Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Laimuze509 @ 2013 03 07, 11:25)
Šendien sukau trečia diena, na kol kas sukau ant maikutės ir megztinio. Tai jau šendien su petraukėlėm trumpom, pasukau 5 min., nes dukrytė vis aplinkui bėgiojo teko žiūrėt kad neužgaučiau.
o kaip jūs sukat apsirengę kai jau normaliai sukat?

kai namie šilta ant nuogo kūno, kai šalta ant maikutės rolleyes.gif
Atsakyti
daugumoje straipsiu apie lanko sukima, rasoma: * Stangrina pilvo, klubų ir šlaunų raumenis.
Hmmm, mielosios, kurios suka lanka ilgiau, tai ka galite i tai atsakyti? ar is tiesu kazkoks poveikis jauciamas ir klubams bei slaunims? pilvui tai taip, bet pvz sukdama lanka as su slaunims ir klubais nikeo nejauciu nei jokio kruvio nei ka...
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 03 07, 20:00)
daugumoje straipsiu apie lanko sukima, rasoma: * Stangrina pilvo, klubų ir šlaunų raumenis.
Hmmm, mielosios, kurios suka lanka ilgiau, tai ka galite i tai atsakyti? ar is tiesu kazkoks poveikis jauciamas ir klubams bei slaunims? pilvui tai taip, bet pvz sukdama lanka as su slaunims ir klubais nikeo nejauciu nei jokio kruvio nei ka...

As kai suku lanka darau ir kitokius pratimus. Pvz. kojos peciu ploty ir darau itupstus tokius negilius kad lanko nepamest. Dar toki pratimuka darau: viena koja i prieki ir darau itupsta, po to keiciu koja. Arba einu vietoje. Kartais sukdama lanka vaikstau po kambari (begu nuo dukros, nes ji pradejo vaikscioti, tai bijau kad neuzgauciau).
Kai anksciau sukdavau ir nieko nedarydavau tai po val sukimo ne laso prakaito. Dabar visa slapia po 30 min.
Pati nesimatavau cm pries pradedant sukti, bet sijonas jau apsisuka aplink mane. Aisku jei labiau susiimciau tai ir rezultatai butu geresni. Bet kad viskas stangreja tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 03 07, 19:55)
(begu nuo dukros, nes ji pradejo vaikscioti, tai bijau kad neuzgauciau).

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

4u.gif Priimkite ir mane i savo buri, papasakosiu kaip cia atsiduriau. Nusprendziau iki graziu siltu dienu atsikratyti 6 kg. mano ugis 170, o sveriu siuo metu 65kg. Kazkada sveriau 59kg cia buvo mano rekordas, bet kad taip sverciau buvo man sielvarto (nes tuo metu mano draugas buvo toli nuo manes). Kai gryzo, prasidejo ramus gyvenimas, atsirado darbas ir po biski priaugau tuos kilogramus... esu tokios figuros,kad man viskas "nuseda" ant slaunu, sedmenu doh.gif pilvo pas mane nera. Tai va, dirbu labai bjauru darba, o dar stovimas, tai jausdavau kojas kaip kalades. Susiemiau, pradejau mankstintis namie, jau kelios dienos kaip darau pratimus, bet truksta kazo, nusipirkau lanka, tik laukiu kol atsius. ax.gif tai va merginos, gal sakysit kam tas lankas jei nera riebaliuku ant pilvo, bet skaiciau,kad sedmenims ir klubams irgi labai gerai, o man mankstai lankas bus lb gerai rolleyes.gif seip ir valgydavau, saldumynus ypac vakarais, nu bet pazadu nebevalgysiu. nu gal kelis tik, ir ne kasdiena blush2.gif susimazinau sau porcijas, tiesa, dar uzsisakiau anticeliulitines tempres-kelnes, turiu tokio tipo panasias tik sortukai, man netinka, noriu kad butu ilgos, man tiks ir krosiukams. Labai laukiu savo mankstos pradzios, tada susirasysiu matmenis ir stebesiu rezultatus drinks_cheers.gif labai truksta uzsiemimo, gyvenu mazame miestelyje, o ir padailinti figura senai norejau tik neturejau noro. tai tokia mano istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
Laurike24, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif . Džiaukis, tavo labai moteriška figūra, kitos tau gali tik pavydėti, bet sportuoti ir tvirtinti raumenukus žinoma reikia. Aš manau, kad ir ant pilvo sukamas lankas, bet jį sukant įsitempia ir kojos ir klubai. O jei dar vienas kitas pratimėlis, tai manau rezultatai turėtų būti akivaizdūs. Prie mano lanko komplekte buvo diskelis su visa sportavimo programa, tai ojojoj. Jei viską išmokus daryti kaip parodyta, tai geras sporto klubas visiems raumenims bigsmile.gif
Atsakyti
Labas Akirera mirksiukas.gif aciu uz komplimentus, taip visa man tai sako, bet bandysiu pasiekti gresniu rezultatu,jauciu, kad per kojas pastorejau tai bandysiu sumazinti lasinuku apimti. arteja maudymuku sezonas, o pas mane celiulitas akivaizdus blush2.gif nikaip negaunu dar kelniu ir lanko , greiciau greiciau galetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 03 07, 12:58)
kai namie šilta ant nuogo kūno, kai šalta ant maikutės  rolleyes.gif

Aišku, man dar pratintis ir pratintis blush2.gif
Atsakyti
Na mano rezultatai nėra akivaizdūs (po savaitės), bet kūnas apsiprato prie lanko ir jau galiu sukti lanką ant nuogo kūno. Galvoju tuoj reiks sunkesnio lanko biggrin.gif Paskaičius jūsų komentarus, prie lanko sukimo darau įtupsus, tai kojų ir pilvo raumenis jaučiu skaudena.
Atsakyti
Na pagaliau ir as gavau lanka smile.gif vakar velai gryzau is darbo, tai vyras ji sudejo ir tik pasigrozejau pakilnojusi, na toks lengvutis, pirkau pradedantiesiems, tai man uztektinai jo kolkas 4u.gif siandiena pirma diena kai sukau lanka 40min, sekesi gerai. ant pilvo "uzsimuturiavu " ranksluostuka storesni, nes skauda kai per stubura lankas vaiksto, kadangi man riebaliuku nera ant pilvo labiau ant sedmenu ir slaunu tai kai lankas nukrenta ant uzpakaliuko jauciasi mazasas biggrin.gif reikia pasizymeti sia diena, matmenis pasimatavu, lauksim rezultatu blush2.gif kaip jums merginos sekasi smile.gif ?
Atsakyti
sveikos visos naujokes smile.gif
cm nemazeja ,kg nekrenta ,bet oda stangreja smile.gif
Atsakyti
jau savaite laiko prisiziuriu maista, nevalgau vakarais po 18 val, na nebent obuoli, snd svarstukles rodo 64.700 kg, o pradejau nuo 66.700kg seip tikiuoi neprarasti valios, istvermingai taip dirbti su pratimais ir lanku smile.gif kolkas neziugauju,skaiciai pasikeite, bt matmenys tie patys. bet jauciuosi lengvesne pati sau . 4u.gif del to dziaugiuosi.
Atsakyti