Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

neturiu kam pasiguosti kaip su kiekviena diena turėtų darytis lengviau bet darosi sunkiau verysad.gif dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš unsure.gif tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus doh.gif verysad.gif kartais toks pyktis paima, jaučiuosi lyg už virvutės mano nervus tampytų cray.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip pagerina nuotaika tokia smulkmena kaip saulute uz lango wub.gif Burbuliukas995, kad dar turbut per anksti nustatyt ta susitikimo data, Tavo isrinktasis pats dar tiksliai nezino, kaip bus ir kada gales atvaziuot, todel taip ir metosi - ar birzelis, ar liepa is siandienines perspektyvos vienodai toli, ar ne? smile.gif Tik zinoma, noretus zinot 100 proc. ta data ir jos laukti, o kai nera, tai ir ima beviltiskumas.
O jis planuoja ilgam but uzsieny? Tai yra, su laiku vaziuosi pas ji, ar jis uzsidirbs ir sugris?
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 24, 11:43)
neturiu kam pasiguosti kaip su kiekviena diena turėtų darytis lengviau bet darosi sunkiau  verysad.gif  dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš  unsure.gif  tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus doh.gif  verysad.gif kartais toks pyktis paima, jaučiuosi lyg už virvutės mano nervus tampytų  cray.gif

Tai dažnai taip būna, man tai nuolat biggrin.gif Bet nesijaudink, svarbu turėti kantrybės ir nusiteikti blogiausiam, o viltis geriausio smile.gif
Kaip manasis sako: "O kas sakė, kad bus lengva?" Kasdien ir daros sunkiau, bet užtat kaip gera, kai jau lieka savaitė, kai lieka kelios dienos, kelios valandos iki pasimatymo... smile.gif Išlik tvirta ir kantri, laikas gi greitai bėga smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Novatore sveika prisijungus 4u.gif Manau jusu atstumas isliks neilgai, jeigu mokytis planuojat vienam mieste. O siaip sekmes jums mirksiukas.gif

burbuliukas neliudek tu taip. O tu daugiau nenori vaziuoti pas ji? Ar neturi tam galimybiu? smile.gif

abiga tai jau tikrai, kad labai pradziugina tie nors ir keli saules spinduleliai mirksiukas.gif Su kiekviena diena vis labiau jauciasi pavasaris, o kai silta tai bent jau man ir lengviau laukti biggrin.gif

O pas mane viskas tas pats. MB grys kovo 29 tai klause ko noriu dovanu gimtadienio ir metiniu proga, o man kaip ir nieko nereikia tai sakiau, kad parvestu daug saldainiu ir martinio lotuliukas.gif Praeitais metais be jo svenciau gimtadieni, o ir iki gryzimo buvo toli, o siemet dziaugiuosi, kad savaite po mano gimtadienio gryz, vis tiek bus mazai praeje tai dar galesim atsvest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 02 24, 15:35)
Sveikos 4u.gif

Novatore sveika prisijungus 4u.gif  Manau jusu atstumas isliks neilgai, jeigu mokytis planuojat vienam mieste. O siaip sekmes jums mirksiukas.gif
<...>

O pas mane viskas tas pats. MB grys kovo 29

Dėkoju! 4u.gif Na, mokysimės gal ir viename mieste, tačiau gyvensim vistiek per atstumą biggrin.gif Nes jis universitete būna labaaai retai, mat dirba visai kitam mieste doh.gif
Galbūt pasirodysiu kaip ne kaip, bet esu čia naujokė, tad niekaip neiššifruoju MB, nebent tai būtų 'my boyfriend'?! lotuliukas.gif
Beje, mergelike03, kaip supratau, tavasis grįš po mėnesio? O kas bus po 5 dienų(tavo parašas)? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novatorė: 24 vasario 2013 - 15:12
Novatore MB reiskia mano brangusis, gal ir dar kokiu sifravimu yra, net nezinau biggrin.gif Na taip po menesio grys. O po penkiu dienu galesiu daug daug sypsotis, nes pagaliau turesiu grazia sypsena be kreivu dantuku ir be geleziuku lotuliukas.gif
Atsakyti
abiga, ne, jis grįš, bet kiek kalbėjom tai jis planuoja dar kartą važiuot bet jau neklausiu kada kad man mažiau nervuotis reiktų biggrin.gif o aš tai pati niekaip nenuvyksiu nes mokslai manęs nepaleidžia smile.gif

mergelike, aš su mielu noriu lėkčiau kad ir šią minutę pas jį, bet negaliu mokslų paleist smile.gif ak jei gyvenimas būtų toks lengvas ir šviesi ateitis būtų garantuota tai neatsiplėsčiau nuo jo biggrin.gif

novatore, vat mane ta mintis ir guodžia kad kaip bus gera kai jau liks nedaug iki susitikimo ir susitiksim blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Na ir priplepejos, atpratus as tiek neperskaitytu postu rast lotuliukas.gif

festina lente, saugok save 4u.gif Nors kur cia be prisaugosi, kai tai istirpsta, tai pasala ir visad plikledis beveik doh.gif

QUOTE(mergelike03 @ 2013 02 22, 20:32)
Tai va as kuo toliau tuo labiau sergu, uzkimus tai, net sese siandien nepazino, paskambino isgirdo mano balsa ir padejo rageli paskui dar karta skambina ai sako cia tu, galvojau, kad ne ten paskambinau thumbup.gif

Kaip smagu mums siandien jau metai kaip draugaujam

Na bet ir pokstininke tavo sese lotuliukas.gif as bent paklausciau ar ten pataikiau hihihi.gif

Su praejusiom metinem 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2013 02 22, 20:46)
Kaip jau noretusi pavasario, gal ir laukimas taip neprailgtu, jei dienos butu sauletos ir siltos  bigsmile.gif

Sachar, o kada kitas usitikimas su TB nusimato, skrisi pas ji?

As kas diena apie pavasari pagalvoju vis, nu kaaaip laukiu...

Vakar bilietus nusipirko ir Kovo 7 atskrenda jis keliom dienom wub.gif

QUOTE(Novatorė @ 2013 02 23, 00:26)
Manasis gyvena kitam Lietuvos gale nei aš, tad susitinkam retokai

Taip, dieną aš ir taip lengvai atlaikau, nes esu užimta, tačiau vakare taaaip sunku pasidaro, net jei ir būnu pervargus- nenulūšiu, galvosiu apie jį...  doh.gif

Na bet tikrai retai susitinkat, gyvendami Lietuvoj verysad.gif Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu 4u.gif O ka mokais? bigsmile.gif

Na o vakare susirask kokia knyba ar pan, na kazka aks mintis uzimtu labiau mirksiukas.gif As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju... lotuliukas.gif

QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 24, 11:43)
neturiu kam pasiguosti kaip su kiekviena diena turėtų darytis lengviau bet darosi sunkiau  verysad.gif 

Cia manau del nezinomybes, jei butum tikra, jog va tada ir tada jau sulauksi, butu paprasciau. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sachar, kaip džiugu kad jau ne už ilgo susitiksit smile.gif 4u.gif o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta? blush2.gif ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi? rolleyes.gif

Na taip ta nežinomybė kamuoja ir netgi labai doh.gif bet jau ką padarysi kiek reiks tiek ir lauksiu smile.gif

Na o šiandien taip smagiai parkritau ant ledo ir viskas per kažkokį kišeninį šuniuką lakstantį aplink kojas, o aš nenorėjau ant jo užminti blink.gif tai taip ir ir paslydau doh.gif biggrin.gif ačiū D nepatyriau rimtų traumų tik šonuką skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 25, 14:50)
Sachar, kaip džiugu kad jau ne už ilgo susitiksit  smile.gif  4u.gif  o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta? blush2.gif ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi?  rolleyes.gif

Na mes draugauti pradejom jau esant atstumui, susipazinom per draugu draugus atostogu metu ax.gif Susitinkam taip mazdaug karta i menesi, tik tie susitikimai trumpi - tik savaitgaliui, su visom kelionem ir pan, tai gaunas 1.5 paros verysad.gif O vat del to atstumo mazinimo dar nera konkreciu planu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif

sachar kaip jums smagu jau neuzilgo susitiksit wub.gif O del seses, tai ji skambino is drauges, o dar nedidele tai pasimete ir net nepklause ar ten pataike lotuliukas.gif Aciu! rolleyes.gif

burbuliukas su meile per atstuma reikia tureti labai daug nervu biggrin.gif Nes beveik niekada nezinai kada tiksliai grys ir dar tas ilgesys.... doh.gif Ir atsargiai vaiksciok biggrin.gif

O pas mane tai nieko naujo, pykstames su MB, sake jam gana per diena pasneket 10 min tai pasakiau, kad per savaite kalbesim viena karta ir 5 min lotuliukas.gif Kuo toliau tuo dazniau kalba, kad vasara jau grys i Lietuva ir daugiau nebevaziuos tongue.gif
Atsakyti
sachar, na tai linkiu kad kuo greičiau sumažėtų jum atstumas 4u.gif

mergelike, na tikrai kad nervai pastaruoju metu tai kaip degtukai bet kada neprognozuojamai užsidega biggrin.gif bet jau po truputį susitaikau, vis dėl to jau savaitė praėjo ir dievaži galiu pasakyt kad gan greitai praėjo, jei taip ir kitos savaitės eis tai bus puiku ax.gif biggrin.gif beje džiugu kad jau žada visam grįžt 4u.gif galėsi pamiršt tokį žodį kaip atstumas thumbup.gif
Atsakyti