Tiesiog yra tokie vyrai, kurie nelabai suvokia ir nelabai stengiais gilintis i tai, kokios yra islaidos maistui, mokesciams ir siaip buiciai. Dazniaisiai tai vyrai, kurie gyvena pas tevus, o teveliai nevengiai dar suneliu ir palepinti.
Tiesiog jie ne specialiai neperka maisto, nepasiulo prisideti prie kazkokiu bendru islaidu, bet jie tiesiog apie tai nepagalvoja, nes jie to neprate daryti. jie gali ramia sazine per savaite isleisti visa atlyginima, nes jiems nereikia sukti galvos uz ka paskui pirks maista.
Mano nuomone, tai tevu auklejimo, ypac mamyciu, pasekme.
Aisku, gali daug kas saukti dabar man, kad yra protingu vyru, kurie viska supranta, tinkamai elgiasi ir t.t. Taip, bet tokiems vyrams matomai buvo auklejant skiepijamas savarankiskumo, atsakomybes, pareigos suvokimas.
Kalbu ne is oro, o is asmenines patirties

MB iki 30+ gyveno su vyresniais tevais, mama labai seimyniskai, tai tevu ir sunumis visada pasirupinta, maistas visada nupirkatas, patiektas. Kai pradejom draugauti, jis taip pat pas mane daznas svecias buvo, visada su malonumu prie arbatos vaisindavosi saldainiais ir pan. O, kad paciam atsinesti, nesuvokdavo iki tol, kol tiesiog tiesiai sviesiai pasakiau, kad butu malonu, jei kartais atsinestu kazko skanaus. Jei savaitgalius leisdavome kartu, tai ne viena pries tai pirkdavau maista, o mano iniciatyva eidavome kartu i parde, issirinkdavom, ka noresime pasigaminti ir bendrai pirkdavome.
O jo atlyginimas, kaip ir autores, kaip vejas greit isgaruodavo ant visokiu vyrisku niekuciu, pomegiu ir pan.
Dabar gyvenam kartu. Kad nebutu problemu del finansu, mes kas menesi sumetame po tam tikra suma i bendra banka, is kurio mokame mokescius perkame maista.
Bendraujant su jo mama tiesiog jauciaisi, kad ji ir dabar juo rupinasi kaip mazu vaiku

Tai pagalvoju, is kur tiems vyrams buti savarankiskiems, jei mamos nenori net suaugusio paleisti is savo globos
Bet esme tokia, jei myli toki vyra ir jis myli, tai per laika tikrai imanoma ji supazindinti su savarnkiskumo ir atsakomybes dalykais