Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 12 20, 01:30)
na, kas rytą paskaitau ir kraupstu doh.gif kas manęs laukia, kai į mokyklą pradės eiti.

Jei tik per smarkiai nesikerta su šeimos pasaulėžiūra siūlyčiau rinkitis katalikišką mokyklą. Išvengsit daugelio dalykų, tame tarpe 8 kl. mokymosi mauti prezervatyvus ant bananų, a la Gender Loop'inių nesamonių, alkoholio vartojimo skatinimo.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2012 12 20, 08:28)
Jei tik per smarkiai nesikerta su šeimos pasaulėžiūra siūlyčiau rinkitis katalikišką mokyklą. Išvengsit daugelio dalykų, tame tarpe 8 kl. mokymosi mauti prezervatyvus ant bananų, a la Gender Loop'inių nesamonių, alkoholio vartojimo skatinimo.

su pasaulėžiūra visiškai nesikerta, bet ar ne Jeruzalėj tik ta katalikiška mokykla randasi? Mes šiaip užmiestyje gyvenam, bet parankiausia mums logistiškai Lazdynai link centro.
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 12 20, 04:30)
na, kas rytą paskaitau ir kraupstu doh.gif kas manęs laukia, kai į mokyklą pradės eiti. Jaučiu, kad turėsiu du darbus, pagrindinį ir, visuomeniniais pagrindais, mokykloje, nervų gadintoja biggrin.gif

Negaliu iki šiol nieko blogo pasakyti apie mokyklas. Sūnaus pradinė (toj pačioj ir Fėja dabar) thumbup.gif , gimnazija thumbup.gif . Neturiu niekam priekaištų. Visada manau, kad nuo savęs reikia pradėti tvarką daryti. Fėjos darželis thumbup.gif , dabar pradinė thumbup.gif . Visi ją myli, visi ją pažįsta, visi netgi jaučia pareigą ją ,,auginti''. Nuo valytojos iki virėjo. Virėja vis kiša papildomai porciją, to kas jai skanu .... biggrin.gif Jei reikia, greitai būna nutverta už rankos, bėganti per koridorių ir pabarta, kai mato nusiminusią , bet kas eidamas pro šalį paklausia, paguodžia. Visi ten jai draugai. O mokytojai iš vis didžiulė pagarba, jai visiškai neįdomios jokios globos, kas ji, ji pagal ją ji turi tėvus, namus ir jai dzin viskas. Kai reikia gauna barti, kai reikia būna išgirta. Ką nusipelno pati, tą ir turi. Šiemet mokykloje buvau vieną kartą, ai du, kartus-per rugsėjo pirmą ir per tėvų susirinkimą. Nėra reikalo eiti. Viskas yra gerai. thumbup.gif
Taip, kad jau taip nusiteikti nereikėtų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 12 20, 08:10)
Mes šiaip užmiestyje gyvenam, bet parankiausia mums logistiškai Lazdynai link centro.

Labas rytas, esu apie šią palankiai girdėjus, per TV yra rodę, prisiminiau, tai dalinuosi, gal ne į temą smile.gif http://lt.wikipedia....s...nė_mokykla
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2012 12 20, 08:43)
Negaliu iki šiol nieko blogo  pasakyti apie mokyklas. Sūnaus pradinė (toj pačioj ir Fėja dabar) thumbup.gif , gimnazija  thumbup.gif . Neturiu niekam priekaištų. Visada manau, kad nuo savęs reikia pradėti tvarką daryti. Fėjos darželis  thumbup.gif , dabar pradinė  thumbup.gif . Visi ją myli, visi ją pažįsta, visi netgi jaučia pareigą ją ,,auginti''. Nuo valytojos iki virėjo. Virėja vis kiša papildomai porciją, to kas jai skanu ....  biggrin.gif Jei reikia, greitai būna nutverta už rankos, bėganti per koridorių ir pabarta, kai mato nusiminusią , bet kas eidamas pro šalį paklausia, paguodžia.  Visi ten jai draugai. O mokytojai iš vis didžiulė pagarba, jai visiškai neįdomios jokios globos, kas ji, ji pagal ją ji turi tėvus, namus ir jai dzin viskas. Kai reikia gauna barti, kai reikia būna išgirta. Ką nusipelno pati, tą ir turi. Šiemet mokykloje buvau vieną kartą, ai du, kartus-per rugsėjo pirmą ir per tėvų susirinkimą. Nėra reikalo eiti. Viskas yra gerai. thumbup.gif
Taip, kad jau taip nusiteikti nereikėtų.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai kiekvienas pradėdamas galvoja jog jis pradeda nuo savęs. Ir tas kuris moko moko nuo mažiuko smėlynėj mėtytui akmenis kitiems į galvas- mano jog pradėjo nuo savęs, ir vaiką augina šauniu stipruoliu, ir tas kuris moko toj pačioj smėlynėj žaisliukais dalintis irgi mano jog pradeda nuo savęs. Čia toks labai fainai universalus dalykas- tas nuo savęs.
Va Vistik mano, bent aš taip suprantu, kad nuo savęs- tai auklėti vaiką, taip kad tas vaikas sutilptų tarp žmonių nepridarydamas rūpesčių, bet kad ir kiti negyventų jos vaiko rūpesčiais. Žodžiu visiškai tam pritariu. Bet yra ir kitokių. Kaip yra tų tokių vidum pasanusių, taip yra ir tokių kur- tik aš ir mano vaikas patys geriausi, kitų aplink nematau, ir man jie nerūpi.
Atsakyti
QUOTE(Karita @ 2012 12 20, 10:32)
Labas rytas, esu apie šią palankiai girdėjus, per TV yra rodę, prisiminiau, tai dalinuosi, gal ne į temą smile.gif http://lt.wikipedia....s...nė_mokykla

ačiū, jau spėjau pasigooglinti, daug gero apie ją esu girdėjusi kol dar nebuvo gimnazija, dėl neįgaliųjų integracijos. Jau galiu rinktis daugiau nei iš vieno, o tai gerai smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 20, 10:40)
Na tai kiekvienas pradėdamas galvoja jog jis pradeda nuo savęs. Ir tas kuris moko moko nuo mažiuko smėlynėj mėtytui akmenis kitiems į galvas- mano jog pradėjo nuo savęs, ir vaiką augina šauniu stipruoliu
Mama šaukia per balkoną smėlio dėžėje žaidžiančiam sūnui:
-Antanuk,nedaužyk berniukui kastuvėliu per galvą,suprakaituosi,dar susirgsi...

Jei Vyšnia neturėtų tokios puikios Mokytojos,jei Pupos "prestižinėj" nedirbtų mano Jaunėlio pirma Mokytoja,pas kurią per šventes vingiuoja eilė sveikintojų...aš galvočiau,kad man tikrai reikia apsičiupinėt-kažką darau ne taip,auklėju ne taip,motyvuoju ne taip...
Atsakyti
Mūsų namai pilni šypsenų ir šurmulio ir dau daug "kas čia?" wub.gif wub.gif wub.gif Iki sausio 10 pirmam kartui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 12 20, 20:20)
Mūsų namai pilni šypsenų ir šurmulio ir dau daug "kas čia?"  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Iki sausio 10 pirmam kartui  thumbup.gif

šiandien parsivežėt? Abi dičkes? Ar mažiukai sveiki? Ar jų nepaims tėvai šventėms? Tarppušvenčiu būsim Rokišky- pas juos užvažiuosim.
Atsakyti
Šelmute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nieko, mažiukai irgi tuoj turės namus. Turės ir viskas. Ir galų gale mes su Šelma susituoksim biggrin.gif
Atsakyti