Merginos, nepamirškit, kad raumenukai sveria daugiau nei lašiniukai. lašinukai tirpsta, bet raumenukai pučiasi, todėl ir kg nekrenta
. Bet vistiek netikiu, kad jokios naudos nėra
Weita, gal lankas per lengvas. Jei pilvukas sustangrėjęs, vadinasi svorį reikia didinti. Taip jau yra su visais sportais.
Aš vėl išsigydžiau mėlynes, šiandien vakare suksiu, niekaip neįsivažiuoju

Weita, gal lankas per lengvas. Jei pilvukas sustangrėjęs, vadinasi svorį reikia didinti. Taip jau yra su visais sportais.
Aš vėl išsigydžiau mėlynes, šiandien vakare suksiu, niekaip neįsivažiuoju

QUOTE(*weita* @ 2013 03 12, 22:02)
Aga oda stangreja
ale ant sikniuko rodo vienu cm daugiau kiba pratimai veikia, kazkaip neitiketinai reiks persimatuot po 2 saw. ..

man klubu bei slaunies apimtis irgi kazkaip dideja... manau pratimai gal veikia, as darau apie menesi kojoms ir uzpakaliui, pradzioj issigandau, nes gavojau kad kaip tik jie turetu mazeti, bet dabar pagalvojau gal vietoj lasiniu ryskeja raumuo, uztai ir apimtis dideja...

QUOTE(Murka* @ 2013 03 13, 07:48)
man klubu bei slaunies apimtis irgi kazkaip dideja... manau pratimai gal veikia, as darau apie menesi kojoms ir uzpakaliui, pradzioj issigandau, nes gavojau kad kaip tik jie turetu mazeti, bet dabar pagalvojau gal vietoj lasiniu ryskeja raumuo, uztai ir apimtis dideja... 

Man rodosi cia nuo koju ir sikniuko pratimu ,nes juk po sikniuko pratimu sikniukas dideja stangreja tai ir apimtis keiciasi

akirera As vakar ir gi pagalvojau apie sunkesni lanka, reikejo is karto sunkesni imti

Mano svoris mane nervuoja lb nepastovus ,man 1- 2 kg galima sakyt priklauso nuo nuotaikos ir darbo,niekada nebuna pastovus ,vargse mano oda ,issivaizduoju kad jai tenka sunkiausia..
sveikos spermamytes:)
Noriu prisijungti prie jusu grupes, nes lankas jau irgi tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, suku ji jau puse metu, es labai patenkinta, cm gal ir nedag dingo bet bendras vaizdas ir savijauta tikrai zymiai pagerejo...tik vat turiu klausima, kur perkate lanks sau??pas mmane kazkokia nesamone, vienas lankas pradejo luzinet po poros menesiu sukimo, o antras isvis neatlaike ir 2 savaiciu
dabar turiu viena, bet jis jau man per lengvas, nori pirkti kita, bet vel bijau bloga nusipirkt...jau geriau brangiau sumokeciau, bet kad tikrai butu patvarus..
Noriu prisijungti prie jusu grupes, nes lankas jau irgi tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi, suku ji jau puse metu, es labai patenkinta, cm gal ir nedag dingo bet bendras vaizdas ir savijauta tikrai zymiai pagerejo...tik vat turiu klausima, kur perkate lanks sau??pas mmane kazkokia nesamone, vienas lankas pradejo luzinet po poros menesiu sukimo, o antras isvis neatlaike ir 2 savaiciu

Aš taip pat nepagalvojau, kad reikia sukti į abi puses. Bet pasiskaičius komentarų, bandau sukti į abi puses. Žinoma į kitą pusę sukti sekasi sunkiau, lankas skersuoja ir nukrenta, bet stengiuosi
.

QUOTE(ggrazzina @ 2013 03 14, 11:00)
Aš taip pat nepagalvojau, kad reikia sukti į abi puses. Bet pasiskaičius komentarų, bandau sukti į abi puses. Žinoma į kitą pusę sukti sekasi sunkiau, lankas skersuoja ir nukrenta, bet stengiuosi
.

Oi taip buna tik is pradziu, reik bandyt bandyt ir veliau tikrai suksit i abi puses vienodai gerai. As kol ismokau tai visas kojas nusidauziau. Kazkaip vakar pradejau galvoti apie 3 lygio lanka. Bet jauciu jei nusipirksiu vyras ismes is namu, nes turiu jau 3 lankus

QUOTE(Korsakiene @ 2013 03 14, 12:26)
As perku internetu. pigu.lt
QUOTE(Korsakiene @ 2013 03 14, 11:26)
Aš irgi iš pigu.lt. Antrus metus suku be jokių problemų