QUOTE(sachar @ 2013 02 25, 08:16)
Na bet tikrai retai susitinkat, gyvendami Lietuvoj  Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu
 Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu   O ka mokais?
 O ka mokais?   

Na o vakare susirask kokia knyba ar pan, na kazka aks mintis uzimtu labiau As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju...
 As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju... 
 Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu
 Bet gal va baigsis tavo mokslai ir daugiau laisvo laiko bus ir galimybiu   O ka mokais?
 O ka mokais?   
 Na o vakare susirask kokia knyba ar pan, na kazka aks mintis uzimtu labiau
 As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju...
 As daznai pasiimu ka apskaityti, o jei dar uzsikablioju... Abitūroj aš(dar)
 Tai knygų skaityt nebenoriu, per gerklę lenda
 Tai knygų skaityt nebenoriu, per gerklę lenda  Nebent filmų mielai pažiūrėčiau, bet filmus žiūrint tokia romantika mane užplūsta, ilgiuos jo dar labiau
 Nebent filmų mielai pažiūrėčiau, bet filmus žiūrint tokia romantika mane užplūsta, ilgiuos jo dar labiau   
   Matai, kaip jau sakiau, ne centus kainuoja tiek daug kilometrų suvažinėt, dar ir laiko, o ir šiaip, mums abiems geriau rečiau susimatyt, bet ilgesniam laikui nei porai dienų
  Matai, kaip jau sakiau, ne centus kainuoja tiek daug kilometrų suvažinėt, dar ir laiko, o ir šiaip, mums abiems geriau rečiau susimatyt, bet ilgesniam laikui nei porai dienų  O ir užimti mes pakankamai... :/ Bet nieko, tikiuos, kad bent vasarą pavyks su juo pabūti, o po vaaros gal irgi dažniau susimatysim(jei tik įstosiu į sostinę)
 O ir užimti mes pakankamai... :/ Bet nieko, tikiuos, kad bent vasarą pavyks su juo pabūti, o po vaaros gal irgi dažniau susimatysim(jei tik įstosiu į sostinę)