QUOTE(Tosk @ 2012 12 01, 13:43)
*Nereikia iki tokiu temu ir eiti, uztenka paskaitineti "draugysciu" temas ir plaukai siausias
**Kaip galima nepazinti zmogaus per tiek metu?
***Bet vat moteris turi savybe uzmerkti akis pries tam tikrus faktus
**** Negaleciau gyventi su mintimis, kad namuose nera nieko mano...
*****Ir kodel jus manote, kad skirybos butinai turi buti issidraskymas. Kodel negalima issiskirti civilizuotai, o ne darzelio lygyje?
******Tokiem darbams galima kitus zmones nusisamdyti, nebent moteriai patinka tarnaites pareigas eiti
*tikra tiesa
**mano nuomone, net ir saves negalima dorai pazint. Ne visos zmoniu savybes gali atsiskleist greitai ar per tam tikra laika. Kartais reikia tam tikru aplinkybiu, va tada ir matosi, kas per zmogus.
***deja, deja. Moterys megsta apgaudinet save, kad galvotu, kaip viskas gerai. Gal tokia ju prigimtis?
****na, ziurint, kas tas "nieko". Mano "niekas", tai asmeniniai daiktai, virtuves visokie irankiai, kompiuteris ir kitos "smulkmenos". Bet, esant reikalui, tikrai nebutu gaila viska palikt.
*****nes nesu macius graziu skyrybu (nesu issiskyrus pati, jei ka). Aplinkoj maciau ir matau, tik draskymasi, purvu drabstyma. Ar, kad ir SM forume tokie komentarai kaip: "gal ka man teisme ant savo buvusio gerai pavaryt, kad daugiau alimentu skirtu?"

O juk kazkada zmones mylejo vienas kita...
******kartais finansai neleidzia samdytis, kad kas kambarius tvarkytu ar skalbinius lygintu. O jei vyras to nedaro, tada tenka moteriai. Nors faktas, kartais ir tokios "savanores" atsiranda, kurios pacios viska ant savo peciu tempia. O ka vyras? Vyrui gerai. Ypac, jei ji taip motuse uzaugino.