Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Sveikos 4u.gif

sachar sekmes tau pas tevelius mirksiukas.gif

festine lente na va kaip buna kai vyro nebuna salia, tai ziurek saugok save ir gydykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai pritariu tau, kad nereikia skaiciuoti dienu, o tureti daug daug uzsiemimu ax.gif

burbuliukas neliudek 4u.gif nors man tai tikriausiai nebutu imanoma istverti sitiek ilgai biggrin.gif Ilgiausiai tris menesius ir tai jau man daug blush2.gif
Papildyta:
Ot kur netikus netycia paspaudziau atsakyti, o dar apie save neparasiau biggrin.gif biggrin.gif
Tai va as kuo toliau tuo labiau sergu, uzkimus tai, net sese siandien nepazino, paskambino isgirdo mano balsa ir padejo rageli paskui dar karta skambina ai sako cia tu, galvojau, kad ne ten paskambinau thumbup.gif O ir siaip jau sinusitas beveik ir koseju labai blush2.gif

Kaip smagu mums siandien jau metai kaip draugaujam, o atrodo viskas taip neseniai buvo doh.gif Tik gaila, kad negalim kartu buti sia diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 02 22, 19:27)

festine lente na va kaip buna kai vyro nebuna salia, tai ziurek saugok save ir gydykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikrai pritariu tau, kad nereikia skaiciuoti dienu, o tureti daug daug uzsiemimu  ax.gif

Aciu,saugau as save,bet buna dienu lyg tycia...

Sveikinu su draugystes metinem! oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif Kaip jau noretusi pavasario, gal ir laukimas taip neprailgtu, jei dienos butu sauletos ir siltos bigsmile.gif

Su metu sukaktimi, Mergelike, tikrai isivaizduoju, kad smagiau butu kartu paminet, betgi atsigriebsit, sveik greiciau smile.gif

Festina lente, tikiuosi, nieko rimto ir greit uzgis. Pati sia ziema ka tik posvenciu buvau taip nugriuvus, kad nebenoreciau pakartot, aplinkiniai turbut mane, kad girta kur nugriuvau lotuliukas.gif

Sachar, o kada kitas usitikimas su TB nusimato, skrisi pas ji?

Burbuliukas995, jei gerai supratau, sis isvykimas laikinas, tai gal nori kuo daugiau uzsidirbt, del to ir prailgino data, kad kita karta nereiketu vaziuoti g.gif Bet nuosirdziai linkiu, kad to neprireiktu, zinoma, kad nusodina nuotaika, suzinojus, kad teks but per attuma ilgiau nei galvojai.
Atsakyti
Mergelike sveikinu ir aš su metų sukaktim 4u.gif

deja ir man Kovo 8 teks paliūdėt, nes tuomet ne tik moters diena bet ir mums sukaks 2 metai verysad.gif

o dėl darbo tai jis jau ten trečius metus jau važiuoja dirbt tik kad praeitais metais aš su juo kartu buvau išvykus ax.gif bet tikrai labai liūdina, galėjo pasakyt tokią žinią vėliau, nes sakau kad ir žilas plaukas tuoj koks išlys g.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz sveikinimus 4u.gif

O kolkas nuotaika palaiko jo dovanotas amarilis, kuris stebina mane savo nuostabiais ziedais wub.gif Belieka pasvajoti, kad MB cia kazkur salia ir va tuoj tuoj gris blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Prisijungiu ir aš į Jūsų gretas smile.gif
Manasis gyvena kitam Lietuvos gale nei aš, tad susitinkam retokai, o meilė dar labai jauna ir pačiam aistrų sukūry blush2.gif Dar net savaitė nepraėjo nuo paskutinio mūsų savaitgalio kartu, o geiduliai beprotiškai siaučia galvoj ir kūne lotuliukas.gif Praeitą kartą suuuuunkiai, labai sunkiai, bet ištvėrėm pusantro mėnesio. O dabar meilė DAUG labiau sustiprėjo, o iki kito susitikimo tikėtina, kad bent trys mėnesiai sad.gif Bus sunku sad.gif Gal turit kokių patarimų, kaip jo neužknisti per dieną belekiek kartų sakant, kaip jo pasiilgau ir kaip myliu; kaip pačiai neatvėsti ir nenuleisti rankų laukiant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 02 23, 00:26)
Sveikos, merginos smile.gif Prisijungiu ir aš į Jūsų gretas smile.gif
Manasis gyvena kitam Lietuvos gale nei aš, tad susitinkam retokai, o meilė dar labai jauna ir pačiam aistrų sukūry  blush2.gif  Dar net savaitė nepraėjo nuo paskutinio mūsų savaitgalio kartu, o geiduliai beprotiškai siaučia galvoj ir kūne  lotuliukas.gif Praeitą kartą suuuuunkiai, labai sunkiai, bet ištvėrėm pusantro mėnesio. O dabar meilė DAUG labiau sustiprėjo, o iki kito susitikimo tikėtina, kad bent trys mėnesiai sad.gif Bus sunku sad.gif Gal turit kokių patarimų, kaip jo neužknisti per dieną belekiek kartų sakant, kaip jo pasiilgau ir kaip myliu; kaip pačiai neatvėsti ir nenuleisti rankų laukiant? smile.gif

man irgi 3 mėnesiukus reiks laukt saviškio, tik kad jis užsieny unsure.gif praktiskai mes kasdien dabar susiskambinam vakarais apie 10min ir tai labai sunku
dry.gif tai kaip merginos kitos patarė reikia daug užsiėmumų prisigalvot, tvarkytis namus, eiti apsipirkti ar pasivaikščioti su draugėmis, sportuoti, žiūrėti kokias linksmas komedijas (man asmeniškai padeda atsikratyt liūdesio) na ir šiaip kuo daugiau visko priveikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 23, 10:18)
man irgi 3 mėnesiukus reiks laukt saviškio, tik kad jis užsieny  unsure.gif praktiskai mes kasdien dabar susiskambinam vakarais apie 10min ir tai labai sunku
dry.gif tai kaip merginos kitos patarė reikia daug užsiėmumų prisigalvot, tvarkytis namus, eiti apsipirkti ar pasivaikščioti su draugėmis, sportuoti, žiūrėti kokias linksmas komedijas (man asmeniškai padeda atsikratyt liūdesio) na ir šiaip kuo daugiau visko priveikt  smile.gif

Taip, dieną aš ir taip lengvai atlaikau, nes esu užimta, tačiau vakare taaaip sunku pasidaro, net jei ir būnu pervargus- nenulūšiu, galvosiu apie jį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 02 23, 10:55)
Taip, dieną aš ir taip lengvai atlaikau, nes esu užimta, tačiau vakare taaaip sunku pasidaro, net jei ir būnu pervargus- nenulūšiu, galvosiu apie jį...  doh.gif

na su vakarais tai tikrai labai sunku, ypač prieš miega kamuoja mintys, arba toks keistas panikos jausmas kad nematysi žmogaus labai ilgai unsure.gif na bet man labai padeda užmigt jo padovanotas meškiukas blush2.gif apsikabinu ir pagalvoju kad laikas nestovi vietoj ir kiekvienos dienos pradžia tik sumažina laikotarpį iki susitikimo rolleyes.gif
bet manau sunkiausias laikas bus pavasary...šilta, saulutė švies, porelės visur burkuos vaikščios..tas vaizdas manau liūdins kaip reikiant.. doh.gif
Atsakyti
Novatore, sveika atvykus 4u.gif O tai ko jums taip ilgai neiseis susitikti, jei abu Lietuvoj? As tai kazkaip jau pratus ir vakarais, kad jo salia nera. Tiesiog apie tai negalvoju, kuo daugiau galvoji, tuo labiau save kankini, o negalvot buna sunku, ypac, kad pas jus kaip supratau dar tik pradzia draugystes smile.gif Ir poreles pavasari manes neerzina, kaip tik pasidziaugiu, kad kiti isimyleje wub.gif
Atsakyti
na nežinau mane tai erzina, na gal ne tiek kiek erzina bet liūdina nes norisi irgi isikibt saviškiui į parankę ir paburkuoti, pasigrožėti pavasariu kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 02 23, 13:00)
Novatore, sveika atvykus  4u.gif O tai ko jums taip ilgai neiseis susitikti, jei abu Lietuvoj? As tai kazkaip jau pratus ir vakarais, kad jo salia nera. Tiesiog apie tai negalvoju, kuo daugiau galvoji, tuo labiau save kankini, o negalvot buna sunku, ypac, kad pas jus kaip supratau dar tik pradzia draugystes  smile.gif  Ir poreles pavasari manes neerzina, kaip tik pasidziaugiu, kad kiti isimyleje  wub.gif

Dėkoju! smile.gif Na, visgi tolimas kelias, didelės išlaidos, laiko trūkumas(jo labai įtemptas darbas, o man moksluose sunkiausias etapas) smile.gif
Manęs irgi lygtais neerzina, kai pati turiu mylimą ir mylintį žmogų mirksiukas.gif Erzina tada, kai neturi, bet nori turėti lotuliukas.gif
Atsakyti