Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(hexora @ 2012 12 06, 23:11)
Man dienos stacionare, tai paleis tą pačią dieną. vyras tik nervuojasi, nežino ar jam laukt, ar kitur kur pabūt...

tai gali atvaziavus pasiklausti kiek mazdaug uztruks viskas, gydytojos, ir zinosi ar vyrui laukti 4u.gif nes pvz as po narkozes tris valandas miegojau. Pazadino operacineje, parvede i palata ir smigau, dar kalbino, kazko paklausiau ir toliau miegojau 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 12 06, 21:48)
...tai dabar laukia ilgas gydymas ir kažkokiais cheminiais vaistais, kuriuos vartojant negalima planuot  nestuke.gif  pamenu kaip man įtarė tai išaiškino, kad gydymas rimtas jei tikrai pūslinė išvisa  verysad.gif

gydymo praktiskai nera, bent jau mano atveju... tik HCG pasitikrinti kas 3 savaites.... dabar eisiu pries pat sventes HCG pasidaryti, ir jei skaiciukai mazes, nors jie ir taip nedideli, manau galesiu nesnausnt ir kibt i ND
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 07, 09:05)
gydymo praktiskai nera, bent jau mano atveju... tik HCG pasitikrinti kas 3 savaites.... dabar eisiu pries pat sventes HCG pasidaryti, ir jei skaiciukai mazes, nors jie ir taip nedideli, manau galesiu nesnausnt ir kibt i ND

g.gif na labai abejoju ar tikrai nebutinas gydymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 12 07, 11:41)
g.gif na labai abejoju ar tikrai nebutinas gydymas unsure.gif

o koks gydymas galetu but? g.gif jei HCG nekristu, sutinku, kad tada gydymas reikalingas, o mano atveju, kad nera ko gydyti.... viskas labai anksti buvo "pasalinta", jokiu puslyciu dar nebuvo...

nebent tyrymus reiks dar papildimai pasidaryti, bet cia tik del saves... ir del sventos ramybes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrulka3: 07 gruodžio 2012 - 11:03
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 07, 11:02)
o koks gydymas galetu but? g.gif  jei HCG nekristu, sutinku, kad tada gydymas reikalingas, o mano atveju, kad nera ko gydyti.... viskas labai anksti buvo "pasalinta", jokiu puslyciu dar nebuvo...

nebent tyrymus reiks dar papildimai pasidaryti, bet cia tik del saves... ir del sventos ramybes....

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 12 07, 12:19)

arba gydytojai nieko nesupranta g.gif
bet as jau labai optimistiskai nusiteikusi biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau po abrazijos. Praėjo viskas gerai ir sklandžiai. Net pačiai keista, kad tik tiek smile.gif O buvo taip... Nuvažiavom į ligoninę, supildė popierius, palydėjo į palatą, ten buvo tuščia, tai su vyru ir pralaukėm kokią pusantros valandos. Juokavom, plepėjom apie bele ką smile.gif Aš visiškai nesinervinau, vyrui tik stresas buvo. Tada jau pasikvietė mane operacinėn, MB nuėjo pavalgyt. Jis užtruko vos 25 min, kai grįžo, aš jau buvau palatoj ir jau po truputį atsipeikėjau Labai malonus personalas buvo, tiek sesutės, tiek gydytoja super. Atsigavau greitai, mb sakė, kad pora kartų tą patį pasakojau Po poros valandų paleido namo. "Įspūdžiai" jei tai galima taip pavadinti, tik geri Šiaip džiaugiuosi, kad pagaliau viskas išsisprendė ir galvoju tik apie sekantį nėštumą, skausmas liko užmaršty 4u.gif Visgi jau pora savaičių turėjau susitaikyti su tuo. Gydytoja sakė, kad dar greitai tikrai nebūtų pradėję savaime valytis, sakė, kad pas mane gimda užsivertus, dėl to sunkiai ir pasišalina kraujavimas... Nelabai supratau, išsiklausinėsiu dėl šito. Liepė daugiau pagulėti ant pilvo, parašė dėl viso pikto antibiotikų, pas ją dabar vėl ketvirtadienį. Dabar gulinėju lovytėj, vyras ruošia vakarienę, jaučiuosi gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 07, 19:01)
Aš jau po abrazijos. 

Kaip smagu, kad sklandžiai viskas praėjo. 4u.gif Pamatysi, neužtruksi gauti naują šansą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 07, 19:43)
Kaip smagu, kad sklandžiai viskas praėjo.  4u.gif  Pamatysi, neužtruksi gauti naują šansą  4u.gif

Jau dabar laukiu... blush2.gif O kaip tu jautiesi? Gal jau buvai pas gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 08, 11:42)
Jau dabar laukiu...  blush2.gif O kaip tu jautiesi? Gal jau buvai pas gydytoją?

Ne, pas gydytojus neskubu dabar. Noriu ateiti tokiu metu, kad būtų jau iš karto aišku, ar vystosi normaliai, ar ne. Nes jeigu ateisiu kad ir po savaitės - tuo atveju, jei nesimatytų širdelės, man pasakytų, kad gal buvo vėlyva implantacija ir bla bla bla kitus biesus. Taigi, eisiu apžiūrai 8-9 nėštumo savaitę, kad jau būtų konkrečiai aišku, yra ten kas gyvas, ar nėr. Dabar tai aš žinau, kas ten viduje - puslytė, vietoje, gimdoje...

Aš kitą savaitę bandysiu eiti pasikartoti ureaplasmos tyrimo ir HCG pasidarysiu porą kartų. Bus naudingiau nei lakstyti pas ginekologę. ax.gif

O jaučiuosi normos ribose. Trečiadinį ir vakar šiek tiek pykino (truputį ryte, šiek tik dieną, kiek stipriau vakare), šleikštulio šiokio tokio pajuntu ir šiandien jau. Krūtys sunkios, pilnos. Pilvo apačioje yra kažkokio maudimo, skausmelių, bet švelnių - labiau rodančių, kad ten kažkas vyksta nei kad kažkas negerai. O rytoj man būtų kaip tik pirmojo persileidimo terminas... Tikiuosi saugiau peržengti šitą kritinę ribą. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 08 gruodžio 2012 - 12:14
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 08, 13:12)
Ne, pas gydytojus neskubu dabar. Noriu ateiti tokiu metu, kad būtų jau iš karto aišku, ar vystosi normaliai, ar ne. Nes jeigu ateisiu kad ir po savaitės - tuo atveju, jei nesimatytų širdelės, man pasakytų, kad gal buvo vėlyva implantacija ir bla bla bla kitus biesus. Taigi, eisiu apžiūrai 8-9 nėštumo savaitę, kad jau būtų konkrečiai aišku, yra ten kas gyvas, ar nėr. Dabar tai aš žinau, kas ten viduje - puslytė, vietoje, gimdoje...

Aš kitą savaitę bandysiu eiti pasikartoti ureaplasmos tyrimo ir HCG pasidarysiu porą kartų. Bus naudingiau nei lakstyti pas ginekologę.  ax.gif

O jaučiuosi normos ribose. Trečiadinį ir vakar šiek tiek pykino (truputį ryte, šiek tik dieną, kiek stipriau vakare), šleikštulio šiokio tokio pajuntu ir šiandien jau. Krūtys sunkios, pilnos. Pilvo apačioje yra kažkokio maudimo, skausmelių, bet švelnių - labiau rodančių, kad ten kažkas vyksta nei kad kažkas negerai. O rytoj man būtų kaip tik pirmojo persileidimo terminas... Tikiuosi saugiau peržengti šitą kritinę ribą.  unsure.gif

Šį kartą viskas bus ok, nėštumo pojūčius jauti, vadinasi vystosi mirksiukas.gif Lauksime žinių vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 08, 15:02)
Šį kartą viskas bus ok, nėštumo pojūčius jauti, vadinasi vystosi  mirksiukas.gif Lauksime žinių vėliau  smile.gif

Požymių aš ir pirmus du sykius turėjau iki tam tikro momento unsure.gif Bet šįkart jie ryškesni šiek tiek. Bent jau pykinimo tokio nesu jautusi. Būčiau jau ir pavėmus porą kartelių, bet labai trumpam toks pykinimas buvo užėjęs, tad pavyko susilaikyti.

Keista, bet kai rašau apie šleikštulį, jis didėja... lotuliukas.gif Reikia nustot.
Atsakyti