Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Betė @ 2013 04 26, 16:25)
Šiek tiek paskaitinėjau temą, smagu, kad matosi pokyčiai. Tačiau.... ar yra sukančių lanką, su didesniu antsvoriu? Mano viršsvoris 20kg verysad.gif

as busiu irgi is tu kur virssvoris 20kg su trupuciuku doh.gif

Sveikos, laukiu ir as savo lanko sia savaite, pradesiu sukt, senai besukus toki dalyka, kazin kas cia gausis lotuliukas.gif

maciau merginu foto, nu saunus rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Siandien svenciu lanko sukimo 3 men. smile.gif mano kuno pokycius pastebiu ne tik as smile.gif o tai labiausiai dziugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 05 01, 22:41)
Siandien svenciu lanko sukimo 3 men. smile.gif mano kuno pokycius pastebiu ne tik as smile.gif o tai labiausiai dziugina smile.gif

Sveikinu.
O tu suki kiekviena diena, ir po kiek minuciu?
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2013 05 02, 08:22)
Sveikinu.
O tu suki kiekviena diena, ir po kiek minuciu?

Stengiuosi kiekvieną dieną, bet būna, kad neišeina net 2-3 dienas iš eilės pasukti- tai svečiai, tai po darbo kur sugalvoju nelėkti sad.gif O suku po 1 val. smile.gif o po sukimo dar tokių pusinių atsilenkimų padarau 4x60 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 05 02, 09:54)
Stengiuosi kiekvieną dieną, bet būna, kad neišeina net 2-3 dienas iš eilės pasukti- tai svečiai, tai po darbo kur sugalvoju nelėkti sad.gif O suku po 1 val. smile.gif o po sukimo dar tokių pusinių atsilenkimų padarau 4x60 smile.gif

Aiskutis, tai man reikia tada atsilenkimu prideti ax.gif
Atsakyti
Merginos pradejau ir as sukti lanka thumbup.gif
Suku dar tik savaite, lankas 1.35kg, su rutuliukais. Viskas labai patinka, skaudet ne skauda, suku po 25-30 min. kiekviena diena, bet atsirado baisios melynes, o man geguzes pabaigoj vaziuot prie juros.

Tai klausymas patyrusioms - ar sukti toliau, ir praeis tos melynes, ar nustoti kad per menesi spetu melynes praeit unsure.gif noriu sukti toliau, bet su melynem vaziuot baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2013 04 27, 18:26)
manau nuo 1,25 iki 2,5 per didelis šuolis, juolab jaigu nėra riebaliukų daug.. 1,7 manau būtu puikus pasirinkimas, siūlyčiau tik su guminiais kamuoliukais.. 
nemanau kad didesnio svorio lanką reiks sukti trumpiau, bet kokiu atveju lanką reikia sukti mažiausiai 20 minučių... + kiti pratimai, kad duotu rezultatą..
amellie - gražinčiau tikrai.. beto pirmam kartui 15 min per daug gal dėl to ir skaudjėjo..
iriska - didžiausi sveikinimai!!

Aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 05 02, 08:54)

4x60 yra labai nemažai, ypač jei beveik kasdien, greičiausiai atsilenkimai ir padarė visą darbą, o lankas.... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif noriu Jūsų patarimo 4u.gif pradėjau sukti lanką ketvirtadienį bus 3 savaitės suku kolegės paskolintą:
lankas
bet noriu turėti savo ir dabar neaspsiprendžiu ar pirkti tokį pat ar truputį sunkesnį. Patarkite kaip tą svorį pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 06, 23:22)
4x60 yra labai nemažai, ypač jei beveik kasdien, greičiausiai atsilenkimai ir padarė visą darbą, o lankas.... smile.gif

atsilenkimai padarė didžiausią darbą pilvui, bet lanku nudaužiau kumpius bigsmile.gif O juos taip sunku numesti, nei sporto salė nepadėdavo, nei jokie pratimai doh.gif
Atsakyti
Sakot, padeda nuo kumpių g.gif Aš irgi turiu lanką, bet nėr kantrybės sukti, o čia mergos po valandą bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidalinkite, prašau, kur ir kokius lankus perkate 4u.gif
Mama pas draugę nusižiūrėjo ir užsinorėjo biggrin.gif gavau užduotį išrinkti smile.gif
Namie turim tą tradicinį, paprastą mokyklinį lanką, bet norisi sunkesnio, su rutuliukais smile.gif
Atsakyti