dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš
  dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš   tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus
  tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus  
    kartais toks pyktis paima, jaučiuosi lyg už virvutės mano nervus tampytų

dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš
  dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš   tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus
  tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus  

Burbuliukas995, kad dar turbut per anksti nustatyt ta susitikimo data, Tavo isrinktasis pats dar tiksliai nezino, kaip bus ir kada gales atvaziuot, todel taip ir metosi - ar birzelis, ar liepa is siandienines perspektyvos vienodai toli, ar ne?
 Burbuliukas995, kad dar turbut per anksti nustatyt ta susitikimo data, Tavo isrinktasis pats dar tiksliai nezino, kaip bus ir kada gales atvaziuot, todel taip ir metosi - ar birzelis, ar liepa is siandienines perspektyvos vienodai toli, ar ne?  Tik zinoma, noretus zinot 100 proc. ta data ir jos laukti, o kai nera, tai ir ima beviltiskumas.
 Tik zinoma, noretus zinot 100 proc. ta data ir jos laukti, o kai nera, tai ir ima beviltiskumas. dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš
  dabar esu nežinioje, nebežinau nei kada grįš   tai sako arba liepą, tai poto sako kad grįš ant kelių briželio savaičių ir visą vasarą nebus
 Bet nesijaudink, svarbu turėti kantrybės ir nusiteikti blogiausiam, o viltis geriausio
 Bet nesijaudink, svarbu turėti kantrybės ir nusiteikti blogiausiam, o viltis geriausio 
 Išlik tvirta ir kantri, laikas gi greitai bėga
 Išlik tvirta ir kantri, laikas gi greitai bėga  

Manau jusu atstumas isliks neilgai, jeigu mokytis planuojat vienam mieste. O siaip sekmes jums
  Manau jusu atstumas isliks neilgai, jeigu mokytis planuojat vienam mieste. O siaip sekmes jums  

Su kiekviena diena vis labiau jauciasi pavasaris, o kai silta tai bent jau man ir lengviau laukti
  Su kiekviena diena vis labiau jauciasi pavasaris, o kai silta tai bent jau man ir lengviau laukti  
  Praeitais metais be jo svenciau gimtadieni, o ir iki gryzimo buvo toli, o siemet dziaugiuosi, kad savaite po mano gimtadienio gryz, vis tiek bus mazai praeje tai dar galesim atsvest
  Praeitais metais be jo svenciau gimtadieni, o ir iki gryzimo buvo toli, o siemet dziaugiuosi, kad savaite po mano gimtadienio gryz, vis tiek bus mazai praeje tai dar galesim atsvest  

Na, mokysimės gal ir viename mieste, tačiau gyvensim vistiek per atstumą
  Na, mokysimės gal ir viename mieste, tačiau gyvensim vistiek per atstumą   Nes jis universitete būna labaaai retai, mat dirba visai kitam mieste
 Nes jis universitete būna labaaai retai, mat dirba visai kitam mieste   

o aš tai pati niekaip nenuvyksiu nes mokslai manęs nepaleidžia
 o aš tai pati niekaip nenuvyksiu nes mokslai manęs nepaleidžia   
  ak jei gyvenimas būtų toks lengvas ir šviesi ateitis būtų garantuota tai neatsiplėsčiau nuo jo
  ak jei gyvenimas būtų toks lengvas ir šviesi ateitis būtų garantuota tai neatsiplėsčiau nuo jo   

Na ir priplepejos, atpratus as tiek neperskaitytu postu rast
 Na ir priplepejos, atpratus as tiek neperskaitytu postu rast   
  Nors kur cia be prisaugosi, kai tai istirpsta, tai pasala ir visad plikledis beveik
 Nors kur cia be prisaugosi, kai tai istirpsta, tai pasala ir visad plikledis beveik   

as bent paklausciau ar ten pataikiau
 as bent paklausciau ar ten pataikiau 

Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu
 Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu   O ka mokais?
 O ka mokais?   
  As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju...
 As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju...   

o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta?
  o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta?  ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi?
 ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi?   
  bet jau ką padarysi kiek reiks tiek ir lauksiu
  bet jau ką padarysi kiek reiks tiek ir lauksiu   
  tai taip ir ir paslydau
  tai taip ir ir paslydau   
   ačiū D nepatyriau rimtų traumų tik šonuką skauda
 ačiū D nepatyriau rimtų traumų tik šonuką skauda   

o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta?
  o jūs ilgai nesimatot? na kas kiek laiko grįžta?  ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi?
 ir čia laikinai toks atsumas jus skiria ar poto jis grįš visam laikui ar tu pas jį iškeliausi?   
  Susitinkam taip mazdaug karta i menesi, tik tie susitikimai trumpi - tik savaitgaliui, su visom kelionem ir pan, tai gaunas 1.5 paros
 Susitinkam taip mazdaug karta i menesi, tik tie susitikimai trumpi - tik savaitgaliui, su visom kelionem ir pan, tai gaunas 1.5 paros   O vat del to atstumo mazinimo dar nera konkreciu planu
 O vat del to atstumo mazinimo dar nera konkreciu planu   

O del seses, tai ji skambino is drauges, o dar nedidele tai pasimete ir net nepklause ar ten pataike
   O del seses, tai ji skambino is drauges, o dar nedidele tai pasimete ir net nepklause ar ten pataike  Aciu!
  Aciu!  
   Nes beveik niekada nezinai kada tiksliai grys ir dar tas ilgesys....
  Nes beveik niekada nezinai kada tiksliai grys ir dar tas ilgesys....  Ir atsargiai vaiksciok
    Ir atsargiai vaiksciok   
   Kuo toliau tuo dazniau kalba, kad vasara jau grys i Lietuva ir daugiau nebevaziuos
  Kuo toliau tuo dazniau kalba, kad vasara jau grys i Lietuva ir daugiau nebevaziuos  

bet jau po truputį susitaikau, vis dėl to jau savaitė praėjo ir dievaži galiu pasakyt kad gan greitai praėjo, jei taip ir kitos savaitės eis tai bus puiku
 bet jau po truputį susitaikau, vis dėl to jau savaitė praėjo ir dievaži galiu pasakyt kad gan greitai praėjo, jei taip ir kitos savaitės eis tai bus puiku   
   beje džiugu kad jau žada visam grįžt
  beje džiugu kad jau žada visam grįžt   galėsi pamiršt tokį žodį kaip atstumas
 galėsi pamiršt tokį žodį kaip atstumas