Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (vobla @ 2004 07 21, 13:19)
Kažkoks čia JAUSMŲ TRAMVAJUS, nekitaip.... Jei šiaip, vyras retkarčiais nuklystų kur pasidulkint- anokia čia bėda- atleisčiau. Bet jei įsitaisytų pastovią draugužę- santykiams amen. Mano riba tokia...

Sunku ir kai suzinai apie retus pasidulkinimus, bet jei pastovi meiluze tai jau visai ... g.gif
O siaip manau,kad nutraukti santykius visiskai reikia tureti daug jegu ir sveikatos, nes likti su vaiku ir be pinigu menkas malonumas,bet gyventi su tokiu irgi kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasuole @ 2004 07 21, 14:29)
Sunku ir kai suzinai apie retus pasidulkinimus, bet jei pastovi meiluze tai jau visai ... g.gif
O siaip manau,kad nutraukti santykius visiskai reikia tureti daug jegu ir sveikatos, nes likti su vaiku ir be pinigu menkas malonumas,bet gyventi su tokiu irgi kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif

Juk dar yra alimentai ir vyro tevai... Tokiu atveju tikrai ne geda turetu buti.
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 21, 12:58)
QUOTE (Brazile @ 2004 07 21, 12:42)
Liudna.
Abiem merginoms stiprybes.

Viskam turi buti ribos. Dianuska, atsakyk sau i klausima: ka jis turetu padaryti tokio, ko tu negaletum atleisti, kiek jis dar galetu prisikti tau ant galvos, kad suprastum, kad viskas, kur yra ta riba?

Zinai Bazile, dabar mano atsakymas butu toks- nu jei jis dar katra taip padarys, tai jau viskas....
Bet as zinau, kad tai neteisingas atsakymas. Bet kaip sakoma, sirdziai neisakysi sad.gif Esu optimiste, noriu tiketi, kad jis pasikeis, kad galbut iverins tai ka turejo, nors pati suvokiu, kad varge ar taip bus....
Zinau ir tai, kad kuo daugiau bendrausime, tuo daugiau mano minusu jis pamatys- tikrai nenesiu arbatos i lova ir neskalbsiu jo skuduru, o kazin ar galesiu paguosti, nekalbu apie itus vyriskus poreikius...
Manau jo ismesti is buto nepavyks, tai nors pasiulysiu gyventi kaip du svetimi zmones- mandagiai sutarti, bet be jokiu asmeniskumu. Tuo tarpu jis man pades auginti dukra, pades finansiskai. Dabar juk as nedirbu, o visus pinigelius, kuriuos gavau uz dekreta inesiau uz paskola bankui.

Nenustebau del to ka parasei. Suprantu tave bei uzjauciu. Bet ne sirdziai cia neisakysi, o prasilenkiama su saves kaip asmenybes, moters vertinimu, pasitikejimu savim. Jau vien tai, kad rasai - zinau ir tai, kad kuo daugiau bendrausime, tuo daugiau mano minusu jis pamatys- tu pagalvok kaip tu save vertini. Pasakysiu grubiai, kiek leisi sikti tau ant galvos, tiek ir siks; kaip save vertini, taip ir jis tave. Nesitikek, kad jis nei is sio nei is to pasikeis, kaip sakai galbut ivertins tai ka turejo. Jeigu nori, kad kazkas pasikeistu ir manai, kad jis vertas tavo pastangu, keiskis pati, siulau imtis ryztingu sprendimu - manau priimtiniausia varianta sau surasi, ivertinus ir piniginius, ir moralinius aspektus. Del gyvenimo kartu kaip svetimiems tai iliuzijos, kaip manai, kas bus, kai viena nakti isgirsi, kaip jis dulkins kokia nors boba.
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 07 20, 11:42)
Cia ne tu o kazkoks avinas viska praziopsojo. Savo nuosavo vaiko pirmuosius metus...

VISISKAI SUTINKU SU SIA MINTIMI, NES JEI BUS ANTRAS VAIKAS IR ANTROJO PRAZIOPSOS..... mad.gif

STIPRYBES TAU.. wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1090414582[/mergetime]
NEZINAU BET MAN DAZNAI ATRODO, KAD TIK TIE VYRAI EINA IESKOTI MEILUZIU IR TOKIU KEISTU SANTYKIU, KURIE JAUCIA, KAD NEBUS PAMESTI , ISVARYTI..... g.gif AR CIA TIK MAN ATRODO... g.gif KAZKAIP NEESU SUTIKUSI MOTERS KURI BUTU STIPRI IR PALIKTA, BET VAT NET TARP DRAUGIU TOKIA TENDENCIJA PASIREISKIA , KAD KUO DAUGIAU MYLI VYRA TUODAZNIAU JIS SUSIRANDA KITA.... wink.gif

ZINAU KA DAUGELIS PASAKYSITE, KAD ESU NEPATYRUSI SIAM REIKALE, TIKRAI PRISIPAZINSIU NEPATYRUS IR ACIU DIEVUI UZ TAI, BET JEI TEKTU TIKRAI ISSIDRASKYCIAU - NE JIS PIRMAS NE JIS PASKUTINIS... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 20, 15:26)
dainuskos atveju - vyras patologinis piseklis
Zvirblio atveju - patologinis pliuskis.

Nekenciu ir tokiu, ir tokiu mad.gif

NE NU SMURKA KAIP VISADA I DESIMTUKA.... laugh.gif
Atsakyti
Oi mamytės, stiprybės jums.
Žinau kad labai sunku bet pasisitenkit nusiraminti, ne dėl savęs ar aplinkinių, bet dėl tų mažų žmogeliukų, kurie visu 100 proc. priklauso nuo jūsų.Ir kaip gera kai tos mažos akytės žiūri į tave ir nusišypso. Būkit stiprios dėl jų, nes jiems reikia jūsų, ne vyrams , ne draugams o jiems. Ir žinot, ką sprendimą turit priimti dviese, ar reikės tų vyrų jūsų abiejų gyvenime, nes jūs dvi.
Žinai dianuska, nepyk už patarimą, bet tau reikėtų nueiti pas gerą psichologą, kad atstaytų tavo savivertę, nes tu esi visu 100 proc. geresnė nei teigia tavo vyras. Tiesiog jis tau jau "įkalė" į galvą.

O iš tiesų, jeigu mylit kovoti verta heart.gif
Atsakyti
Nes jis myli mus abi!!! ???????????????

jis nemyli ne vienos, jis myli save,ir jam paranku tureti moteri, kuri sukuria jauku namu zidini, pagimdo vaikuti,
ir dar viena kuri niekada nebuna pavargus ir pasirengus dulkintis su juo kada jis to nori !!!

gal grubiai pasakiau, bet tokia mano nuomone mad.gif
Atsakyti
Mieloji, tai yra Tavo pasirinkimas: laukti ką nuspręs jis, ar spręsti pačiai. Dėl jo poelgio: nieks jam nei Tau ne teisėjas. Kiekviena pora turi savo "gimtąją nuodėmę" - kaip sukūrė savo santykius nuo - iki, tą ir turi. Neįžiūrėjai (nenujautei) jo "meilumo" kitoms, deja turi "padėjėją" (kitą savo vyro moterį). Bet jei spręsi pati, tai geriau greičiau, ryžtingai ir niekada nesigailėk, net širdyje jo, nei savęs neniekink.
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 20, 14:57)
As ir pati galvoju, kad esu paskutine kvaile. Myliu ji, bet ir slyksciuosi. Kai pagalvoju, kad jis su jomis pasibarskines pas mane grizdavo, o as jam (budama nescia) siulydavau oralini...bjauru bjauru, apsivemsiu...

Del to grozio, kaip cia kazkas minejo. Tai galiu pasakyti, kad per nestuma priaugau vos 7 kg. Dabar dar kudesne nei pries pastojant. Mane mate zmones isvoso stebisi, ar as gimdziau. Siaip esu is tu aukstu, lieknu, ilgom kojom, tamsiu ilgu plauku moteris. Visa nestuma stengiausi buti grazi, neapsileidau. Dariau manikiurus, pedikiurus ir t.t., bet nieks negelbejo jis vistiek nei bunant man nesciai, nei pries pastojant negeide manes. Daznai atkirsdavo man : cepelinai daznai valgomi irgi nusibosta". Tada lauziau galva- gal jis per daug dirba, gal jam vitaminu reikia. Durnele paskutine buvau, dar vitaminus vyriskai potencijai kelti pirkau- bet ant manes jis nesipraktikavo....nes buvo kur gara islieti. Daznai mane kaltindavo, kad nuo manes ji beria(toje vietoje), as vel gi tikejau: gal kasnors pas mane negerai. O dabar pasirodo buvo kitu tam priezasciu. Kai ( dar pries pastojant) jis pradejo skustis toje vietoje, paklausiau ka tai reiskia, tai atsakymas buvo- kad ne taip prakaituotu. As ir vel buvau kaip durne apgauta.
Dabar vardiju, vardiju ir pati stebiuosi, kaip as galejau tiketi tokiomis jo nesamonemis. Kaip ziauru!
Ir uz ka man tokia nelaime? Uz ka toks nedekingumas? Pati labai megstu seimininkauti- dariau valgi, tvarkiau buta, lyginau ir ploviau jo skudurus. O pasirodo nebuvo del ko stengtis.

nezinau eilini kart busiu ziauri, bet man atrodo jei nuspresi atleist, tai visada ziurint i ji vemti vers prisiminus, koks kiaule jis buvo.
Tokiu dalyku uzmirsti neimanoma.
as manau tu ir tavo vaikutis esate verti tokio vyro, kuriam kasdien verdami cepelinai neatsibostu, nebertu nuo taves, besilaukianti moteris butu pati svarbiausia t.t.

sazines grauzima turejo pajust po pirmo permiegojimo su kita, o ne nuo pirmo pagavimo mad.gif

o tau tai suzinojus , ar negaila metu, atiduotu to nevertam zmogui?

manau myleti neuztenka, reikia kad ir tave su vaikuciu myletuschmoll.gif
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 21, 12:58)
QUOTE (Brazile @ 2004 07 21, 12:42)
Liudna.
Abiem merginoms stiprybes.

Viskam turi buti ribos. Dianuska, atsakyk sau i klausima: ka jis turetu padaryti tokio, ko tu negaletum atleisti, kiek jis dar galetu prisikti tau ant galvos, kad suprastum, kad viskas, kur yra ta riba?

Zinai Bazile, dabar mano atsakymas butu toks- nu jei jis dar katra taip padarys, tai jau viskas....
Bet as zinau, kad tai neteisingas atsakymas. Bet kaip sakoma, sirdziai neisakysi sad.gif Esu optimiste, noriu tiketi, kad jis pasikeis, kad galbut iverins tai ka turejo, nors pati suvokiu, kad varge ar taip bus....
Zinau ir tai, kad kuo daugiau bendrausime, tuo daugiau mano minusu jis pamatys- tikrai nenesiu arbatos i lova ir neskalbsiu jo skuduru, o kazin ar galesiu paguosti, nekalbu apie itus vyriskus poreikius...
Manau jo ismesti is buto nepavyks, tai nors pasiulysiu gyventi kaip du svetimi zmones- mandagiai sutarti, bet be jokiu asmeniskumu. Tuo tarpu jis man pades auginti dukra, pades finansiskai. Dabar juk as nedirbu, o visus pinigelius, kuriuos gavau uz dekreta inesiau uz paskola bankui.

DIANUSKA!!!
DIANUSKA!Na,pasakyk apie ka tu cia rasai?Ka tai reiskia?Negi is tikruju tu galvoji gyventi su juo kaip svetimi zmones po vienu stogu,manai taip buna?Tu rasai ,kad riba dar kartelis,tai jis GARANTUOTAI BUS nes tu ka tik rasei,kad su juo busi svetima,jis gyvas zmogus o dar ir istvirkes!
Jis dabar sliauzioja praso atleidimo,bet gerbs jis tave tik tada jei neatleisi!!!PATIKEK!Tavo atleidimas = lovos paklojimui jam su kita.
Dukryte gali padeti auginti ir kasdien po darbo uzsukdamas valandikei,i laukeli issivesti.O ir tau be jo buitiniu rupesciu sumazes!Sakai gyventi atskirai esi finansiskai nepajegi,bet as manau priesingai ,tau priteistu alimentus o ir tau kol sueis vaikui 3 metai privales ~ 250-300 lt i menesi.Juk jis svaisto ir joms pries noredamas gauti jis kazkaip paperka...Ai nebezinau,laikykis ir tiek!Labiau mylek save!
Atsakyti
ai merginos man truksta zodziu. Zinau ka tai reiskia. Panasiai kazkada ir man buvo. Santykiai jau buvo ties skyrybu riba-susirado kita. Pasiuliau skirtis (taip ir padariau)-bliove, kauke, kad myli tik mane, nors kai suzinojau, kad susirado, viska neige. Isdesciau faktus, tai eme kaltinti mane:per daug mokausi, nelakstau su juo i naktinius klubus, nieko neuzdirbu, esu nusibodusi, juk suniui irgi i viena buda pabosta landzioti, o ji mat-grazi, labai rupinasi savimi, uzdirba. Kaip veliau paaiskejo, tai ji dirba fabrike verpeja ar kazkas panasaus, pamacius ja galiu drasiai teigti, kad esu daug grazesne ir pranasesne. Zinoma, seksas su manimi gal jau ir nebuvo labai malonus, nes as jo jau nebenorejau (buvo smurto, izeidinejimu). Tai va. Kai pamate, kad nebaisu, vis tiek issikeliu is jo-prasidejo tie bliovimai: be taves negaliu, tu geriausia, tu pirma ir paskutine meile, o ji kekse. Kekse?????????????/Kai nebesitaikiau, su ta kekse dar ir siandien gyvena. Ir butent is jos algos, nes mano ,,turtelis" baigia nusigert, niekur nedirba jau kokie 4 metai.
Jei idomu, dar galiu parasyt ir kaip as tai suzinojau. Daznai jis islekdavo, naktimis negrizdavo. Pirmas suzinojimas buvo toks. Viena karta eilini karta baliavojo su savo chebra. As miegojau namie. Parejo labai tyliai ir as nubudau.Nuejo i virtuve, suede mano balandelius. Girdziu kalba su kazkuo telefonu, tik nugirdau :,,noriu su tavimi pasimatyti mazute". Nieko ta nakti jam nesakiau, nes buvo girtas ir buciau gavus ,,dudon". Po to aiskino kaip prie jo grazuolio pristojo kazkokia ,,durne" ir ka jam reikejo daryt? Taip kalbejo, kad atstotu nors tam kartui ir t.t. Nebesiaiskinau, nebeturejau jegu, o gal dar norejau juo patiket? Siaip tai net norejau, kad kuo daugiau prisidirbtu-tada lengviau butu ji palikt. Zinojau, kad taip lengvai jis manes nepaleis.
Sekantis konkretus suzinojimas buvo po menesio. Vel sventes, isvykos. Viena diena tiesiog neatsiliepe. Vakare vaziuojant pas mama prasilenkem, jis buvo kazkoks pasimetes, kadangi jam reikejo nakti eiti i darba, grizau kai jo nebebuvo. Skalbiniu dezeje radau jo triusikus. Visus dar nespejusius sudziuti nuo to skystymelio, kuri tik vyrai gamina. Man nutirpo viskas. Nuvaziavau i darba, o jis net artyn neina-viska neigia, as durna, issigalvoju, o buvo jis su draugu pas jo senelius kaime. Kai po dvieju dienu isejusi is musu bendru draugu kieme pamaciau ji su ta merga, kuri sedejo uz musu masinos vairo!(masina mano vardu).
Issikeliau , nors jau rasiau kas buvo.
Taip, kad mergaites, gerai zinau, kaip pykina tokiais atvejais. Taip, tiesiog pykina iis streso, soko.
NA NEPASIKEIS JIE PATIKEKIT.NES JIE TOKIE YRA. ATLEISTI JIEMS-TAS PATS KAS LEISTI TAIP ELGTIS. GREICIAUSIAI KAZKADA JIE JUS VIS TIEK PALIKS, NES JUS BUSIT NELAIMINGOS, SUVARGUSIOS. KA RADYSIT TADA?aR PASAKYS VAIKUCIAI JUMS ACIU? tIKRAI NE. MOTERYS YRA STIPRIOS. BET TAIP PAT GERAI ZINAU, KAD MUSU ZODZIAI ,,DANGUN NEINA". JUS PACIOS TURIT TAM SUBRESTI, JUMS TURI TIEK ,,DAESTI" KAD JAU NEBEBUTU ,,MYLIU, PASIKEIS". REIKIA PASISLYKSTETI JAIS. AISKU VIENA, KAD SAVIGARBOS NETURIT, TAI TEKS LAUKTI KOL PASISLYKSTESIT JAIS.
KAI TURESIU LAIKO PARASYSIU JUMS I ASMENINIUS, ,,PAPLAUSIU SMEGENIS".
REZIUME: DABAR GYVENU IR ZVENGIU IR KAI PAGALVOJU KAS DABAR MANE PRIVERSTU PAS JI GRIZTI-NIEKAIP NESUGALVOJU.
Papildyta @ [mergetime]1090427592[/mergetime]
Ne nu patikekit, kad gali buti ir kitaip. abar rasau jums, o pries mane ant sofkutes miega mano vyriokas isvertes pilva, o salia musu mergyte. Tikras tikros meiles vaisius. Ir dabar eisiu jam uzspausti nosi, nes pradejo knarkt, prikels vaika. Vaizdelis thumbup.gif
O tokie seniai tai tik naudojasi tokiomis moterimis ir myli tik SAVE. Slykstynes.
Atsakyti
QUOTE (golfa @ 2004 07 21, 18:30)
ai merginos man truksta zodziu. Zinau ka tai reiskia. Panasiai kazkada ir man buvo. Santykiai jau buvo ties skyrybu riba-susirado kita. Pasiuliau skirtis (taip ir padariau)-bliove, kauke, kad myli tik mane, nors kai suzinojau, kad susirado, viska neige. Isdesciau faktus, tai eme kaltinti mane:per daug mokausi, nelakstau su juo i naktinius klubus, nieko neuzdirbu, esu nusibodusi, juk suniui irgi i viena buda pabosta landzioti, o ji mat-grazi, labai rupinasi savimi, uzdirba. Kaip veliau paaiskejo, tai ji dirba fabrike verpeja ar kazkas panasaus, pamacius ja galiu drasiai teigti, kad esu daug grazesne ir pranasesne. Zinoma, seksas su manimi gal jau ir nebuvo labai malonus, nes as jo jau nebenorejau (buvo smurto, izeidinejimu). Tai va. Kai pamate, kad nebaisu, vis tiek issikeliu is jo-prasidejo tie bliovimai: be taves negaliu, tu geriausia, tu pirma ir paskutine meile, o ji kekse. Kekse?????????????/Kai nebesitaikiau, su ta kekse dar ir siandien gyvena. Ir butent is jos algos, nes mano ,,turtelis" baigia nusigert, niekur nedirba jau kokie 4 metai.
Jei idomu, dar galiu parasyt ir kaip as tai suzinojau. Daznai jis islekdavo, naktimis negrizdavo. Pirmas suzinojimas buvo toks. Viena karta eilini karta baliavojo su savo chebra. As miegojau namie. Parejo labai tyliai ir as nubudau.Nuejo i virtuve, suede mano balandelius. Girdziu kalba su kazkuo telefonu, tik nugirdau :,,noriu su tavimi pasimatyti mazute". Nieko ta nakti jam nesakiau, nes buvo girtas ir buciau gavus ,,dudon". Po to aiskino kaip prie jo grazuolio pristojo kazkokia ,,durne" ir ka jam reikejo daryt? Taip kalbejo, kad atstotu nors tam kartui ir t.t. Nebesiaiskinau, nebeturejau jegu, o gal dar norejau juo patiket? Siaip tai net norejau, kad kuo daugiau prisidirbtu-tada lengviau butu ji palikt. Zinojau, kad taip lengvai jis manes nepaleis.
Sekantis konkretus suzinojimas buvo po menesio. Vel sventes, isvykos. Viena diena tiesiog neatsiliepe. Vakare vaziuojant pas mama prasilenkem, jis buvo kazkoks pasimetes, kadangi jam reikejo nakti eiti i darba, grizau kai jo nebebuvo. Skalbiniu dezeje radau jo triusikus. Visus dar nespejusius sudziuti nuo to skystymelio, kuri tik vyrai gamina. Man nutirpo viskas. Nuvaziavau i darba, o jis net artyn neina-viska neigia, as durna, issigalvoju, o buvo jis su draugu pas jo senelius kaime. Kai po dvieju dienu isejusi is musu bendru draugu kieme pamaciau ji su ta merga, kuri sedejo uz musu masinos vairo!(masina mano vardu).
Issikeliau , nors jau rasiau kas buvo.
Taip, kad mergaites, gerai zinau, kaip pykina tokiais atvejais. Taip, tiesiog pykina iis streso, soko.
NA NEPASIKEIS JIE PATIKEKIT.NES JIE TOKIE YRA. ATLEISTI JIEMS-TAS PATS KAS LEISTI TAIP ELGTIS. GREICIAUSIAI KAZKADA JIE JUS VIS TIEK PALIKS, NES JUS BUSIT NELAIMINGOS, SUVARGUSIOS. KA RADYSIT TADA?aR PASAKYS VAIKUCIAI JUMS ACIU? tIKRAI NE. MOTERYS YRA STIPRIOS. BET TAIP PAT GERAI ZINAU, KAD MUSU ZODZIAI ,,DANGUN NEINA". JUS PACIOS TURIT TAM SUBRESTI, JUMS TURI TIEK ,,DAESTI" KAD JAU NEBEBUTU ,,MYLIU, PASIKEIS". REIKIA PASISLYKSTETI JAIS. AISKU VIENA, KAD SAVIGARBOS NETURIT, TAI TEKS LAUKTI KOL PASISLYKSTESIT JAIS.
KAI TURESIU LAIKO PARASYSIU JUMS I ASMENINIUS, ,,PAPLAUSIU SMEGENIS".
REZIUME: DABAR GYVENU IR ZVENGIU IR KAI PAGALVOJU KAS DABAR MANE PRIVERSTU PAS JI GRIZTI-NIEKAIP NESUGALVOJU.
Papildyta @ [mergetime]1090427592[[b]*zanet rgetime] [/b]
Ne nu patikekit, kad gali buti ir kitaip. abar rasau jums, o pries mane ant sofkutes miega mano vyriokas isvertes pilva, o salia musu mergyte. Tikras tikros meiles vaisius. Ir dabar eisiu jam uzspausti nosi, nes pradejo knarkt, prikels vaika. Vaizdelis thumbup.gif
O tokie seniai tai tik naudojasi tokiomis moterimis ir myli tik SAVE. Slykstynes.

Oi, Golfa, nesivargink ir pataupyk savo jegas net nebandydama ju itikineti. Tokiu stipriu ir saunuoliu kaip tu nera daug.
Kazkaip ilgiau pabuvusi siame forume pamaciau, kad yra moteru, kuriu likimas yra buti musamoms, zeminamoms, isduotoms, ir jos visai NENORI keisti to likimo. Kokia to priezastis as nesuvokiu, bet galbut kazkas ju psichikoj yra kitaip. Gal per mazas pasitikejimas savimi, gal vaikysteje iskiepyti tam tikri kompleksai, gal dar bala zino kas, bet jos pacios pasirenka toki gyvenimo buda ir vienintelis dalykas kas joms reikalingas, bent man taip atrodo, tai tik kitu uzuojauta ir gailestis "kokios jos vargses salia tokiu nevidonu, kokios jos didvyres, kokia sunkia nasta nesa" ir pan.. Isivaizduok, kas butu jei jos ta nasta nusimestu - niekas gi jomis nesizavetu ir neuzjaustu. Kas jos tada butu? Joms gi reiketu savo asmenybe is pagrindu keisti, o tai nera lengvas dalykas. Daug paparasciau palikti viska taip kaip yra.
Vaikai tramuojami? Na ir kas? Ne pirmi ir ne paskutiniai sios zemes vargdieniai. Nu uzaugs irgi su kompleksais, baimemis, nepilnavertiskumo jausmu - pamanyk tik. Ju mamos gi tokios - ka blogi zmones? Ne, jos nera blogos, tik ju toks likimas.

O dabar slepiuosi po stalu, nes jauciu kaip parleks koks sluotrazis i mano makaule ph34r.gif
Atsakyti