QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 12, 02:18)
Labai ačiū už straipsnį B-) na seip tai taip mano o buvo galinga :-) nes šiaip jos nejaučiu, o šį mėn labai skaudėjo pilvelis šoną dvi dienas iš eilės B-) tai jau supratau kad viskas ten buvo gerai :-) oi kaip tikiuosi kad ir aš junkiuosiuosi prie nestukiu :-) įtariu neiškentesiu s ir ketvirtadienį padarysiu hcg :-)
Linkiu, kad tikrai tai būtų nėštumas... Bent jau per savo bendravimo šiame forume praktiką nemačiau tokio aukšto PRG be nėštumo... Aišku, visaip būna, todėl visaip reikia nusiteikti, bet laikau kumščius
Papildyta:
QUOTE(hexora @ 2012 12 12, 11:17)
Labas rytas,
o man mergaitės patarimo reikia... Abrazija buvo penktadienį, po jos viskas ok, nieko neskaudėjo. Pirmadienį vakare pradėjo pilvą skaudėti, gėriau nuskausminamųjų. vakar vėl, o šianakt visą naktį skaudėjo, spazmavo. ir nesuprantu ar čia šiaip pilvą, ar gimdą. Skausmas iš kart nuo bambos delną uždėjus, ir per visą pilvą apimantis, ne tik apačioj... Pas ginę einu ryt vakare. nežinau, ar čia taip turi būti, ar laukti rytdienos, ar skambinti jai? Nesinori skambinėti....
Pritariu Majai-vilmai, kad esant stipriam skausmui tikrai verta paskambinti. Vizito gal ir nepaankstins, bet žinos tavo būseną, paaiškins, nuo ko taip galėtų būti.