Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

eleonorra, man atrodo, kad jums aiskiai irodyta, jog tikrai neturejote jokio supratimo apie zodi "alkohol" naturalioje kosmetikoje, bet vistiek meginate irodyti savo isikastas klaidingas "tiesas" ir dar pykstate. Pasiskaitytumete merginu nurodytus straipsnius ir pasidziaugtumete, kad issiaiskinote tiesa apie "alkohol" ir nebe taip baisu naudoti naturalia kosmetika su siuo ingridientu.
Atsakyti
Rekomenduokit koki prausikli ir sampuna vaikiska naturalu ir dantu pasta.. kazkaip neissirenku is gausos.. ziuriu is violey norisi ir kvapas kad skanus butu ir negrauztu akiu 4u.gif
Atsakyti
http://www.violey.co...ash_p_7257.html
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2013 04 04, 17:11)

aciu, isimeciau i krepseli 4u.gif
Atsakyti
Merginos, paekit issirinkti kauke pazeistiems, luzinejamtiems plaukams. Sudetis turtinga Logonos kaukes. Bet kai prisimenu Logonos kondicionieriu, kuris visai neatlieka savo darbo, tai ir blaskausi:)
va cia Logonos kauke:
http://www.violey.co...oba_p_1796.html
sudetis:
Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Betaine, Arctium Lappa Seed Oil*, Betula Alba Leaf Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Extract*, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Lecithin, Lanolin, Glycerin, Lauryl Lactate, Mica, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Essential Oils), Sodium Citrate, Citric Acid, Silver Oxide, CI 77891, Limonene, Linalool

Labai vilioja si kauke:

http://www.violey.co...sk_p_14687.html

sudetis:
Ingredients/INCI Sanotint Silk Mask:
Aqua, Cetearyl Alcohol,
Cocamide DEA - modifizierte Fettsäure (Konsistenz)
Cetrimonium Chloride - Fettsäure quaternisiert (Pflege)
Cyclopentasiloxane - Silikon
Amodimethicone - Silikon
Isopropyl Stearate - Fettsäureester (Konsistenz)
Hydrolyzed Silk - wasserlösliches Seidenprotein
Dimethicone - Silikon
Parfum - Parfümöl
Dimethiconol - Silikon
Lactic Acid - Milchsäure
Panicum Miliaceum Extract - Goldhirse (Pflege)
Phenoxyethanol - Konservierung
Sorbic Acid - Sorbinsäure (Konservierung)
Caprylyl Glycol - Pflegestoff (auf Fettsäurebasis)
Calcium Pantothenate - Provitamin B5
Biotin - Vitamin H
Linalool

Padekit, merginos savo nuomonemis. Kuris jusu akimis geresnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 04, 22:43)

Labai vilioja si kauke:

http://www.violey.co...sk_p_14687.html

sudetis:
Ingredients/INCI Sanotint Silk Mask:
Aqua, Cetearyl Alcohol,
Cocamide DEA - modifizierte Fettsäure (Konsistenz)
Cetrimonium Chloride - Fettsäure quaternisiert (Pflege)
Cyclopentasiloxane - Silikon
Amodimethicone - Silikon
Isopropyl Stearate - Fettsäureester (Konsistenz)
Hydrolyzed Silk - wasserlösliches Seidenprotein
Dimethicone - Silikon
Parfum - Parfümöl
Dimethiconol - Silikon
Lactic Acid - Milchsäure
Panicum Miliaceum Extract - Goldhirse (Pflege)
Phenoxyethanol - Konservierung
Sorbic Acid - Sorbinsäure (Konservierung)
Caprylyl Glycol - Pflegestoff (auf Fettsäurebasis)
Calcium Pantothenate - Provitamin B5
Biotin - Vitamin H
Linalool

Padekit, merginos savo nuomonemis. Kuris jusu akimis geresnis?  4u.gif

Nidulia, bet šios sudėtis baisi, kodėl tu ja viliojiesi unsure.gif
Atsakyti
todel, kad pasimeciau ir nesupratau, ar man vaidenasi baisi sudetis, ar kaip cia yra, juk Violey prekiauja naturalia kosmetika.Pamaniau, kad visai jau nupusau, kad nebemoku sudeties skaityti. Tai kaip cia gaunasi??
Ernesin, o kaip tau Logonos sudetis, ar gera luzinejantiems, pazeistiems plaukams? O gal ka geresno turi patarti, apart Laveros mangu, nes juos turiu ir jau ne pirma pakuote. 4u.gif

Merginos, kuri ten labia norejo issimeginti Laveros savaiminio idegio losjona?? Jei uzsisakyiu sau pakuote, likuti galesiu atiduoti. Pasibandymui tikrai pakaks ir ne vienam.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 balandžio 2013 - 09:40
Man logonos plaukų priežiūros priemonės įspūdžio nepalikę rolleyes.gif Jei iš violey, tai imčiau šį. paprastas, bet puikiai atlieka savo darbą 4u.gif
O nenori Alverde "Citrinos žiedai - abrikosas"? Man ji labai patinka. Dar giriamas kondicionierius su burnočiu, bet pati nesu išbandžiusi. Dar Alterra patinka, bet jos Lietuvoje nenusipirksi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 balandžio 2013 - 10:03
Kur imetei nuorodele, juk ne kauke o Laveros kondicionierius. As ji ka tik subaigiau. Man gi kaukes reikia:) Ar tu ji kaip kauke pasiulei naudoti?

Alverdes turejau kelis. Likau visai be nuomones. O Logonos, reiskia neverta? Nes kondicionierius tai mane is koto isverte. Ne tik neatliko savo darbo, bet dar blogiau atrode plaukai. Ismeciau as ji. Nors sampunas kreminis su bambukais-patiko. Mastau, ar verta uzsisakyti, pameginimui mini pakuotes su kofeinu ir apimties priduodanti Logonos sampunus. Kaip manai? Alteros kosmetikos man drauge is Vokietijos perduoda dovanu:) Dabar kuno sviesta idave, tai smagus toks, tik kvapas keistas-pienu kvepia:)
O, Alverde dar ir cia prekiaujama:
http://eko-jums.lt/m...n...way=asc&p=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 balandžio 2013 - 10:22
man irgi labiau patinka laveros plauku priemones negu logonos.ypac patiko lavera kauke su vynuogem bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 05, 10:15)
Kur imetei nuorodele, juk ne kauke o Laveros kondicionierius. As ji ka tik subaigiau. Man gi kaukes reikia:) Ar tu ji kaip kauke pasiulei naudoti?

Alverdes turejau kelis. Likau visai be nuomones. O Logonos, reiskia neverta? Nes kondicionierius tai mane is koto isverte. Ne tik neatliko savo darbo, bet dar blogiau atrode plaukai. Ismeciau as ji. Nors sampunas kreminis su bambukais-patiko. Mastau, ar verta uzsisakyti, pameginimui mini pakuotes su kofeinu ir apimties priduodanti Logonos sampunus. Kaip manai? Alteros kosmetikos man drauge is Vokietijos perduoda dovanu:) Dabar kuno sviesta idave, tai smagus toks, tik kvapas keistas-pienu kvepia:)
O, Alverde dar ir cia prekiaujama:
http://eko-jums.lt/m...n...way=asc&p=2

Kad jis mažai kuo skiriasi nuo kai kurių kaukių, ilgiau laikyčiau ir kaip kaukė smile.gif Jei Alterra yra galimybė gauti, alavijų su granatais plaukų kaukė nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 01, 19:40)
Visos mes cia praejome ilgus kelius, kol radome sau tinkancias priemones:) Kiek visko pirkta, meginta, bandyta..... tikrai rasite. Jau radote, kad plaukams patinka alijosiaus gelis. Tiko Logonos sampunas, tai meginkite ir toliau Logonos premones. Man tiko Logonos sampunas su bambuku.
O, kad plaukai pabjaurejo,ypac, dazyti plaukai,  pradejus naudoti naturalias priemones-naturalu ir paaiskinama. Sintetiniuose-  prikrauta sintetiniu silikonu, jie uzglotnina plaukus ir jie atrodo visai pakenciamai, nors  ir yra  pazeisti dazu. Sakoma, jei nori pamatyti realu savo plauku stovi, issiplauk galva naturaliu sampunu ir po savaites plovimosi, kai mazdaug jau isplausi is savo plauku sintetinius silikonus-pamatysi relu vaizdeli:)
As pirma karta su didziausiu pasididziavimu ploviausi galva naturaliu sampunu, isivaizduodama, kokia as saunuole, kad perejau prie naturaliu priemoniu ir koki geruma as dabar duodu plaukams. Issiplovusi ir issidziovinusi plaukus, veidrodyje pamaciau toki liuta su issausejusiomis, pasibaisetinomis kudlomis, kad vos rekti nepradejau is nevilties:) Nors imk ir nusiskusk plikai. Va tokia buvo mano pradzia:)
Nenuleiskite ranku:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ne visoms viskas tinka, net jeigu isgirta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Arguendo @ 2013 03 21, 12:44)
Ačiū merginos  4u.gif O Logona kaip? Bandėte jų pudras?  g.gif Einu dar į jų temą pasiskaityti, gal bus atsiliepimų  smile.gif
Tiesa, aš visgi labiau linkstu link kompaktinės, nes birios man nelb patogios naudoti, apsimiltuoji visa, plius į akis pridulka  schmoll.gif Kaip jūs pudruojatės biriomis p.? Nesukelia nepatogumų?

as naudoju logona tiek kremine, tiek kompaktine man abi patinka mirksiukas.gif
Atsakyti