Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(*weita* @ 2013 02 18, 14:15)
Saunuole  4u.gif

as kazkaip nieko nesimatavau jokios apimties tik kg uzsirasiau ir tiek, nes reguliariai i diena atlieku pratimus ,bet ir tai nlb ka pakeis tie pratimai manau neitakos kg ...

As siandien 6 diena kaip be lanko sukimo ir jokiu pratimu toki gera roto virusa pasigavau ,kad net bloga pagalvot apie bet  koki judesi, per tas visas dienas nereikejo nieko pilvas pats apsitrauke nuo bado ..

Merginos ar daretes foto pries lanko sukimo ,ar matavotes apimti ?

aš tai norėjau pasifotografuot, bet tingėjau.. kas savaitę tiesiog matuoju liemenį, klubus, kojas ir rankas, svorį taipogi. Suvedu duomenis į vieną svetainę ir laukiu kitos savaitės biggrin.gif

Bet man toks įspūdis, kad jei nesuksiu lanko (net ir prisižiūrint mitybą) tai tie 2cm grįš labai greitai.. Galbūt klystu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Priimsit į gretas? smile.gif)
Šiandien įsigyjau lanką, Hula hoop 1,7 kg
Tai po 5 minučių sukimo ant šono mėlynė doh.gif
Atsakyti
Prasom prasom pradedanciosios!! 4u.gif 4u.gif Mielai priimsim, kuo daugiau tuo smagiau thumbup.gif

as vakar nesukau, tai siandien atsukau virs valandos. kyla motyvacija, kai nebematau uzsidejus dzinsu zemu liemeniu tu soniniu isvirtusiu rinkiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kazkas pries tai rase, kad sukant lanka tik i viena puse netolygiai kudeja liemuo ar pan. tai cia manau visiska nesamone g.gif nes pasiziurejus i veidrodi, neatrodo , kad kazkas kreiviau pas mane pasidare... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 19, 18:27)
kazkas pries tai rase, kad sukant lanka tik i viena puse netolygiai kudeja liemuo ar pan. tai cia manau visiska nesamone g.gif  nes pasiziurejus i veidrodi, neatrodo , kad kazkas kreiviau pas mane pasidare... g.gif

Tiek vaikystėje, tiek jaunystėje tą metalinį, tiek dabar masažinį sunkų suku ir temoku sukti tik į vieną pusę - į dešinę. Kartais pabandau sukti į kairę hihihi.gif bet toks pabandymas toli gražu neprilygsta rimtam bent dešimties minučių sukimui. Taigi išvada: per daugiau nei metus aktyvaus sukimo mano kumpiai tikrai nepasidarė kreivi schmoll.gif Kai praėjusią savaitę perskaičiau tą mintį, sustačiau priešais savo šeimą, kad pasakytų, kurion pusėn nusisukęs mano liemuo lotuliukas.gif Žodžiu, aš netikiu tom pasakom irnesakyk.gif Bent savo patirtimi negaliu to įrodyti.
Beje, mes jau anksčiau esame tuo klausimu diskutavusios. Tai nuo tada vis retkarčiai aš į tą kairę ir sukteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 02 19, 18:51)
Tiek vaikystėje, tiek jaunystėje tą metalinį, tiek dabar masažinį sunkų suku ir temoku sukti tik į vieną pusę - į dešinę. Kartais pabandau sukti į kairę  hihihi.gif  bet toks pabandymas toli gražu neprilygsta rimtam bent dešimties minučių sukimui. Taigi išvada: per daugiau nei metus aktyvaus sukimo mano kumpiai tikrai nepasidarė kreivi  schmoll.gif  Kai praėjusią savaitę perskaičiau tą mintį, sustačiau priešais savo šeimą, kad pasakytų, kurion pusėn nusisukęs mano liemuo  lotuliukas.gif Žodžiu, aš netikiu tom pasakom  irnesakyk.gif  Bent savo patirtimi negaliu to įrodyti.
Beje, mes jau anksčiau esame tuo klausimu diskutavusios. Tai nuo tada vis retkarčiai aš į tą kairę ir sukteliu  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif niu tu cia prajuokinai smile.gif as orgi dazniau i viena puse suku,ir kartais kai prisimenu ,pasuku i abi puses,bet sutinku kad i kita puse man irgi ne taip gerai gaunas,bet ir nepergyvenu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas...smile.gif)))
siandiena uzlipau ant svarstykliu, o gi minus 2 kg biggrin.gif hmmm, nieko ypatingo nedariau, biskiuka maista prisisiziurejau, ir aisku lankas+kiti keli pratimai, na neblogai, dziaugiuosi, db labai noreciau dar kokius 4numesti smile.gif

o kokius jus mergaites dar pratimus darote be lanko??
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 08:49)
siandiena uzlipau ant svarstykliu, o gi minus 2 kg biggrin.gif  hmmm, nieko ypatingo nedariau, biskiuka maista prisisiziurejau, ir aisku lankas+kiti keli pratimai, na neblogai, dziaugiuosi, db labai noreciau dar kokius 4numesti smile.gif

Sveikinu 4u.gif as tai tik pilvo presui papildomai darau..Musu Laisve praktikuoja tibetieciu pratimukus jei neklystu.. ax.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 02 20, 09:12-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 02 20, 09:12)
Sveikinu 4u.gif as tai tik pilvo presui papildomai darau..Musu Laisve praktikuoja tibetieciu pratimukus jei neklystu.. ax.gif

o kokius darot? smile.gif as tai pagal youtube, pagrinde tuos 8min ABS
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 19, 19:27)

kazkas pries tai rase, kad sukant lanka tik i viena puse netolygiai kudeja liemuo ar pan. tai cia manau visiska nesamone g.gif  nes pasiziurejus i veidrodi, neatrodo , kad kazkas kreiviau pas mane pasidare... g.gif

Na taip pažįstamai nutiko, manau čia ir nuo fiziologijos priklauso.. gal pas ją išvis viena pusė linkus tik kūst biggrin.gif

Man va kitas klausimas: sukant lanką (suku tik po10-20min per dieną) skauda koją labai, konkrečiau - blauzdą vienos kojos, net nutirpsta dažnai.. Kažkam taip yra? ir po 2 sav. lanko sukimo pradėjo keistai nugarą skaudėt, tok įspūdis kad vieno slankstelio trūkta biggrin.gif sukant į kitą pusę neskauda tos vietos nugaroje
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 09:49)
siandiena uzlipau ant svarstykliu, o gi minus 2 kg biggrin.gif  hmmm, nieko ypatingo nedariau, biskiuka maista prisisiziurejau, ir aisku lankas+kiti keli pratimai, na neblogai, dziaugiuosi, db labai noreciau dar kokius 4numesti smile.gif

O per kiek čia -2kg? Aš 2 savaites sukau lanką, nevalgiau nei kepto nei saldaus nei miltinių, po 18h tik kefyras arba liesa varškė + mankšta, tempimo pratimai apie 20min kasdien ir tik -1kg per tą laiką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 09:24)
o kokius darot? smile.gif  as tai pagal youtube, pagrinde tuos 8min ABS

Ne as darau tuos elementarius,- atsilenkimus,ant nugaros gulint rankas su priesingu kojos keliu,zirkles, ai kas i galva sauna ax.gif
O mergaites del stuburo nepersistenkit,jei dar sunkesni lanka sukat ir svorio nedaug turit..As jau suku virs metu 1,7 kg,- bet stubura visada apsaugau..tiesiog uz liemeneles uzkabinu salika ir uzkisu uz kelniu ir super! stuburas apsaugotas! o skausmas kojos gali but, kad gal stovit netaisiklingai ar isitempus..arba iradijuoja nuo stuburo..siulyciau kuri laika nesukt,kai aprims tada bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 02 20, 09:31)
Na taip pažįstamai nutiko, manau čia ir nuo fiziologijos priklauso.. gal pas ją išvis viena pusė linkus tik kūst biggrin.gif

Man va kitas klausimas: sukant lanką (suku tik po10-20min per dieną) skauda koją labai, konkrečiau - blauzdą vienos kojos, net nutirpsta dažnai.. Kažkam taip yra? ir po 2 sav. lanko sukimo pradėjo keistai nugarą skaudėt, tok įspūdis kad vieno slankstelio trūkta biggrin.gif sukant į kitą pusę neskauda tos vietos nugaroje
Papildyta:

O per kiek čia -2kg? Aš 2 savaites sukau lanką, nevalgiau nei kepto nei saldaus nei miltinių, po 18h tik kefyras arba liesa varškė + mankšta, tempimo pratimai apie 20min kasdien ir tik -1kg per tą laiką  blink.gif

sunku pasakyti... nes lanka suku jau tuoj bus 2 menesiai.. pradzioj man visai niekas nekrito, ne gramas, paskui kazkaip pratimukus pradejau daryti, sakyciau per pusantros savaites mazdaug man tie -2kg. bet pas mane svyruoja labai keli kg, tai nenustebciau kad po keliu dienu bus jau ir atgal +2kg.. as ir siaip nedaug ir pakankamai sveikai valgau, duonos, batono, kiaulienos, makaronu ir kt miltiniu tai isvis gal 3 metus nevalgau(nebent lb retai)bet kol nesportuoju-svoris ne is vietos man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 02 20, 11:31)

Na , tada mano fiziologija irgi kreiva, kaip besukčiau doh.gif i dešinę ar į kairę- dešinė pusė greičiau skobiasi, nei kairė g.gif
per tris savaites pameciau 4 cm thumbup.gif
Atsakyti