Ir as pritariu jei buvo kuilys, tai toks ir liks visa gyvenima, jei ne ta kita atsiras ir viskas

QUOTE (Jolanta26 @ 2004 07 21, 01:20) |
Ir cia tau teko visa tai isgyventi???Jezau,padek tau!Na,na na net nebezinau kaip tu tai isgyvenai.Bet tu juk jau apssisprendei sviesti ji per borta,tu juk tai padarysi!Taigi tau su tokiu siukle ne pakeliui!Turi atgauti savo verte,toks tave tiks smugdys,jis kuilys!Dabar visu tinkamiausias metas!Jei jis tikrai myli jus ir jam reikes jis tai irodys. Sekmes tau! Ateis dar ir i tavo "gatve"svente!!! |
Vakar kalbejau su juio apie tai. Ir kaip reikejo tiketis jis pradejo manes klausineti:"Ar as jam buvau istikima?" Sake as turiu prisiekti vaiko gyvybe. Sunsnukis. As tokiais dalykais niekada neprisieksiu. Prisiekti galiu tik savimi.
Kai jam pradejau vardinti, kaip jis mane apgaudinedavo ir mulkindavo- tai jo atsakymas buvo: "matai kokia tu kerstinga, man ir taip blogai, as pats labai isgyvenu, o tu nori mane visiskai suzlugdyti ir pazeminti."
Zodziu jis mane labai gerai pazista ir zino, kad as greit patikiu, kad as kalta viskuo....
Vakar labai mazoji verke, tiesiog nezinojau ko besigriebti. Jis tik paeme ant ranku ir ji nurimo ir uzmigo. Kazkoks stebuklas. Man matant tai asaros upeliais pradejo riedeti. Vaikui tikrai reikia abieju tevu....
Po to ramiai susede gereme arbata ir kalbejome apie mazaja dukryte, apie jo darba, problemas tenai. Nekalbejome tik apie musu santykius, nors jis kiekvienu momentu stengesi nepastebimai mane priglausti, paliesti, paglostyti...
Esu silpna!!!
Pradedu suprasti, kad greiciausiai su juo susitaikysiu, bet atleisti tai jau tikrai negalesiu. Esu zlopamiatna, nesugebesiu gyventi neprimindama jam apie skauduli, kuri man suteike. Manau niekada nesugebesiu buti tokia svelni ir atsidavusi, kaip buvau. Dabar visa laika kirbes mintis, kad jis kuilys, sunsnukis, kuris mane apgaudinejo 2 metus. Kai pagalvoju: 2 metai pastangu buti gera, istikima zmona nuejo suniui ant uodegos.
Kam isviso stengtis? Ar tu stora, ar kuda, ar zema, ar auksta, grazi, negrazi- vistiek busi isduota, pazeminta...
Dabar manau, kad jei stengtis tai tik del kitu...tikriausiai tokiu pat kuiliu....
Dianushka, mano mergyte irgi buvo baisiai nerami tomis dienomis, kai aiskinomes santykius. Vakar, kai mano brangusis isvaziavo i soda susivokti savo jausmuose, namie pasidare taip ramu. Ir mazoji nebesiarsde (iki tol nebevalge maisto is mano ranku net - begdavo rekdama!!!). Tai viskas del to, kad mes isotempusios, nelaimingos. O Jusu atveju tuo labiau - juk Jus abi kaip viena dar.
As irgi kai ka nusprendziau paskaiciusi viska, ka man parase. Siandien jis paskambino visas vel nelaimungas, isitemper ir neapsisprendes. As jam ir pasakiau, kad mes ji paleidziam. As savo namuose ji noriu matuti tik tokiu atveju, jei jis ateis 100 proc. apsisprendes ir laimingas, kad gali buti su mumus. Kada jis manes prasys, kad buciau su juo, o ne atvirksciai. Zinoma, as dabar rami, nes jis ne su ja. Bet manau, kad igavau siek tiek stiprybes ir dziaugiuosi, kad susikaupiau ir pasakiau. Greiciausiai jis iseis.
Papildyta @ [mergetime]1090394557[/mergetime]
Dianuska, tik dabar pastebejau, koks grazus tavo mergytes vardas...
As irgi kai ka nusprendziau paskaiciusi viska, ka man parase. Siandien jis paskambino visas vel nelaimungas, isitemper ir neapsisprendes. As jam ir pasakiau, kad mes ji paleidziam. As savo namuose ji noriu matuti tik tokiu atveju, jei jis ateis 100 proc. apsisprendes ir laimingas, kad gali buti su mumus. Kada jis manes prasys, kad buciau su juo, o ne atvirksciai. Zinoma, as dabar rami, nes jis ne su ja. Bet manau, kad igavau siek tiek stiprybes ir dziaugiuosi, kad susikaupiau ir pasakiau. Greiciausiai jis iseis.
Papildyta @ [mergetime]1090394557[/mergetime]
Dianuska, tik dabar pastebejau, koks grazus tavo mergytes vardas...
Stiprybes jums mergaites,kaip situacija bepasibaigtu -ar jus susitaikysite ar issiskirsite- ziurekite saves-svarbiausia, kad jus atrastute dvasine ramybe...mylekite save ir gyvenkite savam malonumui...nuo likimo nepabegsi,leiskite viskam rutuliotis sava vaga-tada issirutulioja butent taip kaip reikia-visada i geraja puse...
Dianuskos atveju lieka tik pasinaudoti Artev patarimu, t.y. arba susitaikyti ir priimti ji toki, koks yra arba issiskirti. Nes jis tikrai nepasikeis. Niekada.
O Zvirblio atvejis visiskai kitas.
Tu su juo pragyvenai 9 metus ir zinai koks jis zmogus. As jo nepazistu, bet kadangi neblogai pazistu vyrus
, tai leisiu sau pakomentuoti jo veiksmus.
Tai, kad jis apsisprende iseiti rodo jau tai, kad jis pasisake, kad kitas zmogus, kuriam jis jaucia kazkokius jausmus. Nenoretu iseiti - tu nieko iki siol nezinotum ( bent jau is jo paties). Bet jis nenori skaudinti ir taves, nes jam svarbi tu, jusu dukra, jusu praeitis. Be to, jis suvokia, kad jei bus blogai tau, bus blogai ir dukrai. O to jis ypac nenori. O tai, kad jis sako, kad iseitu kazkuriam laikui ir paziuretu ar nedings jausmai, reiskia tik viena - jis galvoja, kad per tam tikra laika tu apsiprasi su situacija, su gyvenimu be jo ir issiskyrimas bus lengvesnis. Jis tikrai negalvoja, kad gales grizti. Ir nesistenk jo sulaikyti tik tam, kad pasijustum laimejusia. Cia ne varzybos.
Tau galiu pasiulyti tik viena - mokykis gyventi is naujo, su savo dukrele. Kurk nauja - grazu ir sviesu- gyvenima, kuriame bus vietos naujai meilei
Tik nepaaukok savo gyvenimo kersto planu kurimui ir bandymams ji susigrazinti.
O Zvirblio atvejis visiskai kitas.
Tu su juo pragyvenai 9 metus ir zinai koks jis zmogus. As jo nepazistu, bet kadangi neblogai pazistu vyrus

Tai, kad jis apsisprende iseiti rodo jau tai, kad jis pasisake, kad kitas zmogus, kuriam jis jaucia kazkokius jausmus. Nenoretu iseiti - tu nieko iki siol nezinotum ( bent jau is jo paties). Bet jis nenori skaudinti ir taves, nes jam svarbi tu, jusu dukra, jusu praeitis. Be to, jis suvokia, kad jei bus blogai tau, bus blogai ir dukrai. O to jis ypac nenori. O tai, kad jis sako, kad iseitu kazkuriam laikui ir paziuretu ar nedings jausmai, reiskia tik viena - jis galvoja, kad per tam tikra laika tu apsiprasi su situacija, su gyvenimu be jo ir issiskyrimas bus lengvesnis. Jis tikrai negalvoja, kad gales grizti. Ir nesistenk jo sulaikyti tik tam, kad pasijustum laimejusia. Cia ne varzybos.
Tau galiu pasiulyti tik viena - mokykis gyventi is naujo, su savo dukrele. Kurk nauja - grazu ir sviesu- gyvenima, kuriame bus vietos naujai meilei

Turejau ir as toki atveji gyminej. Labai artimos Jusu istorijos man, bukit stiprios, ir nepaluzkit nelaimes akimirkoj! Stiprybes Jums!
Mano tevas buvo ir yra paskutis kuilis. Jis tik apsivedes, sniurais vaiksciodavo pas bobas, ir naktim negrizdavo. O mama vis atleisdavo. Isiskyre, bet po poros metu vel suejo tik del mazytes sesutes! Jis girtuoklis, naktim savaitem negrizdavo namo. O motina jam vis tai prikaisioja, ir primena. Matau, kad jis taisosi. Jis per ta savo boba, prarado viska. Ji juom naudodavosi, nes niekada neturedavo savo nuomones, ka pasako kiti, ta ir daro. Zodziu, kaip pastumdelis. Nors tarp ju niekada nebuvo meiles, jie stengesi del vaiku, kad jie butu laimingi!
Man dabar tas pats kartojasi, istekejau, vyras gailisi, ir nzn ka daryt, ir stengiuosi ir viska darau, tik del jo, kad mums butu geriau.
Mano tevas buvo ir yra paskutis kuilis. Jis tik apsivedes, sniurais vaiksciodavo pas bobas, ir naktim negrizdavo. O mama vis atleisdavo. Isiskyre, bet po poros metu vel suejo tik del mazytes sesutes! Jis girtuoklis, naktim savaitem negrizdavo namo. O motina jam vis tai prikaisioja, ir primena. Matau, kad jis taisosi. Jis per ta savo boba, prarado viska. Ji juom naudodavosi, nes niekada neturedavo savo nuomones, ka pasako kiti, ta ir daro. Zodziu, kaip pastumdelis. Nors tarp ju niekada nebuvo meiles, jie stengesi del vaiku, kad jie butu laimingi!
Man dabar tas pats kartojasi, istekejau, vyras gailisi, ir nzn ka daryt, ir stengiuosi ir viska darau, tik del jo, kad mums butu geriau.
QUOTE (dianuska @ 2004 07 21, 08:27) |
Vakar kalbejau su juio apie tai. Ir kaip reikejo tiketis jis pradejo manes klausineti:"Ar as jam buvau istikima?" Sake as turiu prisiekti vaiko gyvybe. Sunsnukis. As tokiais dalykais niekada neprisieksiu. Prisiekti galiu tik savimi. Kai jam pradejau vardinti, kaip jis mane apgaudinedavo ir mulkindavo- tai jo atsakymas buvo: "matai kokia tu kerstinga, man ir taip blogai, as pats labai isgyvenu, o tu nori mane visiskai suzlugdyti ir pazeminti." Zodziu jis mane labai gerai pazista ir zino, kad as greit patikiu, kad as kalta viskuo.... Vakar labai mazoji verke, tiesiog nezinojau ko besigriebti. Jis tik paeme ant ranku ir ji nurimo ir uzmigo. Kazkoks stebuklas. Man matant tai asaros upeliais pradejo riedeti. Vaikui tikrai reikia abieju tevu.... |
Nu bet pyyyp, koks parazitas, dar drįsta Tave kaltint

O dėl dukrelės... Paprasčiausias paaiškinimas - jūs su ja kol kas kaip viena, juolab, jei pati maitini. Jaučia vaikas, kad Tu irzli, įsitempus, ir nerimsta, o su tėčiu nėra toookio artimo ryšio, nejaučia taip jo emocijų, todėl pas jį ir nurimo...
Taip, vaikui reikalingi abu tėvai, bet jei jie negali būti NORMALI šeima, geriau jau jie reikalingi kiekvienas atskirai.
Pažįstu ne vieną žmogų, kuris yra pasakęs, kad geriau jau tėvai būtų išsiskyrę, nei kartu dėl vaikų, nes tą šaltį namuose vaikai oi kaip jaučia

Zvirbliuk, labai teisingai pasielgei. Sunku pasakyti, kaip viskas susiklostys, bet kuriuo atveju, sekmes tau !
Dianuska, neturiu zodziu apsakyti,ka jauciu skaitydama apie taviskio "silpnybes". Nu cia jau merginos prilinkejo jam
. Apskritai, be pazymejimo is venerologinio dispancerio ir AIDS centro tokio per slenksti neisliesciau. As irgi laikausi tos nuomones, kad kreiva tik grabas istiesins. Jis trypia pacius svenciausius tavo jausmus. Nebuciau su tokiu po vienu stogu nei minutes. Zinoma, rinktis tau. Bet seima be meiles ir pasitikejimo = irzlus, pikti, kompleksuoti vaikai, kurie sunkiai randa gyvenime kelia. Neluosink savo dukreles - susikurkit jauku gyvenima dviese, o paskui paieskokit gero mylincio zmogaus, kuris nesitycios taip is taves, gerbs ir myles.
Laikykites, merginos !
Dianuska, neturiu zodziu apsakyti,ka jauciu skaitydama apie taviskio "silpnybes". Nu cia jau merginos prilinkejo jam

Laikykites, merginos !
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 21, 09:18) |
As irgi kai ka nusprendziau paskaiciusi viska, ka man parase. Siandien jis paskambino visas vel nelaimungas, isitemper ir neapsisprendes. As jam ir pasakiau, kad mes ji paleidziam. As savo namuose ji noriu matuti tik tokiu atveju, jei jis ateis 100 proc. apsisprendes ir laimingas, kad gali buti su mumus. Kada jis manes prasys, kad buciau su juo, o ne atvirksciai. Zinoma, as dabar rami, nes jis ne su ja. Bet manau, kad igavau siek tiek stiprybes ir dziaugiuosi, kad susikaupiau ir pasakiau. Greiciausiai jis iseis. |
Zvirbli, tu pasielgei manau paciu teisingiausiu budu. Manau, kad siuo atveju issispres, kiek jam brangi seima ir kiek jis apsimetineja, kad gailisi.
Galu gale- tu islikai ori, nenusizeminai. Davei suprasti, kad ji tebemyli, jei jis tau jaucia meile taip pat (jei bus tavo 100%). Ir kad nesidalinsi jo su kita.
Zinoma, nenusimink, jei jis ja pasirinks- tikriausiai taip lemta, bet tu galesi save nuraminti, kad davei jam sansa grizti i seima, o jis pasirinko gyvenima su meiluze.
Beje, tavo dukrytes vardukas man irgi labai grazus. Retai naudojami vardai man patinka.
QUOTE (Brazile @ 2004 07 21, 12:42) |
Liudna. Abiem merginoms stiprybes. Viskam turi buti ribos. Dianuska, atsakyk sau i klausima: ka jis turetu padaryti tokio, ko tu negaletum atleisti, kiek jis dar galetu prisikti tau ant galvos, kad suprastum, kad viskas, kur yra ta riba? |
Zinai Bazile, dabar mano atsakymas butu toks- nu jei jis dar katra taip padarys, tai jau viskas....
Bet as zinau, kad tai neteisingas atsakymas. Bet kaip sakoma, sirdziai neisakysi

Zinau ir tai, kad kuo daugiau bendrausime, tuo daugiau mano minusu jis pamatys- tikrai nenesiu arbatos i lova ir neskalbsiu jo skuduru, o kazin ar galesiu paguosti, nekalbu apie itus vyriskus poreikius...
Manau jo ismesti is buto nepavyks, tai nors pasiulysiu gyventi kaip du svetimi zmones- mandagiai sutarti, bet be jokiu asmeniskumu. Tuo tarpu jis man pades auginti dukra, pades finansiskai. Dabar juk as nedirbu, o visus pinigelius, kuriuos gavau uz dekreta inesiau uz paskola bankui.