Dar yra toks tinklapis www.sporticus.lt, ten daug visokių lankų pasirinkimas
Pirkau www.ba.lt
QUOTE(malmukas:) @ 2013 03 17, 14:22)
Tas antras tai sunkus, gal pradziai per sunkus, nebent sukti be vienos dalies.
As tai turiu ta pirmaji, bet jau noriu tokio kaip tas antras

QUOTE(viktorijat @ 2013 03 17, 14:46)
Tas antras tai sunkus, gal pradziai per sunkus, nebent sukti be vienos dalies.

Is musu su vyru patirties lengiau sukti su visom dalimis

QUOTE(malmukas:) @ 2013 03 17, 13:22)
as turiu pirmaji. pradzioj sukdavau ji be vienos dalies, nes labai sunkus atrode, paskui kai ipratau ir ismokau sukdavau su visomis dalimis, na o dabar man jau noretusi sunkesnio, nes jis man toks lengvas jau atrodo

QUOTE("Ramune" @ 2013 03 17, 16:07)
Is musu su vyru patirties lengiau sukti su visom dalimis
Mes turim antarji. Bet pries tai sukau metalini lanka

Tai ir vyras suka, saunuolis. Maniskis nei rato neapsuktu

o jie plastmasiniai? taip ir nesigaudau kuri pirkt, suksiu be vienos dalies as dideliu bijau darbe levas platsmasinis ir tai be dalies suku
zodziu man reikia gero kad antra kart kito nepirkciau, koks verdiktas?

QUOTE(malmukas:) @ 2013 03 17, 17:17)
o jie plastmasiniai? taip ir nesigaudau kuri pirkt, suksiu be vienos dalies as dideliu bijau darbe levas platsmasinis ir tai be dalies suku

Siūlyčiau antrąjį variantą. Aš turiu šitą lanką ir labai džiaugiuosi. Vis dar suku be vienos dalies, o jau kai įprasiu suksiu pilną kompleksą. Po sukimo būnu šlaputėlė, bent jaučiu, kad dirbu

Lankas plastmasinis, tik tie spurgai silikoniniai, o kiek žinau kitų lankų ir jie plastmasiniai, tai labai daužo šonus

sveikos
turiu si lanka:
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
pirkau pernai vasara, labai fainas, bet deja del nugaros problemu labai nedaug teko su juo sportuoti.
atiduociau uz 50 lt, kartu pridesiu ir gimnastikos dirza (pirkau kartu). Lankas puikios bukles, originalioj dezutej, beje jam iki birzelio dar galioja pigu.lt garantija
as is Vilniaus, rasykit, jei domina, i az

turiu si lanka:
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
pirkau pernai vasara, labai fainas, bet deja del nugaros problemu labai nedaug teko su juo sportuoti.
atiduociau uz 50 lt, kartu pridesiu ir gimnastikos dirza (pirkau kartu). Lankas puikios bukles, originalioj dezutej, beje jam iki birzelio dar galioja pigu.lt garantija
as is Vilniaus, rasykit, jei domina, i az
QUOTE(malmukas:) @ 2013 03 17, 16:17)

Labuka

QUOTE(iriska83 @ 2013 03 18, 20:55)
Labuka
jungiesi ir tu ?
o tu anksciau sukei ? siaip jei is siu 2 ,tai gali antra rinktis,ir kaip mergaites ir sako be vienos dalies pasuk pradzioje,o veliau padidinsi .Siaip antras geresnis bus ateityje.Bet jeigu
uri bent kokiu mazu problemu su stuburu,geriau tada rinktis 1 varianta,kad nebutu didesniu pasekmiu 

sveikute aha jungiuos