Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(iriska83 @ 2013 02 08, 13:51)
Sveikinu pradejus "draugauti " su lanku wink.gif jei jauti ,kad skauda manau geriau nutraukti tam kartui ir jei norisi dar daryti,tai geriau tada praejus kuriam laikui smile.gif  pabandyti dar karta,ir jau nebeskauda pasukti dar kuri laika  ax.gif   

As siandien padariau savo 40 minuciu ir pratimus. Siandien gera nuotaika sportui ,tai manau vakare ,kai mazute vel miegos,pasuksiu dar  thumbup.gif

Bet po to sukimo skausmo nejauciu niekur kolkas ,nebent ryt pasijaus ...truputi jau irpato raumenys prie pratimu kitu tai gal nebus to skausmo ar tempimo 4u.gif ryt prailginsiu laika iki 15 jei viskas ok smile.gif va toki daigta pasukus atrodo, kad tikrai tie lasiniai nuo pilvo nukris greiciau nei tik darant pratimus ,zodziu dziaugiuosi kad nusipirkau lanka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2013 02 08, 15:33)
Bet po to sukimo skausmo nejauciu niekur kolkas ,nebent ryt pasijaus ...truputi jau irpato raumenys prie pratimu kitu tai gal nebus to skausmo ar tempimo  4u.gif  ryt prailginsiu laika iki 15 jei viskas ok  smile.gif  va toki daigta pasukus atrodo, kad tikrai tie lasiniai nuo pilvo nukris greiciau nei tik darant pratimus ,zodziu dziaugiuosi kad nusipirkau lanka  4u.gif

Siaip nuo pacio lanko pasukus turetu jaustis siluma ir gali but raudonumas wink.gif man paskutiniu metu jauciasi pasukius TIK SILUMA,o raudoni sonai kazkur dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iriska83 @ 2013 02 08, 16:42)
Siaip nuo pacio lanko pasukus turetu jaustis siluma ir gali but raudonumas wink.gif man paskutiniu metu jauciasi pasukius TIK SILUMA,o raudoni sonai kazkur dingo lotuliukas.gif

gal po sukimo biski rasutelejo, bet siaip nieko ..turbut gera padanga turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 08, 01:01)
Aš vis suku lanka su pertraukom  ax.gif  ligos buvo uzpuolusios, tai jėgų nebuvo, per mm irgi paskutinius kartus nesukau, niu negaliu  biggrin.gif vakar užvakar po 40 min atsukau su knyga rankose  thumbup.gif

Niekaip nesuprantu, kaip jus skaitot su knyga... doh.gif su telefonu galiu, o su knyga siubuoja viskas, sokineja, nesusikaupiu blush2.gif ziuriu televizoriu ir suku, man taip greiciausia laikas praeina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(natos @ 2013 02 07, 16:17)
užpernai turėjau 1,7 kg, o pernai isigijau 2,5 kg- efektas greitenis  thumbup.gif
Bėda, kad aš pasyvi sukėja  doh.gif  pasuku mėnesį ir padedu. po pumečio vėl paimu lanką doh.gif
Na o dabar pasiryžau ilgam....  o priprantu greitai jau pirma dieną 20 min sukau, ir kasdien po 10 min didinau, kol valanda pasiekiau, suku pusę valandos į viena pusę, po to pusę val į kitą pusę. O, kad skausmas mažesnis būtų naudoju toki platų diržą su lipūškėm segamą, senukuose pirkau, bet po savaites sukimo skausmo nebūna smile.gif vasarą suku ant nuogo pilvo  thumbup.gif

As galvojau vyras is manes tyciojasi liepdamas sukti lanka i kita puse doh.gif man neiseina cry.gif
Atsakyti
Va daba jau jauciu lasinukuose skausma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2013 02 08, 22:41)
Niekaip nesuprantu, kaip jus skaitot su knyga...  doh.gif su telefonu galiu, o su knyga siubuoja viskas, sokineja, nesusikaupiu  blush2.gif ziuriu televizoriu ir suku, man taip greiciausia laikas praeina  thumbup.gif
Papildyta:
As galvojau vyras is manes tyciojasi liepdamas sukti lanka i kita puse  doh.gif man neiseina  cry.gif

biggrin.gif o man dar patinka centriuka pasileisti,tai ir passoki besukdama,tuo paciu dasideda kruvis kitoms kuno vietoms wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2013 02 09, 01:25)
Va daba jau jauciu lasinukuose skausma biggrin.gif

thumbup.gif
O as vakar dar 20 minuciu pasukiau vakare ir su masazuokliu pasimasazavau is pigu.lt thumbup.gif tik nuo lanko nieko nejauciu,o stai nuo pratimuku raumenukai duoda siandien apie save zinoti,ir koju ir pilvo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif siandien sukau 15 min 4u.gif kas diena dadesiu po 5 min 4u.gif is pradziu paskauda bet po to praeina rolleyes.gif
Atsakyti
Siryt atsukau 30min+pratimukai, na ir kadangi savaitgalio vakaras, o as nieko neveikiu, tai ka tik dar 20min pasukau smile.gif
suku jau virs menesio, bet aisku ryskiu rezultatu tikrai nesimato.. tik pati jauciu, kad pati pilvo oda labai pastangrejus, nes buvo tokia pliurza.. biggrin.gif
pradejau ir pratimukus presui daryti, bet tai kas is to, tie pratimukai juk raumenims, o kol yra ant pilvo lasiniu tie raumenys ne nesimatys.. galvoju ka dar be lanko sukimo daryti, kad kuo greiciau lasiniai nutirptu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 09, 21:10)
galvoju ka dar be lanko sukimo daryti, kad kuo greiciau lasiniai nutirptu... g.gif

prisižiūrėk mitybą ir, mano nuomone, daugiau nieko nereiks tik laiko 4u.gif
Atsakyti
tikrai mytibą reikia prisižiūrėti... lankas plius keli pratimukai ir iki vasaros būsim tobulos smile.gif

o aš numečiau 3kg per savaitę, blem man greit krenta bet greit ir užauga.. sad.gif
Atsakyti
Sveikutes .vakar 4 h prie kinecto sportavom visa seimyna tai nereikejo ir pratimuku ...o man kg krenta nuo streso, jei toks yra tai palieku kaip dziusna ,o tik pasitaiso reikalai ir kg priauga,ir viskas i pilva ir pecius ...kaip uzknisa ...siandien eisiu sukti 20 min lanka ...ech sunki ta moteru dalia ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,-jooo mityba reik priziureti,ir man reik susigriebti doh.gif
Rutke,-saunuole,kad nuridinai 3 kg thumbup.gif
Atsakyti