Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE (Smurka @ 2004 07 20, 16:26)
dainuskos atveju - vyras patologinis piseklis
Zvirblio atveju - patologinis pliuskis.

Nekenciu ir tokiu, ir tokiu mad.gif

thumbup.gif unsure.gif unsure.gif
Šmurka kaip visuomet taikliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 20, 14:57)
vistiek nei bunant man nesciai, nei pries pastojant negeide manes. Daznai atkirsdavo man : cepelinai daznai valgomi irgi nusibosta". Tada lauziau galva- gal jis per daug dirba, gal jam vitaminu reikia. Durnele paskutine buvau, dar vitaminus vyriskai potencijai kelti pirkau- bet ant manes jis nesipraktikavo....nes buvo kur gara islieti. Daznai mane kaltindavo, kad nuo manes ji beria(toje vietoje), as vel gi tikejau: gal kasnors pas mane negerai. O dabar pasirodo buvo kitu tam priezasciu. Kai ( dar pries pastojant) jis pradejo skustis toje vietoje, paklausiau ka tai reiskia, tai atsakymas buvo- kad ne taip prakaituotu. As ir vel buvau kaip durne apgauta.
Dabar vardiju, vardiju ir pati stebiuosi, kaip as galejau tiketi tokiomis jo nesamonemis. Kaip ziauru!
Ir uz ka man tokia nelaime? Uz ka toks nedekingumas? Pati labai megstu seimininkauti- dariau valgi, tvarkiau buta, lyginau ir ploviau jo skudurus. O pasirodo nebuvo del ko stengtis.

Užjaučiu, bet panašu, kad toks žmogus negali pasitaisyti (čia iš šalies taip atrodo). Maža to, kad jis tave išduodavo, tai dar ir kaltindavo dėl nebutu dalykų - viršūnė!
Bėk nuo jo, jis tikrai nepagidomas. Tokia išvaizdi moteriškė, protinga, rūpestinga tikrai nepražus. Mylėk savo vaikelį ir save
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 07 20, 15:23)
Na tas vyras net savo jausmus kitai aptarinėja su savo žmona, išvada viena žmoną jis priima kaip draugę vaiko motiną ir panašiai, bet ne kaip mylyma moterį, išvadas daryk ir užtenka svaigti apie jį

Isivaizduok, jis man sako, kokia ji ypatinga ir kokios mes panasios. Jis sesi prie manes ir verkia, nes negali JOS isbraukti is savo jausmu!!!! Kita vertus, as jau nenoriu jokiu melu girdeti. Noriu zinoti, ka jis is tiesu man jaucia, kad galeciau priimti sprendima. Skaudu, kai tai girdziu.

As is tiesu tik issigandau, kad jis iseis, o as taip ir nebusiu nieko padariusi, kad jis liktu. Net nebusiu pasakiusi, kad myliu. Nelabai suprantu, kodel taip praskydau ir issigandau, kad iseis.
Atsakyti
ir ash su savo nuomone ilysiu cia smile.gif .
visu pirma, niekada neatleisciau vyrui neishtikimybes. tai nereishkia, kad butina skirtis. mes su vyru daug kartu apie tai shnekjom ir susitarem kaip tokiu atveju butu. esam susitare, kad jeigu jis (arba ash) nukryptumem i shona turtas lieka nuskriaustajam. ir jeigu vyras nukryptu, ash nuspresciau ka daryti su musu santuoka. gerai pagalvojus ash nesiskyrciau turbut, bet santykiai butu nuo to laiko visshkai kitokie. ash pati labai rimtai ziuriu i santuoka ir nesiruoshiu eiti i shona, nes manau santuokoje, -tai yra skaudziausia. manau taip gali pasielgti tik visishkai negerbiantis taves negerbiantis zmogus.

dabar vienas pvz., ish mano drauges gyvenimo.
zodziu buvo tokia pora kuri laukesi kudikio ir ju tarpe ishkilo kazkokie nesutarimai. nezinau kaip ten tiksliai buvo, bet pora buvo apsipykusi smarkokai. taigi ta mano drauge visai atsitiktinai susipazino su tuo vyrishkiu per savo drauge (ant savo galvos), ir aishku jie isimylejo beprotishkai vienas kita. ish pradziu jis jei pasake, kad yra nevedes (taip ir buvo), o tik po savaites, kad jo drauge buvusi laukiasi leliuko. taip ir buna su tais vyrais... prisivilioja merginas, tiesa pasako tik veliau. gal todel ir tom merginom buna labai sunku apsispresti ka daryti tokiu atveju. zodziu jie pradraugavo pusantru metu ir ta mergina ji paliko.. paliko todel, kad nusprende, kad visdelto yra aplinkui tokiu paciu vyru be vaiku ant kaklo. zodziu veliau kiek zinau ta moteris kuri pasigimde vaika ji prieme pas save po to kai ji paliko meiluze, bet veliau lygtai vel jie ishsiskyre..
be to tas vyrishkis kartas nuo karto skambindavo ilga laika (pora metu) tai meiluzei ir vis prashydavo sugrizti pas ji, nes jis myli tik ja ir negali be jos gyventi....

taigi ka galiu patarti tokiu atveju dry.gif arba laukti kol paliks ji , jeigu paliks arba daryti ishvadas..
ash baisingai nemegstu vyru kurie apgaudineja savo moteris dry.gif

Atsakyti
siaubas, skaitau ir siurpulai eina per kuna, kokie ziaurus vyrai buna blink.gif neisivaizduoju, kaip galeciau po to atleist, gyvent lyg niekur nieko ir neprikiaisiot doh.gif jei dar butu vienkartinis nuklydimas, gal ir pagalvociau dar g.gif , bet jei jau kartotusi pastoviai, ne uz ka. geriau zliumbciau, kaukciau kuri laika, bet po kurio laiko vistiek gyvenimas stotu i savo vietas,viskas pasimirstu ir tikrai buciau daug laimingesne viena su vaiku, nei su kazkokiu keksium mad.gif doh.gif
ar verta aukot savo gyvenima tokiems??????????????????????
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip galima sitoki pazeminima kesti mad.gif Tokie vyrai nepasitaisys. Jie yra paprasciausi bailiai, eina ten, kur jiems lengviau, paprasciau ir t.t. O jus, mergaites mielos, kiek kentesit? Kol kokiu nors ligu neprisisauksit? Nekalbu apie venerines, bet apie nervines? Jums ka, savo sveikatos negaila? Tada apie vaikus pagalvokit, jie nori matyt sveika ir linksma mama!
Atsakyti
Tokie zmones nesikeicia g.gif Tik gaila, kad del tokiu vyru jus priverstos kenteti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitav: 20 liepos 2004 - 18:51
QUOTE (glinglingas @ 2004 07 20, 16:09)
ir jeigu vyras nukryptu, ash nuspresciau ka daryti su musu santuoka. gerai pagalvojus ash nesiskyrciau turbut, bet santykiai butu nuo to laiko visshkai kitokie.

Aisku santykiai bus kitokie, bet kokie? Negi as ji esiu visa gyvenima? Kokie tada santykiai. As sau sakau taip: jei jau atleisiu ir bandysime lipdyti santykius is naujo, uzbraukiu bruksni ir niekada neprimenu jam to, kas buvo: neklausineju, nepasiepiu, netikrinu. Jei jau atleidziu, tai visiskai. Jei ne, tai nera ko ir buti kartu. Tai va dabar ir svarstau. O mano vaikis tuo metu krausto stalcius. Ir ji vargsele pasidare dirgli, daugiau verkia. Jaucia.

Aciu visoms uz pagalba. Pasdijutau tikrai geriau. Rasau pirma karta - tikrai netikejau, kad taip padeda.
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 20, 19:19)
Aisku santykiai bus kitokie, bet kokie? Negi as ji esiu visa gyvenima? Kokie tada santykiai. As sau sakau taip: jei jau atleisiu ir bandysime lipdyti santykius is naujo, uzbraukiu bruksni ir niekada neprimenu jam to, kas buvo: neklausineju, nepasiepiu, netikrinu. Jei jau atleidziu, tai visiskai. Jei ne, tai nera ko ir buti kartu. Tai va dabar ir svarstau. O mano vaikis tuo metu krausto stalcius. Ir ji vargsele pasidare dirgli, daugiau verkia. Jaucia.

Aciu visoms uz pagalba. Pasdijutau tikrai geriau. Rasau pirma karta - tikrai netikejau, kad taip padeda.

Na, mano patarimas butu tai visu pirma pasistengti neziureti i viska taip tragiskai. Daugybei moteru nutinka panasus dalykai ir nei jus pirmos cia nei paskutines, deja. Pasistengti neisivelti i tokius emocinius protrukius kaip spirciau lauk, sudeciau smutkes ir pasikeisciau spyna ir t.t ir pan., nes tai tik bobiskos(ne moteriskos, bet butent bobiskos) emocijos, jos visiskai nevertos suaugusio ir blaiviai mastancio zmogaus demesio, nei svarstymo.
Taigi, vertetu i situacija pazvelgti is ivairiu rakursu. Stai pvz. Ugnes Karvelis ir jos vyro gyvenimas: Ji pasakodama apie savo gyvenima visiskai ramiai minejo, daugybe savo vyro meiluziu, kai kurias ji pazinojo. Be to, visi jos aplinkos zmones mane, jog jie skirsis, jog jos vyras (l.sunki jo pavarde, bijau, jog su klaidom parasysiu) tikrai ja paliks, bet jie net nesiruose skirtis. O paklausta, ar ji turejo meiluziu, ji atsake teigiamai. Ir kalbejo ji ramiai, be jokio pykcio, visai nesijausdama pazeminta, o apie savo vyra kalbejo su pagarba, nes tai, kad jis turejo meiluziu (beje jis nuo AIDS mire) buvo tik viena is jo pusiu, matomai kitos jo puses tikrai buvo pagarbos vertos.
Taigi ji, budama ismintinga moteris ivertino situacija blaiviai ir prieme ta savo vyro tamsiaja puse ir nesistenge jos pakeisti, o kaip kompensacija, matyt, pati uzsiveise meiluziu. Zinoma, skyrybos (tuo atveju, jei matai, jog viskas, zmogui jau jokiu jausmu neliko) irgi nera kvailas zingsnis, bet vel gi, tai daryti reiketu ramiai, apsvarstant viska ir nesidraskant.
Nereikia stengtis zmoniu pakeist, tai vargu ar pavyks. Jeigu galvoji jam atleisti, tai nesitikek, jog tu padesi bruksni (kaip pati rasai) ir jis pasikeis ir daugiau niekada niekada.... Jei nori jam atleisti, tai tik tuo atveju, jei sugebesi ji toki toleruoti ir toki myleti.
Atsakyti
beja pritariu artev, nes tokie vyrai deja nesikeicia. cia kaip liga kurios neimanoma ishgydyti sad.gif . tas pats alkoholizmas ir musheikos. mano tevas mergishius,-geras pvz butu dry.gif . todel mano mama tempe guma kol suprato, kad kitaip nebus, neishkente ir ishsiskyre, o dabar visishkai nesigaili. dabar jis kitoje santakoje ir visviena neishtikimas. dar kitas pvz artima gimine. jis jau buvo vedes turejo vaika, ishsiskyre. susilauke vaiko su savo nauja drauge ir dabar turi meiluze pas kuria sake tai draugei, kad isheis, nes jau jokiu jausmu neliko pastarajai.
todel tik pati gali nuspresti kaip pasielgti geriau, del pacios ir vaiko kuri auginate.
lengva mums cia rashyti kai pacios to neesame pajutusios.

p.s. del santykiu, -tai parashiau kitokie, nes turejau galvoje, -tai, kad ash niekada vyro neapgaudineju su kitais. bet tokiu atveju naudociausi proga ir ieshkociau laisvu laiku gero ir patikimo vyro smile.gif juk jeigu vyra radai neishtikima, -tai reishkiasi ir ishtikimas vaikshto kazkur. o gal cia ne tas kuris visam gyvenimui smile.gif bent man kiltu tokios mintys, jeigu vyras taip pasielgtu ..

palinkesiu geriau tau stiprybes ir teisingo pasirinkimo group.gif heart.gif
Atsakyti
Zinau, kad tai labai skaudu, bet manau, kad reik nutraukti santykius. Jis ne siaip nuklydo, jis isimylejo kita. Tai bus skaudu, bet reik eiti pirmyn, nutraukti viska, braukti bruksni ir pradeti gyvenima be jo. Tai bus tikrai labai skaudu ir sunku, bet tik taip galima issigydyti zaizdas ir vel eiti per gyvenima pakelta galva.

Kad ir kaip gerai surisi virve vis tiek liks mazgas...

Stiprybes ir isminties Jums
Atsakyti
QUOTE (dianuska @ 2004 07 20, 12:46)
Zvirbli, patikek manimi. Man ta pati situacija, tik mano mazylei 14 dienu sad.gif
Suzinojau si sestadieni, kad jis iternetinis berniukas" apsiskelbes, kad iesko meiluziu, daves savo koordinates ir t.t.
Jau trecia diena, kai gime mano mazoji, jis dulkinosi su kita...o po to dekojo uz nepamirstamas akimirkas, klause ar jai patiko, gyre, kad ji puiki meiluze, apie kuria svajojo visa laika...
Skaudu apie tai kalbeti, bet as taip pat nezinau, koki kelia pasirinkti- gyventi del vaiko, atleisti ar skirtis.
Zinau tik viena- kad tokios "dvaneles"vaiko gimimo proga niekada nesitikejau. Ir nelinkeciau savo pikciausiam priesui to isgyventi...
Dabar jauciuosi visiskai sutrypta, pazeminta kaip kokia siuksle. Vienintelis dalykas, del kurio dar yra mazyte viltis siame slyksciame gyvenime- tai mano mazoji dukryte.

Eina Sau!Kosmaras kazkoks!

Ir cia tau teko visa tai isgyventi???Jezau,padek tau!Na,na na net nebezinau kaip tu tai isgyvenai.Bet tu juk jau apssisprendei sviesti ji per borta,tu juk tai padarysi!Taigi tau su tokiu siukle ne pakeliui!Turi atgauti savo verte,toks tave tiks smugdys,jis kuilys!Dabar visu tinkamiausias metas!Jei jis tikrai myli jus ir jam reikes jis tai irodys.

Sekmes tau! Ateis dar ir i tavo "gatve"svente!!!
Atsakyti