Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(abiga @ 2013 03 14, 20:13)
Aj, bus kaip bus, dziaugiuosi, kad artimiausiu metu neskirs tiek daug km, kai pagalvoju, mes jau atpratom dazniau matytis. Bet turetu but malonu vel priprast  lotuliukas.gif

Tai zinoma, neplanuokim is anksto, kolkas geriausia dziaugtis tuo kas yra 4u.gif O kada TB jau arciau taves kraustosi? Ilgai dar liko laukt? ax.gif

QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 14, 21:00)
man jau vienas mėnesis įveiktas, liko dar 3  ax.gif jei ir kiti mėnesiai taip greit praplauks tai bus tada nuostabu  rolleyes.gif  o šiaip nieko naujo, kažkaip visai nebesipykstam jau, ilgesys savo daro  smile.gif  planuojam ką veiksim kai grįš, tai pirmas nutarimas kad lėksim cepelinų valgyt  thumbup.gif

Manau, jog nei nepastebesi kaip laikas praeis, visgi mokslai, egzaminai ir pan mirksiukas.gif O tada jau CEPELINU balius lotuliukas.gif

QUOTE(Novatorė @ 2013 03 14, 23:20)
Et, nekantrauju be galo bent 4-5 dieneles su juo praleisti  wub.gif  4u.gif

Nebedaug liko laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 03 15, 07:25)
Nebedaug liko laukt  biggrin.gif

Nebedaug, nebvedaug, bet vakar planai šiek tiek pasikeitė, atėmiau iš mylimojo vieną dieną ir skyriau ją draugei, kurios nemačiau nuo vasaros ir be galo pasiilgau, tad laukia nerealus balius, nusiaubsim sostinę xD
Atsakyti
abiga dziugu labai uz jus 4u.gif
burbuliukas gal ateis siltesni orai tai tada is vis bus lengva laukti, nes tada prasideda draugai, pasivaiksciojimai, noras buti lauke bigsmile.gif
sachar linkiu kuo greiciau persikraustyti pas MB 4u.gif 4u.gif

Laukiu nesulaukiu kada grys MB bigsmile.gif Sakem eisim i Druskininku vandens parka, tai jau nekantriai laukiu biggrin.gif O as baigiau rasyti savo kalba, liko truputi pataisyti ir skaidres pasidaryti thumbup.gif Sake mokytoja jei negausiu maksimumo tasku tai pyksimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 03 15, 08:25)
O kada TB jau arciau taves kraustosi? Ilgai dar liko laukt?  ax.gif

Visai neilgai, jau nuo balandzio thumbup.gif

Novatore, taip ir galvojau, kad per daug pesimistiskai nupiesei situacija, kad matysites tik kas 3 men, kaip pradzioj rasei. Tiek cia to laiko atskirai ir liko, turbut stosi i jo miesta studijuoti?

Burbuliukas, tai gerai, kad laikas greit bega, vis greiciau iki jusu susitikimo. Man laikas be MB leciau slenka, kiek uzsiemimu bebutu.

Mergelike03, aciu, ir as dziaugiuos ir laukiu biggrin.gif TB atvaziuos Velykoms?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 03 15, 19:23)
turbut stosi i jo miesta studijuoti?

Na, studijuotume(jei pakliūsiu), tai vienam mieste, bet kitas klausimas, kiek jis būna jame... smile.gif Bet vistiek gautųsi daug dažniau susitikti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, paneles 4u.gif Ale ir tyla pas jus rolleyes.gif Man tai dar 2 dienos pavaduoti liko sokiose ir jauciu visa savaitgali miegosiu po to lotuliukas.gif Bet pailset nebus kada, gristu i anglu kursus ax.gif
Atsakyti
Ale tikrai aprimę, kiba berniukai visų grįžę g.gif biggrin.gif

Aš tai intensyviai ruošiuosiu lietuvių kalbėjimo įskaitai, užtad labai greit dienos bėga tongue.gif
Su vaikinu kasdien vis susiskambinam išsikalbam rolleyes.gif laukiu jau tikrojo pavasario , kada bus šilta ir smagu, ir galėsiu pabėgiot stadione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 20, 18:31)
ir galėsiu pabėgiot stadione biggrin.gif

Nuo kovo pradžios išeinu pabėgiot, kas tau trukdo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 03 20, 20:13)
Nuo kovo pradžios išeinu pabėgiot, kas tau trukdo? smile.gif

nežinau, bet man sąlygos tokios tai netinkamos bėgioti, visur sniegas šalta sninga slidu g.gif vieną kartą teko bėgiot tai poto ir peršalau rolleyes.gif
Atsakyti
Oi ne, dar negrizo berniukas, iki grizimo dar laiko 4u.gif Ir nepaisant to, kad turiu beprotiskai daug darbo ir nelabai yra laiko apie ji galvoti, jauciuos vienisa, truksta demesio, kyla pavydas ir pan. blush2.gif Tikiuos, kai gris, viskas gerai bus.

Sachar, saunuole , kad taip uoliai anglu mokaisi 4u.gif Rimtai ruosies persikeliui i Uk, kaip supratau smile.gif

Kad begiojat tai irgi pavydetina, man kazkaip niekada begiot nepatiko, greit uzdustu ir pan blush2.gif
Atsakyti
Merginos, NEPATIKESIT!!!!! Pagalia gatavas klipas, kuriam filmavomes daugiau nei pries metus lotuliukas.gif Jei kam smalsu - KLIPAS lotuliukas.gif Elegantiskai sninga nusiunciau az hihihi.gif

QUOTE(abiga @ 2013 03 20, 21:50)
Ir nepaisant to, kad turiu beprotiskai daug darbo ir nelabai yra laiko apie ji galvoti, jauciuos vienisa, truksta demesio, kyla pavydas ir pan.  blush2.gif Tikiuos, kai gris, viskas gerai bus.

Sachar, saunuole , kad taip uoliai anglu mokaisi  4u.gif Rimtai ruosies persikeliui i Uk, kaip supratau  smile.gif

Man zinok tokios pat nuotaikos unsure.gif Bet siandien paskutine diena sokiu saleje atdirbti reikia, o tada vel tik kelios valandos su savo grupe ir anglu ax.gif

Na stengiuos, turiu dar minciu meginti namie savarankiskai apsimokinti, tik kolkas vis neprieinu, vis jegu pristygsta ar paskatinimo blush2.gif Dar norejau apmeginti anglu kalba paieskoti buhalteriu emdziagos kokios, na siaip savarankiskai pameginti pasipraktikuoti blush2.gif Nors darbu namie kruva - laukia dar kostiumo issiuvinejimas ir vienos sukneles pataisymas sokiam lotuliukas.gif o dar butu gerai ismokti viena soki lotuliukas.gif bet vis vat neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 03 21, 09:40)
Jei kam smalsu - KLIPAS

Kaip iš giedro dangaus perkūnas! Aš vakar tą dainą vėl girdėjau po ilgo laiko ir taaaaip norėjau ją rasti, bet nežinojau, kaip !!! biggrin.gif Ačiū! biggrin.gif
Atsakyti