Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Man irgi saknu sikart visai nepaeme, siaip nei saknu nei galu, nieko verysad.gif jokio nei gelsvumo nei ryzumo schmoll.gif teks dar kart bandyt iki kaledu. Dabar dar galvoju gal mmm kaltos blush2.gif
Ar dazot tom dienom? ar jaucias skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 19, 18:39)
Man irgi saknu sikart visai nepaeme, siaip nei saknu nei galu, nieko  verysad.gif jokio nei gelsvumo nei ryzumo  schmoll.gif teks dar kart bandyt iki kaledu. Dabar dar galvoju gal mmm kaltos  blush2.gif
Ar dazot tom dienom? ar jaucias skirtumas?

Su zolem per mmm nedaziau,bet esu viena kart per jas daziusi ,kai balinaus,grazesnes spalvytes nesu turejus biggrin.gif Sito nezinojau ,buciau tikrai nejus tuo metu ,bet va,gavosi labai liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 19 gruodžio 2012 - 21:47
QUOTE(Inguti @ 2012 12 19, 22:46)
Su zolem per mmm nedaziau,bet esu viena kart per jas daziusi ,kai balinaus,grazesnes spalvytes nesu turejus  biggrin.gif Sito nezinojau ,buciau tikrai nejus tuo metu ,bet va,gavosi labai liuks  smile.gif

Kaip ydomiai, as kai sviesinau man kaip tik gavosi labai oranzine biggrin.gif
O siaip tai vengiu dazymu per mm zinau, kad paprastais dazais dazant nusidazo prasciau, del zoliu - nezinau.

Chikitoka - ciberzole, tai tas vadinamas turmericas? g.gif Ydomiai, galvojau tikrai duoda auksinio atspalvio daugiau doh.gif Gal ajeru saknys uzslopino, visgi tas nuoviras tamsina siek tiek g.gif Man auksinis gavos su Rainbow Light Brown, kai stipria ramuneliu istrauka pasidariau mirksiukas.gif
O ka daryt dabar, nezinau unsure.gif Labai tamsus/murzini galai, matyt pazeistus sviesintus plaukus su khadi mix, kur yra indigo, geriau trumpai laikyt g.gif Teks det vitamino C, bet plauka pasausinsiu siek tiek doh.gif
Gal kas esat bande is Khadi Pure Henna arba Henna ir Amla mix? g.gif Nusprendziau indigo vengsiu geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 19, 00:50)
Pabandykit nebenaudot ricinu aliejaus kury laika, pakeiskit kuo nors kitu - gal apmazes slinkimas. Man nuo ricinos tai net rankos aplipusios plaukais buvo blink.gif O siaip siulyciau issitirt krauja ir skydliauke, gal siaip kazkas ne normos ribose g.gif

Tyrimus esu jau dariusi ne per seniausiai, viskas buvo tvarkoje. As sakyciau, kad nuo streso slenka, todel noriu pristabdyti naturaliom priemonem 4u.gif
Kadangi plauku nedaziau daugiau nei menesi, visa spalva nusiplove. Jum irgi ji taip greit nusiplauna, jei ilgiau nedazote? Manieji atrodo lyg net nebuvo dazyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 20, 00:26)
Chikitoka - ciberzole, tai tas vadinamas turmericas? g.gif Ydomiai, galvojau tikrai duoda auksinio atspalvio daugiau doh.gif Gal ajeru saknys uzslopino, visgi

ant pakelio kitas zodis kurkumina, o google ismete kad kurkumina ir tumerikas tai tas pats biggrin.gif
na as pati nieko nematau, o MB vos is darbo gryzes pareiske - oho kokia geltona g.gif tai matyt kazkoks atspalvis, prie kazkokio apsvietimo yra, bet keisciausia kad spalvos jokios nesigavo, juk chna irgi dejau ir ne mazai, bet zilu plauku visai visai nepaliete doh.gif

QUOTE(*melodia* @ 2012 12 20, 01:47)
Tyrimus esu jau dariusi ne per seniausiai, viskas buvo tvarkoje. As sakyciau, kad nuo streso slenka, todel noriu pristabdyti naturaliom priemonem 4u.gif
Kadangi plauku nedaziau daugiau nei menesi, visa spalva nusiplove. Jum irgi ji taip greit nusiplauna, jei ilgiau nedazote? Manieji atrodo lyg net nebuvo dazyti  g.gif

man neatsiplauna, beveik nei kiek, si karta beveik du men nedaziau, nes labai norejau kad atsiplautu, kad isgauciau sviesesni atspalvi. Aisku paskutini karta dazius buvau su surya, bet kad ir nuo maximinio chna nedaug kitaip budavo g.gif nuo zilu siek tiek daugiau spalva nueina, o kurie dar turi spalva tai tikrai laikosi kol nuauga. O mano drauge yra natur blond, tai jai greit nusiplauna, per kokius 4-5 plovimus net zymes nelieka
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 20, 01:47)
Kadangi plauku nedaziau daugiau nei menesi, visa spalva nusiplove. Jum irgi ji taip greit nusiplauna, jei ilgiau nedazote? Manieji atrodo lyg net nebuvo dazyti  g.gif

Man atsiplauna greit, nes mano plaukai sviesinti buvo, tik uzdazyti kitom spalvom. Tai va saknys tamsesnes gaunas, geriau siek tiek laikos, o nuo galu greit nueina. Tiesa pasakius, ant galu isgauta spalva man visada grazesne gaudavosi smile.gif Tik sykart ryskiai susigadinau, pykstu ant saves verysad.gif
Bet tikrai, kaip taip dvieju firmu light brown mix gali taip smarkiai skirtis blink.gif Su Rainbow gavos grazi kastonine spalva sviesoka, o su Khadi vos ne juodai-zalsva blink.gif
Chikitoka, kitakart bandysiu ir as ciberzoles det, labai ydomu pamegint smile.gif
Dar karta - ar kas bandet Khadi Henna su Amla mixa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 20, 22:30)
Man atsiplauna greit, nes mano plaukai sviesinti buvo, tik uzdazyti kitom spalvom. Tai va saknys tamsesnes gaunas, geriau siek tiek laikos, o nuo galu greit nueina. Tiesa pasakius, ant galu isgauta spalva man visada grazesne gaudavosi smile.gif Tik sykart ryskiai susigadinau, pykstu ant saves verysad.gif
Bet tikrai, kaip taip dvieju firmu light brown mix gali taip smarkiai skirtis blink.gif Su Rainbow gavos grazi kastonine spalva sviesoka, o su Khadi vos ne juodai-zalsva blink.gif
Chikitoka, kitakart bandysiu ir as ciberzoles det, labai ydomu pamegint smile.gif
Dar karta - ar kas bandet Khadi Henna su Amla mixa? 4u.gif

Imesk ,prasau,is kur khadi uzsakinet? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 20, 23:42)
Imesk ,prasau,is kur khadi uzsakinet? ax.gif  4u.gif

Zinau 2 variantus:

http://www.amazon.co...rds=khadi henna

http://www.indien-pr...fl9f2e8mti6vor3

O cia siaip lenkuciu forumas:

http://www.khadi.pl/

Yra pavyzdziu, kas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 09, 09:15)
Man spalva pasikeite, tiksliau patamsejo, tik po kokio 3 ar 4 dazymo smile.gif bet i savaite po 2 kartus mazdaug, kad greiciau spalva isgauciau ir ji nespetu nusiplauti smile.gif

Sveikos merginos,
As su chna dazau jau 8 metai... Buvo 1-u metu pertrauka( nes neturejau kas parveza is olandijos de Tuines parduotuves)
Po pirmo dazymo ir as buvau tamsus apelsinas( mano pacios plauku spalva yra tamsi tamsi pilka),bet po 3-io ar 4-o karto gavosi panasiai kaip rudi su raudonu atspalviu. Visos kirpejos klausia kaip isgaunu tokia spalva kuri atrodo naturali ir plaukuciai labai sveiki.
Tuos metus kai negavau dazu bandziau dazyt su lietuviska ir latviska chna- tai gavosi tikra nesamone. Kokias zoles jie ten mala- sunku isivaizduot...plaukai paliko nebesveiko vaizdo... Paskui isvis nedaziau 7 menesius tai ataugo savi gan ilgoki ( nuo chna man jie nustojo slinkti ir greiciau auga). Tai sumasciau padazyt baltom sruogom,puikiausiai nusidaze sruogeles...
Dabar jau 2-metai dazau su olandiska chna,viskas vel valio,tik sruogeles geltonos is baltu tapo,bet atrodo liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(demivioleta @ 2012 12 22, 05:09)
Sveikos merginos,
As su chna dazau jau 8 metai... Buvo 1-u metu pertrauka( nes neturejau kas parveza is olandijos de Tuines parduotuves)
Po pirmo dazymo ir as buvau tamsus apelsinas( mano pacios plauku spalva yra tamsi tamsi pilka),bet po 3-io ar 4-o karto gavosi panasiai kaip rudi su raudonu atspalviu. Visos kirpejos klausia kaip isgaunu tokia spalva kuri atrodo naturali ir plaukuciai labai sveiki.
Tuos metus kai negavau dazu bandziau  dazyt su lietuviska ir latviska chna- tai gavosi tikra nesamone. Kokias zoles jie ten mala- sunku isivaizduot...plaukai paliko nebesveiko vaizdo... Paskui isvis nedaziau 7 menesius tai ataugo savi gan ilgoki ( nuo chna man jie nustojo slinkti ir greiciau auga). Tai sumasciau padazyt baltom sruogom,puikiausiai nusidaze sruogeles...
Dabar jau 2-metai dazau su olandiska chna,viskas vel valio,tik sruogeles geltonos is baltu tapo,bet atrodo liuks  thumbup.gif

Tiesa,i olandiska chna as dedu kiausinio tryni ir sauksteli ricinos aliejaus,tepu ant isplautu plauku silta kosele,uzdedu maiseli,uzsuku dideliu tamsiu ranksluosciu ir miegu iki ryto... Poto plaunu plaukus svelniai siltu vandeniu be jokiu sampunu ir kondicionieriu.Su sampunu galva plaunu tik po triju dienu...
Atsakyti
Chikitoka jums turbut beveik nenusidaze, nes dejot ajeru saknu kaip dazanciu. As bent taip supratau, nes trecdali dejot. Kiek skaiciau, tai ajeru saknu nuoviras plauku stiprinimui. Rekomenduojamas sviesiems plaukams. Bet as ir savo tamsius esu nuoviru skalavus. Tai as ajeru saknu nuoviru zoles plikyciau, o ne paciu saknu i zoles dazymui deciau. 4u.gif

Inguti jus gal mazokai paciu zoliu imat kad vis nenusidazo g.gif As tai ju negailiu. Pasiziurejau hennaforhair kiek rekomenduoja det zoliu mano ilgio plaukams, tai tiek ir dedu. Nors kaip kazkas rase, kad jie daugokai siulo, bet man geriau viena kart per kelias savaites nusidazyt, nei po to nenusidazys kaip reikiant ir kas savaite bandyt taisyt padeti rolleyes.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

QUOTE(goccia @ 2012 12 23, 18:54)
Chikitoka jums turbut beveik nenusidaze, nes dejot ajeru saknu kaip dazanciu. As bent taip supratau, nes trecdali dejot. Kiek skaiciau, tai ajeru saknu nuoviras plauku stiprinimui. Rekomenduojamas sviesiems plaukams. Bet as ir savo tamsius esu nuoviru skalavus. Tai as ajeru saknu nuoviru zoles plikyciau, o ne paciu saknu i zoles dazymui deciau. 4u.gif

Inguti jus gal mazokai paciu zoliu imat kad vis nenusidazo g.gif As tai ju negailiu. Pasiziurejau hennaforhair kiek rekomenduoja det zoliu mano ilgio plaukams, tai tiek ir dedu. Nors kaip kazkas rase, kad jie daugokai siulo, bet man geriau viena kart per kelias savaites nusidazyt, nei po to nenusidazys kaip reikiant ir kas savaite bandyt taisyt padeti rolleyes.gif

as irgi toki itarima turejau, taigi siandie uzsitepiau tik saknis, uzplikius ajeru ir semenu nuoviru, ir maisiau 1/3 ciberzoles ir 2/3 chna. Dar ipyliau acto ir idejau druskos, nes kazkas rase kad geresne spalva gaunas 4u.gif
Dar vienas variantas kodel galejo nepaimt - tepiau beveik atsalusia kose g.gif

Inguti - isties, o kiek tepat dazu? mano plaukai kiek zemiau peciu, as darau is 100gr. Dabar tik saknims uzmaisiau is 50gr, tai truputuka per daug.
Papildyta:
QUOTE(demivioleta @ 2012 12 22, 06:15)

Dabar jau 2-metai dazau su olandiska chna,viskas vel valio,tik sruogeles geltonos is baltu tapo,bet atrodo liuks  thumbup.gif
Papildyta:

o kaip pati chna vadinas? gal jos galima is kur nors atsisiust? arba gal Jus galetumet paprasyt, kad atvestu daugiau ir mums paplatinti ax.gif baisiai jau idomu kas ten per stebuklas, tikrai pirkciau 4u.gif
Atsakyti
Taip mergaites,per mazai dedu milteliiu,jauciu..mano ploni labai plaukai,peciu nesiekia..as net trecdalio nedejau is 113 gr.. blush2.gif
Atsakyti