Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE("Ramune" @ 2013 03 06, 09:25)
Labas rytas, na nera pas mane melyniu, nes matyt per mazai sukau, nes negalejau iskesti. Vyras ilgiau suko, paziuresime kaip pas ji bus  biggrin.gif

Man pirmą kartą irgi labai skaudėjo, sukau po truputį, o va penktadienį užsigriebiau 20 min, šonas pamėlynavo. Padariau pertrauką iki vakar ir vėl 25 min sukau. Vėl visas šonas mėlynas. Dar bandžiau sukti į kitą pusę, tai dar ir kojas apsidaužiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu prisijunkti į jūsų gretas. Lanką suku keturios dienos, mėlynių jau turiu (atrodo,kad gerai į kaulus gavusi lotuliukas.gif ).
Atsakyti
merginos kokius ten monstrus sukat ? pas mane buvo taskas melynas ant abieju sonu ,greit dingo ir sukau as toliau ,net nelaukiau kol praeis..pirmos tris min buvo sunkios o po to nesijaute ,gal mano lankas persilpnas :/
Atsakyti
As tai 1.7 kg suku, tai melynes pastovios doh.gif
Sukau gal keturias dienas, po 10 min, bet labai pradejo skaudet, tai pertrauka padariau, siandien vel suksiu smile.gif) drinks_cheers.gif
Atsakyti
1.7 sunkokas pradedancioms smile.gif as 1.200 suku ,tik po menesio jauciu kad reikia sunkesnio..
Atsakyti
As ir 1.7 nusipirkau, anksciau sukau metalini tuasciaviduri ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jungiusoi ir aš į lankininkių būrį.
Įsigijau ir aš 1,7 kg lanką ax.gif antra diena po turputį pratinuosi prie jo, pasuku kol paskausta po kelis kartus per dieną.

Kažkaip norisi pakoreguoti liemenį ax.gif , o tai po antro vaikelio liko +5 kg ir liemuo prapuolė tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi suku 1.7 kg, bet nežinau, kada priprasiu
Atsakyti
Savo lanko svorio net nzn blush2.gif nes ,mano lankas pigutis iš RIMI. Neuzsidejau storo megstinio, o juosta suplyso, tad sukau taip. Todel ir liko melynes. Skauda labai, bet pirmas minutes, paskui net nesijaucia.
Atsakyti
Šendien sukau trečia diena, na kol kas sukau ant maikutės ir megztinio. Tai jau šendien su petraukėlėm trumpom, pasukau 5 min., nes dukrytė vis aplinkui bėgiojo teko žiūrėt kad neužgaučiau.
o kaip jūs sukat apsirengę kai jau normaliai sukat?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 03 05, 20:14)
fear.gif  fear.gif  fear.gif mano sonai....mano kaulai....mano stuburas  doh.gif
Monstras ...............

Gera reakcija thumbup.gif thumbup.gif greit apsiprasi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2013 03 06, 12:59)
merginos kokius ten monstrus sukat ? pas mane buvo taskas melynas ant abieju sonu ,greit dingo ir sukau as toliau  ,net nelaukiau kol praeis..pirmos tris min buvo sunkios o po to nesijaute ,gal mano lankas persilpnas :/

*weita* ,dar priklauso nuo organizmo.Pvz as biski kur susimusu ir iskart melyne atsiranda :)cia nebutinai nuo lanko svorio gali buti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2013 03 07, 09:25)
Šendien sukau trečia diena, na kol kas sukau ant maikutės ir megztinio. Tai jau šendien su petraukėlėm trumpom, pasukau 5 min., nes dukrytė vis aplinkui bėgiojo teko žiūrėt kad neužgaučiau.
o kaip jūs sukat apsirengę kai jau normaliai sukat?

As jau suku ant nuogo kuno,nes kita karta atrodo net neisilo sonai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iriska83 @ 2013 03 07, 10:11)
As jau suku ant nuogo kuno,nes kita karta atrodo net neisilo sonai  rolleyes.gif

as taip pat suku ant nuogo pilvo jau smile.gif nors pradzioj sukdavau ant 3 megstuku ir dar salika apsivyniodavau biggrin.gif
Atsakyti