Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(Pippi @ 2012 12 19, 17:08)
Vaikas kruvinom ašarom rauda ir maldauja, kad auklėtojai nieko nesakyčiau. Aš ją suprantu; kai rudenį nuėjau į mokyklą su auklėtoja pasikalbėti (buvau mandagumo įsikūnijimas  biggrin.gif), tai kurį laiką mano vaikui tik dvejetus iš savo dalyko rašė doh.gif.

Man tai apskritai keista pati mintis girdyti savo mokinius - penktokus! - šampanu

viršūnė. visiška viršūnė blink.gif
man nepriimtina, kad per mokyklos vakarėlius tėvai geria, o čia vaikus ruošiasi girdyti?
BK vis dar galioja, sakyčiau.
p.s. ar dalyvaus vakarėlyje ir tėvai dalyvaus?
p.p.s dukterėčia (devintokė) buvo susiorganizavusi degtinės į mokyklos vakarėlį, 'maišytoja' po vienos taurės iš klasės išbėgo vemdama, aišku, direktorei į glėbį. Tiesą sakant rytojaus dieną visa kompanija su tėvais sėdėjo drausmės komisijoje. net neįsivaizduoju situacijos, kad mokytoja galėtų siūlyti....

Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 19, 17:25)
Aš įsivaizduoju va tokias vaiko ašaras, tai žinoma baisu- taigi užsityčios galutinai. Keiskit mokyklą ir jūs. Į mūsų klasę ateitit, kaip tik laisva vieta yra.

Alfija, šiandien pat pakeisčiau, jau visas aplinkines mokyklas apskambinau - niekur vietų nėra, klasės perpildytos. Vienoje lyg ir pažadėjo pavasariop priimti (kažkas iš ten išeina). Su jūsų mokykla nieko neišeis (aš pati ją esu baigusi tongue.gif), mes gyvename Žirmūnuose, kiekvieną rytą per visą miestą neprivažinės. Po švenčių vėl užsiimsiu mokyklos paieška. Blogiausiu atveju keisiu klasę. Žinau, kad klasėje dar bent kelios mergaitės jau yra padavusios prašymus į kitas mokyklas, laukia eilėje. Įtariu, kad kitą rugsėjį mūsų klasėje bus kažkiek berniukų ir auklėtoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 19, 17:25)
Tu geriau sakyk kaip tu šiandien jautiesi, gal jau kiek ramiau ir tvirčiau?
Pakalbėjau su savo socialine,ji su vtat'u - nieks nieko nežino.Įtaria,kad klaida.Bet man rankelės dar tarpais dreba ir silpnumas nepaleidžia.Užsieniuose melejoną prisiteistume už moralinę žalą.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 19, 18:51)
Pakalbėjau su savo socialine,ji su vtat'u - nieks nieko nežino.Įtaria,kad klaida.Bet man rankelės dar tarpais dreba ir silpnumas nepaleidžia.Užsieniuose melejoną prisiteistume už moralinę žalą.

žinok čia irgi gali prisiteisti. Tai aišku kad dreba, bet kam drebėtų. Nes kažkokia totali ir visiška nesąmonė. Dabar tau žolelių arbatos ir viskas, ir relaksacijos masažų ir kažkokios relaksacijos kameros.
Atsakyti
eeeeeeeei, stabdykit arklius biggrin.gif
Galvą guldau, kad su tuo šampanu nesusipratimas. Arba mokytoja nevykusiai pajuokavo arba mergytė kažką ne taip suprato. Pvz., viena mokytoja vesdama trimestrą aštuntokui, zyziančiam, kad išvestų geresnį pažymį, pasakė "sausai kalbi", aišku, nepagalvojo, durnai leptelėjo, bet šypsojosi, visi vaikai suprato, juokėsi, o va tas...parėjo namo ir kitą dieną mokytoja pas direktorę, kad reikalavo butelio.
Koks sveiko proto suaugęs žmogus leistų penktokams šampaną. O gal jinai tą mamą "per dantį" patraukt norėjo.
Va alfijos Žiogo "mokytojų" piiilna, nors vežimu vežk.... Susiduriu su tuo kasdien.
Atsakyti
Man kažkaip ėmė atrodyti,kad jei nesusitvarko su vaiku,tai problema to,kuris nesusitvarko.Šiandien mano Jonui nuplyšo ugso padas.Paskambino mokytoja,kad atneščiau kitus batus.Atėjau.Vienas vaikas turi atlikti testą pratybose,bet laksto po klasę,rėkauja,mušasi su kitu berniuku ir visiškai visiškai nereaguoja į mokytojos prašymus,pastabas,griežtus paliepimus.Ko gero ir maniškis taip.Klasėje.Ne namie schmoll.gif Aišku,nekalbu apie vaikus,kurie turi elgesio sutrikimų.Tas berniukas normalus,geros šeimos-pažįstu iš anksčiau.Mokytoja mūsų ruošiasi pensijai.Turi itin didelį viršsvorį,judėt sunku.Sunku suvaldyti judrius vaikus.Kitą pirmokų klasę matydavau dažnai su mokytoja vaikščiojant,stebint gamtą.Mūsiškiai gi visad klasėj...

** _██_*。*./ *\ .ž* .ž.*.★* *★ 。*
ž. (“••)*ž°*/.♫.♫\*ž.*. ž_Π_____. * ž*
.°( . • . ) ž°./• '♫ •\.,ž*./______/~\*. ž*.。ž* ž. *。
*(...'•'.. ) *ž╬╬╬╬╬ž°.'''|田田...|門|╬╬╬╬ .
˜"*°••°*"˜`“˜"*°••°*"˜` “˜"*°“˜"*°••°*"˜`“˜"*°

Atsakyti
QUOTE(julem @ 2012 12 19, 18:17)
eeeeeeeei, stabdykit arklius biggrin.gif
Galvą guldau, kad su tuo šampanu nesusipratimas. Arba mokytoja nevykusiai pajuokavo arba mergytė kažką ne taip suprato. Pvz., viena mokytoja vesdama trimestrą aštuntokui, zyziančiam, kad išvestų geresnį pažymį, pasakė "sausai kalbi", aišku, nepagalvojo, durnai leptelėjo, bet šypsojosi, visi vaikai suprato, juokėsi, o va tas...parėjo namo ir kitą dieną mokytoja pas direktorę, kad reikalavo butelio.

nu kažkaip durni juokeliai, tai durna ir reakcija. Mano kolegės sūnui mokytoja irgi pajuokavo "tavo tėvai per mažai uždirba, kad tu gautum gerus pažymius". Nu sureagavo tėveliai - vaiką už čiuprynos ir į kitą mokyklą. O mano mieste mokyklos vos išsilaiko, vaikų mažėja žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 19, 19:11)
nu kažkaip durni juokeliai

tas tai faktas, nesiginčyju, tikrai durni, bet kad tikrai šampaną būtų leidusi vaikams.... nu netikiu niekaip
Papildyta:
Man širdį skauda dėl darželio. Mažė dažnai sirguliuoja, daug laiko namuose praleidžia. Auklėtojos nuolat sako, kad darželyje jinai ilgisi mūsų, kad nuolat kalba apie mamą ir tėtį. Kad pasiima žaislą ir sako "čia mano tėtis". Šeimoj jinai visą karalystę surikiavusi, Karalius, Karalienė, Princesė, Princas biggrin.gif . Ir namuose jinai nuolat glaustosi, myli, klausia ar mes ja mylim. Juk auga nuo penkių parų su mumis, kodėl toks lyg nesaugumo jausmas? g.gif
Auklėtojos aiškiai norėtų, kad mes nelankytume grupės tos, nes labai siekia rezultatų, o mažiukė intelekto aukštumom nepasižymi.

Dar dėl tų "nestandartinių" vaikų. Mūsų mokykloje yra toks vaikinukas, pernai jis buvo penktokas. Klasės tėvai rinko parašus, kėlė skandalus, ėjo komisijos, svarstymai... Tas vaikas smurtavo, neklausė, vaikščiojo sau per pamokas laisvai ir dar daug daug visko.
Šiemet tą vaiką perkėlė į kitą klasę. Tokią paprastesnę, vaikai kiek prasčiau mokosi, bet yra nuoširdūs. Ir ką Jūs manote, vaikinuko reikalai smarkiai geryn. Žinoma, būna dar visko, bet šimtą kartų mažiau. O va anoje klasėje problemos nedingo.... Kažkas vėl nepasidalina lyderystės, triukšmas, įtampa. Tai kas dabar kaltas
Atsakyti
Gėlės Vyšnios Mokytojai wub.gif : šiandien parašė ir pasiteiravo,kas mano mergytei,kad tokia nusiminus ir susimąsčius? Ech,kad visos tokios būtų,pastebėtų vaikų nuotaikas ir jaustų pareigą pasidomėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 19, 20:19)
Gėlės Vyšnios Mokytojai  wub.gif : šiandien parašė ir pasiteiravo

Tai jau tikrai. Yra tų jautrių mokytojų, tikrai yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 18:09)
Ne man,ne man
ką daryt?
kažkokiai visiškai nežinomai globėjai...
kodėl?

QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 18:15)
Ir aš negaliu,Šelmute,negaliu ! Juk jie mano.Išmylėti,išglostyti.Gavau laukinukus,tualetu reikėjo mokyt naudotis.Sirgo ištisai,naktys nemiegotos,kiekvienas skausmelis mano ašarom nulaistytas.
Vyšnią reikia vestis į teismą.Kam?Jei viskas nuspręsta,kam dar tą vaiką tąsyt?
Ir kodėl?Kodėl?

QUOTE(Šelma @ 2012 12 18, 19:53)
Aišku mūsų įstatymai prasilenkia su sveiku protu, bet ar ne tau pirmenybė, jei vaikai jau gyvena pas tave ir yra prašymas nuolatinei globai  blink.gif

QUOTE(Germinė @ 2012 12 18, 21:18)
Gerai,tada kitas klausimas:Vyšnią apklaus.Man žiauriai neetiška kažkaip vaiką nuteikt,pamokyt,ar užvest ant kelio.Negaliu per save perlipt.Bet va karčios patirties turiu per savo tokį supratimą.Ką manot jūs?

** _██_*。*./ *\ .ž* .ž.*.★* *★ 。*
ž. (“••)*ž°*/.♫.♫\*ž.*. ž_Π_____. * ž*
.°( . • . ) ž°./• '♫ •\.,ž*./______/~\*. ž*.。ž* ž. *。
*(...'•'.. ) *ž╬╬╬╬╬ž°.'''|田田...|門|╬╬╬╬ .
˜"*°••°*"˜`“˜"*°••°*"˜` “˜"*°“˜"*°••°*"˜`“˜"*°

Viską tiksliai išsiaiškinkite, nes jeigu estae globėja, be jūsų žinios niekas negali būti daroma su vaikais. Tikriausiai gavote ieškinį? kas ten parašytas? Jūs turite būti įtraukti į procesą, turite teise pateikti atsiliepimus. Pirmiausia viską išsiaiškinkite ir neskubėkite vaiko vestis į teismą, nes vaikui visiškai nereikia bereikalingo streso. O be VTAT apskritai tokie dalykai negali vykti, apskritai nuvažiuokite į teismą ir paprašykite su byla susipažinti, visą sitauciją matysite. Man tai čia kažkokia mistika, niekas negali taip vaikų be globėjų žinios dalinti iš vienų rankų į kitas. Apskritai, jeigu vaikus nuri atiduoti į nuolatinė globą būtinas globėjo sutikimas.
Atsakyti
na, kas rytą paskaitau ir kraupstu doh.gif kas manęs laukia, kai į mokyklą pradės eiti. Jaučiu, kad turėsiu du darbus, pagrindinį ir, visuomeniniais pagrindais, mokykloje, nervų gadintoja biggrin.gif Dėl alkoholio ir vaikiškų šampanų, tai aš irgi tokia kategoriška, aš net vaikiško netoleruoju, na, nenuimu nuo stalo per kitų vaikų gimtadienius, bet pati neperku biggrin.gif Mes ir patys kai nevartojam, tai toks tas ir mūsų santykis su alkoholiu. Tikiuosi, kad Ąžuolyno progimnazija mūsų nenuvils, juolab ir mano mokytojų ten nemažai dar užsilikę, tai kaip ir gal neblogai bus, jeigu pateksim. Tik mūsų problema bus, kad kai grįšim, tai Jonė eis į 2 arba 3 klasę, o mažius normaliai, bus parengiamukas arba pirmokas. Na, visi malonumai dar ateity biggrin.gif
Atsakyti