ,kai balinaus,grazesnes spalvytes nesu turejus
QUOTE(Inguti @ 2012 12 19, 22:46)
Su zolem per mmm nedaziau,bet esu viena kart per jas daziusi ,kai balinaus,grazesnes spalvytes nesu turejus
Sito nezinojau ,buciau tikrai nejus tuo metu ,bet va,gavosi labai liuks 
Kaip ydomiai, as kai sviesinau man kaip tik gavosi labai oranzine
O siaip tai vengiu dazymu per mm zinau, kad paprastais dazais dazant nusidazo prasciau, del zoliu - nezinau.
Chikitoka - ciberzole, tai tas vadinamas turmericas?
O ka daryt dabar, nezinau
Gal kas esat bande is Khadi Pure Henna arba Henna ir Amla mix?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 19, 00:50)
Pabandykit nebenaudot ricinu aliejaus kury laika, pakeiskit kuo nors kitu - gal apmazes slinkimas. Man nuo ricinos tai net rankos aplipusios plaukais buvo
O siaip siulyciau issitirt krauja ir skydliauke, gal siaip kazkas ne normos ribose
Tyrimus esu jau dariusi ne per seniausiai, viskas buvo tvarkoje. As sakyciau, kad nuo streso slenka, todel noriu pristabdyti naturaliom priemonem
Kadangi plauku nedaziau daugiau nei menesi, visa spalva nusiplove. Jum irgi ji taip greit nusiplauna, jei ilgiau nedazote? Manieji atrodo lyg net nebuvo dazyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 20, 00:26)
Chikitoka - ciberzole, tai tas vadinamas turmericas?
Ydomiai, galvojau tikrai duoda auksinio atspalvio daugiau
Gal ajeru saknys uzslopino, visgi
ant pakelio kitas zodis kurkumina, o google ismete kad kurkumina ir tumerikas tai tas pats
na as pati nieko nematau, o MB vos is darbo gryzes pareiske - oho kokia geltona
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 20, 01:47)
Tyrimus esu jau dariusi ne per seniausiai, viskas buvo tvarkoje. As sakyciau, kad nuo streso slenka, todel noriu pristabdyti naturaliom priemonem
Kadangi plauku nedaziau daugiau nei menesi, visa spalva nusiplove. Jum irgi ji taip greit nusiplauna, jei ilgiau nedazote? Manieji atrodo lyg net nebuvo dazyti
man neatsiplauna, beveik nei kiek, si karta beveik du men nedaziau, nes labai norejau kad atsiplautu, kad isgauciau sviesesni atspalvi. Aisku paskutini karta dazius buvau su surya, bet kad ir nuo maximinio chna nedaug kitaip budavo
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 20, 01:47)
Man atsiplauna greit, nes mano plaukai sviesinti buvo, tik uzdazyti kitom spalvom. Tai va saknys tamsesnes gaunas, geriau siek tiek laikos, o nuo galu greit nueina. Tiesa pasakius, ant galu isgauta spalva man visada grazesne gaudavosi
Bet tikrai, kaip taip dvieju firmu light brown mix gali taip smarkiai skirtis
Chikitoka, kitakart bandysiu ir as ciberzoles det, labai ydomu pamegint
Dar karta - ar kas bandet Khadi Henna su Amla mixa?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 20, 22:30)
Man atsiplauna greit, nes mano plaukai sviesinti buvo, tik uzdazyti kitom spalvom. Tai va saknys tamsesnes gaunas, geriau siek tiek laikos, o nuo galu greit nueina. Tiesa pasakius, ant galu isgauta spalva man visada grazesne gaudavosi
Tik sykart ryskiai susigadinau, pykstu ant saves
Su Rainbow gavos grazi kastonine spalva sviesoka, o su Khadi vos ne juodai-zalsva
Imesk ,prasau,is kur khadi uzsakinet?
QUOTE(Inguti @ 2012 12 20, 23:42)
Zinau 2 variantus:
http://www.amazon.co...rds=khadi henna
http://www.indien-pr...fl9f2e8mti6vor3
O cia siaip lenkuciu forumas:
http://www.khadi.pl/
Yra pavyzdziu, kas gaunasi
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 09, 09:15)
Man spalva pasikeite, tiksliau patamsejo, tik po kokio 3 ar 4 dazymo
bet i savaite po 2 kartus mazdaug, kad greiciau spalva isgauciau ir ji nespetu nusiplauti 
Sveikos merginos,
As su chna dazau jau 8 metai... Buvo 1-u metu pertrauka( nes neturejau kas parveza is olandijos de Tuines parduotuves)
Po pirmo dazymo ir as buvau tamsus apelsinas( mano pacios plauku spalva yra tamsi tamsi pilka),bet po 3-io ar 4-o karto gavosi panasiai kaip rudi su raudonu atspalviu. Visos kirpejos klausia kaip isgaunu tokia spalva kuri atrodo naturali ir plaukuciai labai sveiki.
Tuos metus kai negavau dazu bandziau dazyt su lietuviska ir latviska chna- tai gavosi tikra nesamone. Kokias zoles jie ten mala- sunku isivaizduot...plaukai paliko nebesveiko vaizdo... Paskui isvis nedaziau 7 menesius tai ataugo savi gan ilgoki ( nuo chna man jie nustojo slinkti ir greiciau auga). Tai sumasciau padazyt baltom sruogom,puikiausiai nusidaze sruogeles...
Dabar jau 2-metai dazau su olandiska chna,viskas vel valio,tik sruogeles geltonos is baltu tapo,bet atrodo liuks
Papildyta:
QUOTE(demivioleta @ 2012 12 22, 05:09)
Sveikos merginos,
As su chna dazau jau 8 metai... Buvo 1-u metu pertrauka( nes neturejau kas parveza is olandijos de Tuines parduotuves)
Po pirmo dazymo ir as buvau tamsus apelsinas( mano pacios plauku spalva yra tamsi tamsi pilka),bet po 3-io ar 4-o karto gavosi panasiai kaip rudi su raudonu atspalviu. Visos kirpejos klausia kaip isgaunu tokia spalva kuri atrodo naturali ir plaukuciai labai sveiki.
Tuos metus kai negavau dazu bandziau dazyt su lietuviska ir latviska chna- tai gavosi tikra nesamone. Kokias zoles jie ten mala- sunku isivaizduot...plaukai paliko nebesveiko vaizdo... Paskui isvis nedaziau 7 menesius tai ataugo savi gan ilgoki ( nuo chna man jie nustojo slinkti ir greiciau auga). Tai sumasciau padazyt baltom sruogom,puikiausiai nusidaze sruogeles...
Dabar jau 2-metai dazau su olandiska chna,viskas vel valio,tik sruogeles geltonos is baltu tapo,bet atrodo liuks
Tiesa,i olandiska chna as dedu kiausinio tryni ir sauksteli ricinos aliejaus,tepu ant isplautu plauku silta kosele,uzdedu maiseli,uzsuku dideliu tamsiu ranksluosciu ir miegu iki ryto... Poto plaunu plaukus svelniai siltu vandeniu be jokiu sampunu ir kondicionieriu.Su sampunu galva plaunu tik po triju dienu...
Chikitoka jums turbut beveik nenusidaze, nes dejot ajeru saknu kaip dazanciu. As bent taip supratau, nes trecdali dejot. Kiek skaiciau, tai ajeru saknu nuoviras plauku stiprinimui. Rekomenduojamas sviesiems plaukams. Bet as ir savo tamsius esu nuoviru skalavus. Tai as ajeru saknu nuoviru zoles plikyciau, o ne paciu saknu i zoles dazymui deciau.
Inguti jus gal mazokai paciu zoliu imat kad vis nenusidazo
As tai ju negailiu. Pasiziurejau hennaforhair kiek rekomenduoja det zoliu mano ilgio plaukams, tai tiek ir dedu. Nors kaip kazkas rase, kad jie daugokai siulo, bet man geriau viena kart per kelias savaites nusidazyt, nei po to nenusidazys kaip reikiant ir kas savaite bandyt taisyt padeti
Labos
as irgi toki itarima turejau, taigi siandie uzsitepiau tik saknis, uzplikius ajeru ir semenu nuoviru, ir maisiau 1/3 ciberzoles ir 2/3 chna. Dar ipyliau acto ir idejau druskos, nes kazkas rase kad geresne spalva gaunas
Dar vienas variantas kodel galejo nepaimt - tepiau beveik atsalusia kose
Inguti - isties, o kiek tepat dazu? mano plaukai kiek zemiau peciu, as darau is 100gr. Dabar tik saknims uzmaisiau is 50gr, tai truputuka per daug.
Papildyta:
Papildyta:
o kaip pati chna vadinas? gal jos galima is kur nors atsisiust? arba gal Jus galetumet paprasyt, kad atvestu daugiau ir mums paplatinti
baisiai jau idomu kas ten per stebuklas, tikrai pirkciau
QUOTE(goccia @ 2012 12 23, 18:54)
Chikitoka jums turbut beveik nenusidaze, nes dejot ajeru saknu kaip dazanciu. As bent taip supratau, nes trecdali dejot. Kiek skaiciau, tai ajeru saknu nuoviras plauku stiprinimui. Rekomenduojamas sviesiems plaukams. Bet as ir savo tamsius esu nuoviru skalavus. Tai as ajeru saknu nuoviru zoles plikyciau, o ne paciu saknu i zoles dazymui deciau.
As tai ju negailiu. Pasiziurejau hennaforhair kiek rekomenduoja det zoliu mano ilgio plaukams, tai tiek ir dedu. Nors kaip kazkas rase, kad jie daugokai siulo, bet man geriau viena kart per kelias savaites nusidazyt, nei po to nenusidazys kaip reikiant ir kas savaite bandyt taisyt padeti 
as irgi toki itarima turejau, taigi siandie uzsitepiau tik saknis, uzplikius ajeru ir semenu nuoviru, ir maisiau 1/3 ciberzoles ir 2/3 chna. Dar ipyliau acto ir idejau druskos, nes kazkas rase kad geresne spalva gaunas
Dar vienas variantas kodel galejo nepaimt - tepiau beveik atsalusia kose
Inguti - isties, o kiek tepat dazu? mano plaukai kiek zemiau peciu, as darau is 100gr. Dabar tik saknims uzmaisiau is 50gr, tai truputuka per daug.
Papildyta:
QUOTE(demivioleta @ 2012 12 22, 06:15)
Papildyta:
o kaip pati chna vadinas? gal jos galima is kur nors atsisiust? arba gal Jus galetumet paprasyt, kad atvestu daugiau ir mums paplatinti
Taip mergaites,per mazai dedu milteliiu,jauciu..mano ploni labai plaukai,peciu nesiekia..as net trecdalio nedejau is 113 gr..