Sveikos mergaites,

Priimkite ir mane i savo buri, papasakosiu kaip cia atsiduriau. Nusprendziau iki graziu siltu dienu atsikratyti 6 kg. mano ugis 170, o sveriu siuo metu 65kg. Kazkada sveriau 59kg cia buvo mano rekordas, bet kad taip sverciau buvo man sielvarto (nes tuo metu mano draugas buvo toli nuo manes). Kai gryzo, prasidejo ramus gyvenimas, atsirado darbas ir po biski priaugau tuos kilogramus... esu tokios figuros,kad man viskas "nuseda" ant slaunu, sedmenu

pilvo pas mane nera. Tai va, dirbu labai bjauru darba, o dar stovimas, tai jausdavau kojas kaip kalades. Susiemiau, pradejau mankstintis namie, jau kelios dienos kaip darau pratimus, bet truksta kazo, nusipirkau lanka, tik laukiu kol atsius.

tai va merginos, gal sakysit kam tas lankas jei nera riebaliuku ant pilvo, bet skaiciau,kad sedmenims ir klubams irgi labai gerai, o man mankstai lankas bus lb gerai

seip ir valgydavau, saldumynus ypac vakarais, nu bet pazadu nebevalgysiu. nu gal kelis tik, ir ne kasdiena

susimazinau sau porcijas, tiesa, dar uzsisakiau anticeliulitines tempres-kelnes, turiu tokio tipo panasias tik sortukai, man netinka, noriu kad butu ilgos, man tiks ir krosiukams. Labai laukiu savo mankstos pradzios, tada susirasysiu matmenis ir stebesiu rezultatus

labai truksta uzsiemimo, gyvenu mazame miestelyje, o ir padailinti figura senai norejau tik neturejau noro. tai tokia mano istorija