Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(vaidoska @ 2013 03 23, 20:13)
800, tai jau drastiska..  schmoll.gif tik su gydytojo prieziura  doh.gif

as pries pora metu, kai buvo uzejes noras dietintis, taip kelis menesius gyvenau. i diena 500-800 kaloriju.. pamenu pradejau, nukrito keli kg, pagavau kabli ir davai....kai db pasiziuriu ft tai kaip anoreksike atrodau, veido kaulai issoke biggrin.gif bet pamenu man tada taip buvo grazu, buvo tikslas pasiekti 50kg, bet pavyko tik iki 52(pries tai apie 60 buvo)
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Prieš keletą dienelių pasiskaičiau, kaip Jūs mažinate apimtis sukant lanką. Susigundžiau ir aš wub.gif Vis mąsčiau pirkt/nepirkt, bet šiandien nusivedė MB į kavinę papietauti, o ten bufetas - valgyk kiek nori ir viskas taip skanu. Man valgymas didžiausias malonumas ir būtinai dar desertas turi būti doh.gif Paskui išėjusi sakau - viskas, dabar tikrai pirksiu. Ir nusipirkau biggrin.gif Dėl svorio viskas kaip ir gerai, tačiau pilvukas (šonai) nelabai patinka blush2.gif Noriu prisijungt prie Jūsų, kad azartas nedingtų ir viskas nepasibaigtų po kelių bandymų 4u.gif

Jau pabandžiau sukt lanką 10min. Sekasi puikiai tiek į vieną, tiek į kitą pusę thumbup.gif Gal lankas kiek per sunkus atrodo...jaučiu šonus tikrai skaudės...
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 03 24, 16:22)
as pries pora metu, kai buvo uzejes noras dietintis, taip kelis menesius gyvenau. i diena 500-800 kaloriju.. pamenu pradejau, nukrito keli kg, pagavau kabli ir davai....kai db pasiziuriu ft tai kaip anoreksike atrodau, veido kaulai issoke biggrin.gif  bet pamenu man tada taip buvo grazu, buvo tikslas pasiekti 50kg, bet pavyko tik iki 52(pries tai apie 60 buvo)

Ką valgėte, kad tik 500-800 kalorijų suvartodavote? Niekada kalorijų neskaičiavau, net nežinočiau kaip jas pasiskaičiuoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrazzina @ 2013 03 24, 20:48)
Ką valgėte, kad tik 500-800 kalorijų suvartodavote? Niekada kalorijų neskaičiavau, net nežinočiau kaip jas pasiskaičiuoti.  blush2.gif

zinant produktu svori , labai nesunku paskaiciuoti:
http://www.kalorijos.lt/
smile.gif

o valgydavau grikius, arbuza, obuolius, salotas ir pan. tiesiog kad sutilpciau i tas kalorijas smile.gif
Atsakyti
kur visos sukejos dingo? biggrin.gif

as tai pora dienu nesukau, tai jauciuosi tokia tingine.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 03 25, 20:02)
kur visos sukejos dingo? biggrin.gif

Aš mielai pasukčiau, tačiau teks bent pora dienų pakentėti - baisiai skauda šonus po pirmojo bandymo doh.gif
Atsakyti
As nesukau lanko per visa savaitgali ir dar vakar. Jauciuosi labai apsileidusi. Jau laukiu nesulaukiu vakaro, butinai suksiu. Ir isvis, man nesigauna sukti kasdien unsure.gif . Kaip jus issideliojate dienotvarke?
Atsakyti
Labas rytas, norejau Jusu patarimo smile.gif Ar masazinis lankas ar metalinis ar yra skirtumas kuri sukti?efektas tas pats? nes sukau masazini (neseniai pradejau) ir ziaurios melynes sad.gif bijau ji toliau sukti, galvoju gal metalini pabandyti...gal zinote ar buna plastmasiniu sunkiu lanku be gumbeliu, nes labai jau dideles melynes pas mane sad.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, jungiuosi prie jusu - vakar isigijau lanka, viena is jusu rekomenduotu 1.7 kg svorio. Ispakavus atrode gresmingai, galvojau nei minutes neisuksiu, bet 5 minutes issukau. Galejau ir 10 issukti, bet nusprendziau, kad pirmam kartui uzteks. Ir buvau teisi, nes ant vieno sono melyne jau sviecia, o ir siaip sonai skauda. Tai idomu kaip siandien seksis sukti, ar pakesiu ta trankymasi i skaudancius sonus. Bet galiu pasakyti - patiko smile.gif nusifotkinau vakar, tai ziuresim kokie bus rezultatai po menesio, nes liemens nerasta siai dienai unsure.gif doh.gif
dar ir lazinausi, kad suksiu kasdien, tai stimulo ta daryti yra..bent jau kol kas..aj tiesa, Murkos pavyzdys labai uzkrete thumbup.gif geras pokytis matosi fotkeje. Sveikinu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
isigyjau ir as lanka,nuo sekmadienio po 10 min suku.Jauciu reikia didinti laika nes juokio po sukimo skausmo nejauciu,tik biskiu raudonas pilvas,sonai ir nesti oda smile.gif O gal lanka per lengva sau nusipirkau g.gif 700g.Isigyjau ji,tik tuomet atradau sia temute.Na,koki turiu,toki.Norisi nuo "gelbejimo rato"ant sonu,atsikratyt biggrin.gif

O ar sustangreja nuo sukimo,pilvas?Mano nudrybes toks,negrazus schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 03 26, 12:19)
Sveikos  4u.gif
isigyjau ir as lanka,nuo sekmadienio po 10 min suku.Jauciu reikia didinti laika nes juokio po sukimo skausmo nejauciu,tik biskiu raudonas pilvas,sonai ir nesti oda  smile.gif O gal lanka per lengva sau nusipirkau  g.gif 700g.Isigyjau ji,tik tuomet atradau sia temute.Na,koki turiu,toki.Norisi nuo "gelbejimo rato"ant sonu,atsikratyt  biggrin.gif

O ar sustangreja nuo sukimo,pilvas?Mano nudrybes toks,negrazus  schmoll.gif

tikrai sustandeja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano lankas ilsisi ...kazkaip nusivyliau sad.gif Parduoti ir pirkti pati sunkiausia ..per lengva pasiemiau
Atsakyti