Aš jau po abrazijos. Praėjo viskas gerai ir sklandžiai. Net pačiai keista, kad tik tiek

O buvo taip... Nuvažiavom į ligoninę, supildė popierius, palydėjo į palatą, ten buvo tuščia, tai su vyru ir pralaukėm kokią pusantros valandos. Juokavom, plepėjom apie bele ką

Aš visiškai nesinervinau, vyrui tik stresas buvo. Tada jau pasikvietė mane operacinėn, MB nuėjo pavalgyt. Jis užtruko vos 25 min, kai grįžo, aš jau buvau palatoj ir jau po truputį atsipeikėjau Labai malonus personalas buvo, tiek sesutės, tiek gydytoja super. Atsigavau greitai, mb sakė, kad pora kartų tą patį pasakojau Po poros valandų paleido namo. "Įspūdžiai" jei tai galima taip pavadinti, tik geri Šiaip džiaugiuosi, kad pagaliau viskas išsisprendė ir galvoju tik apie sekantį nėštumą, skausmas liko užmaršty

Visgi jau pora savaičių turėjau susitaikyti su tuo. Gydytoja sakė, kad dar greitai tikrai nebūtų pradėję savaime valytis, sakė, kad pas mane gimda užsivertus, dėl to sunkiai ir pasišalina kraujavimas... Nelabai supratau, išsiklausinėsiu dėl šito. Liepė daugiau pagulėti ant pilvo, parašė dėl viso pikto antibiotikų, pas ją dabar vėl ketvirtadienį. Dabar gulinėju lovytėj, vyras ruošia vakarienę, jaučiuosi gerai.