Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

jo jo, turiu atsakyma... isvada daline pusline isvisa... esu viena is 2000 nesciuju, kuriai teko tokia "laime" turet sia liga....
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 04, 11:58)
yra vienintelis issigelbejimas tokiu atveju smile.gif OT smile.gif

Matyt reiks užsisakyt 4u.gif ir laukt Kalėdoms nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Gavau ir as siandien laiska su isvadamis, tik nieko nesuprantu unsure.gif
Nesu tikra bet bus susija su gestaciniu pakimu ir irimu. Lauksiu daar vizito labai noriu suzinoti tikslia priezasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja_vilma: 04 gruodžio 2012 - 13:54
suzininojau ir as kraujo rezultatas HCG 74 , manau visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrulka3: 04 gruodžio 2012 - 15:31
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 12 03, 18:02)
Alina, o kaip jus su pilvinuku gyvenat? wub.gif

Aciu kad vis dar pamenat:)
Siaip laikausi su pilvuku gan neblogai penktadieni sueis 27sav. bet kad baimes turiu iki siol tai tikrai:) cia jau nepraeis kol nesusimatysim su maziuke:)
Labai sunku nusiteikti pozytiviai ,kai zirniukas buvo prarastas gan velai. Kaip sakoma viskas Dievo valioje.

Visom naujokem linkiu kad gandrai aplankytu kuo greiciau.Juk visada yra sviesa tunelio gale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 12 05, 12:35)
Aciu kad vis dar pamenat:)
Siaip laikausi su pilvuku gan neblogai penktadieni sueis 27sav. bet kad baimes turiu iki siol  tai tikrai:) cia jau nepraeis kol nesusimatysim su maziuke:)
Labai sunku nusiteikti pozytiviai ,kai zirniukas buvo prarastas gan velai. Kaip sakoma viskas Dievo valioje.

Visom naujokem linkiu kad gandrai aplankytu kuo greiciau.Juk visada yra sviesa tunelio gale 4u.gif

O tai jau visai didutės Jūs wub.gif Džiugu kad viskas sekasi gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien po darbo buvau pas ginę, nes nėštumas nesivysto jau ketvirta savaitė ir niekas nevyksta. Niekas ten nepasikeitę, mato nemažą atsidalijimą, dėl to man teplioja, sakė kaklelis kietas ir tikriausia greit nepramuš kraujuot. Tai va, ryt pusę 11 varau į antrą klinikinę, ten mano gydytoja irgi dirba ir ji ir atliks abraziją. Džiaugiuosi, kad pas ją ir pateksiu smile.gif o patarkit, ar reikia ką nors su savimi nusivežti, persirengt duoda ten, ane? Higienos priemonių, savaime aišku... Ir kiek trunka narkozė? Ją visuomet daro, ane? Kaip vyksta ten viskas?
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 06, 22:19)
Sveikos,

šiandien po darbo buvau pas ginę, nes nėštumas nesivysto jau ketvirta savaitė ir niekas nevyksta.  Niekas ten nepasikeitę, mato nemažą atsidalijimą, dėl to man teplioja, sakė kaklelis kietas ir tikriausia greit nepramuš kraujuot. Tai va, ryt pusę 11 varau į antrą klinikinę, ten mano gydytoja irgi dirba ir ji ir atliks abraziją.  Džiaugiuosi, kad pas ją ir pateksiu  smile.gif o patarkit, ar reikia ką nors su savimi nusivežti, persirengt duoda ten, ane? Higienos priemonių, savaime aišku... Ir kiek trunka narkozė? Ją visuomet daro, ane? Kaip vyksta ten viskas?

man dare mazylyje. Tai reikejo apsirengti pasiimti, su kuo palatoje busiu, tapkiu.. o i operacija dave jau savo rubus (naktinius, chalata) Narkoze gan trumpa, visa procedura iki pusvalandzio tik. O tave laikys dar ar iskart namo paleis? nes mazylyje tai para laike.
o procedura paprasta, atveda i operacine, suleidzia narkoze ir viskas, atsibundi po visko.
Na turi buti nevalgius ir negerus 4u.gif
Vandens pasiimk po visko ir valgyti, jei laikys ligonineje.
O daugiau net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 06, 20:19)
Sveikos,

šiandien po darbo buvau pas ginę, nes nėštumas nesivysto jau ketvirta savaitė ir niekas nevyksta.  Niekas ten nepasikeitę, mato nemažą atsidalijimą, dėl to man teplioja, sakė kaklelis kietas ir tikriausia greit nepramuš kraujuot. Tai va, ryt pusę 11 varau į antrą klinikinę, ten mano gydytoja irgi dirba ir ji ir atliks abraziją.  Džiaugiuosi, kad pas ją ir pateksiu  smile.gif o patarkit, ar reikia ką nors su savimi nusivežti, persirengt duoda ten, ane? Higienos priemonių, savaime aišku... Ir kiek trunka narkozė? Ją visuomet daro, ane? Kaip vyksta ten viskas?

na ko gero kiekviena situacija individuali, bet man viskas uztruko 15-20 minuciu ir jau atsibudau pooperaciniam skyriuj. kas del narkozes tai nelabai isvaizduoju kaip viskas galetu vykti be jos, nes ne tik fiziskai bet ir psichologiskai to patirt nenoreciau. zinoma pries tai nieko nevalgyk, as pasimemiau mineralinio buteliuka ir paketu. daugiau lyg ir nieko.. na dar vazelinio man norejosi nes labai dziuvo lupos po visko. ir serveteliu vienkartiniu nosiai issipust. viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 06 gruodžio 2012 - 20:47
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 04, 12:13)
jo jo, turiu atsakyma... isvada daline pusline isvisa... esu viena is 2000 nesciuju, kuriai teko tokia "laime" turet sia liga....

...tai dabar laukia ilgas gydymas ir kažkokiais cheminiais vaistais, kuriuos vartojant negalima planuot nestuke.gif pamenu kaip man įtarė tai išaiškino, kad gydymas rimtas jei tikrai pūslinė išvisa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 06, 21:41)
man dare mazylyje. Tai reikejo apsirengti pasiimti, su kuo palatoje busiu, tapkiu.. o i operacija dave jau savo rubus (naktinius, chalata) Narkoze gan trumpa, visa procedura iki pusvalandzio tik. O tave laikys dar ar iskart namo paleis? nes mazylyje tai para laike.
o procedura paprasta, atveda i operacine, suleidzia narkoze ir viskas, atsibundi po visko.
Na turi buti nevalgius ir negerus  4u.gif
Vandens pasiimk po visko ir valgyti, jei laikys ligonineje.
O daugiau net nezinau...

Man dienos stacionare, tai paleis tą pačią dieną. vyras tik nervuojasi, nežino ar jam laukt, ar kitur kur pabūt...
Atsakyti
hexora,

9 ryto buvau ligoninej, 12 jau kvieciausi taksi namo. Operacija 15 min, tik kol issiblaivai po narkozes ir viskas. Gali vaziuoti namo. Paketu, vandens atsigerti ir daug nosiniu zliumbimui man reikejo....
Atsakyti