Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 09:24)
o kokius darot? smile.gif  as tai pagal youtube, pagrinde tuos 8min ABS

Aš ir darua šiuos smile.gif visai neblogi smile.gif

O šiandien sukau lanką kokias 7 min, būčiau sukus ilgiau bet labai įsiskaudėjo, mat mėlynė beveik per visą sprindį doh.gif

Atsakyti
Sveikutes ,vakar atsukau 35 min ...kol nesirgau dar dariau 8 min abs ,bet visa savaite daba nieko neveikta reikia susimti ir dingti nuo pc ..
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu ir aš įsisukti į jūsų draugišką būrį 4u.gif . Užsisakiau 1,7 kg lanką, žadėjo dar šią savaitę pristatyti. Seniai aš jo noriu, bet kai pasiskaičiau jūsų mintis, tai išvis baisiai užsinorėjau. Po savaitgalio, jaučiu, mėlynuosiu biggrin.gif
Atsakyti
iskilo klausimelis man g.gif o jus lanka sukat itraukusios pilvo raumenis?? ar tiesiog sukat ir tiek? g.gif
Atsakyti
aš tik nuo pirmadienio pradėjau sukti lanką savo seniai nusipirktą, tai pagaliau jungiuosi prie jūsų drinks_cheers.gif
QUOTE(Murka* @ 2013 02 21, 11:38)
iskilo klausimelis man g.gif  o jus lanka sukat itraukusios pilvo raumenis?? ar tiesiog sukat ir tiek? g.gif

kadangi dar sukti gerai nemoku, lankas man dar vis nukrenta, tai jei įtraukčiau raumenis-manau išvis neišsukčiau jo biggrin.gif o kaip tu pati? gal tos, kurios gerai moka sukti ir įtraukia? jaučiu tikrai į naudą tai g.gif
man mėlynė kolkas atsirado viena, dešinėj pusėj ties kauliuku, nežinau, kodėl kairėj ne, gal netiesiai suku kažkaip g.gif
Atsakyti
As nuo vaikystes vaikstau pilvo raumenis itraukus ,tai i auge i krauja ..tik po leliuku aplink pilva likes lasinio ratelis doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi pradėjau sukti lanką. Niekad nesu to darius tai dabar labai sunku, vis krenta ir krenta jis man, o dar tie burbuliukai taip skaudžiai vanoja šonus. Man neišeina sukt kiekviena diena, nes kai dirbu tai po darbo ir taip nusikalus grįžtu, taigi keturias dienas suku, keturias ne ir vėl taip. Nežinau ar duos toks sukimas rezultatų, bet prakaito išlieju tikrai nemažai per tas penkioliką minučių. Norėtūsi kad nuo pilvuko dingtų lašinukai, nes vasara artėja, o pilvukas kaip šeštą mėnesį nėščiosios. Prie lanko sukimo dar pridedu atsilenkimu truputuką, planuoju su šokdyne pastrakalioti. Tikiuos apimtys pradės mažėti.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 21, 13:38)
iskilo klausimelis man g.gif  o jus lanka sukat itraukusios pilvo raumenis?? ar tiesiog sukat ir tiek? g.gif

man neina sukti neįtraukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natos: 22 vasario 2013 - 08:39
Sveikos merginos. Sportuoju jau kokius 4men darau siek tiek pratimu kojom ir pilvui ir valanda ant elipsinio sunkiu lygiu, esu kuda bet problemiska vieta yra pilvo apacia. Kas kiek laiko vis keiciu pratimus. Dabar nusprendziau bandyt lanka 15min ir elipsini ksip iprastai 5-6 k per savaite. Kaip manot ar lankas pades ant pilvo apacios susikaupusiems riebalams?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 02 23, 12:33)
Sveikos merginos. Sportuoju jau kokius 4men darau siek tiek pratimu kojom ir pilvui ir valanda ant elipsinio sunkiu lygiu, esu kuda bet problemiska vieta yra pilvo apacia. Kas kiek laiko vis keiciu pratimus. Dabar nusprendziau bandyt lanka 15min ir elipsini ksip iprastai 5-6 k per savaite. Kaip manot ar lankas pades ant pilvo apacios susikaupusiems riebalams?

na man padejo, tikrai sumazejo pilvo apacios riebalai, suku pusantro men kazkur dar tik, jauciasi ir palietus ir siaip koki ruba apsidejus-pvz dzinsus zemintu liemeniu. sian pasimatavau apimtis- nuo liemens minus 3cm, nuo zemiau ten kur pas mane buvo pilvo riebalenke-minus 4cm thumbup.gif thumbup.gif

galvoju kodel as seniau nesportuodavau..man atrode tai tokia nuobodybe taip sunku prisiversti, bet dabar taip dziaugiuosi, kai matau tirpstancius cm ir standejanti kuna thumbup.gif aisku iki idealaus pilvo preso dar toli, bet mane tenkina plokscias pilvukas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

siandiena laisvesne diena, tai sumaniau ikelti savo foto, pries lanko sukima, ir po pusantro mazdaug menesio-
user posted imageuser posted image
pas mane ir siaip nera ryskus liemuo, o kai apauga riebaliukais tai isvis jo nerasta,bet manau lako sukimas pagerino rezultatus, nors dar tikrai yra kur tobuleti taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Murka thumbup.gif: rezultai tikrai matosi !!!
Atsakyti