Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 12, 15:55)
o as snd buvau atsakymu pasiimt po A. Kas lape surasyta nieko nesuprantu doh.gif , o kiek klausiau gydyt.( net sarasiuka turejau) nieko nesake..... doh.gif  ryt bandysiu eit i kita klinika.

Aš tai nesuprantu, kaip tie gydytojai taip gali nieko nepaaiškint mad.gif ot, nervina
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 12 12, 21:44)
Aš tai nesuprantu, kaip tie gydytojai taip gali nieko nepaaiškint  mad.gif ot, nervina

Sveikos mergaites smile.gif radau nebloga lentele kurioje yra aprasyti ivairiu hormonu tyrimiai, ju normos ir ten paaiškinta kas negerai jei ju per daug ar per mazai
http://www.medicinap...ntiniai_tyrimai
sakau pasidalinsiu, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 10:58)
Sveikos mergaites smile.gif radau nebloga lentele kurioje yra aprasyti ivairiu hormonu tyrimiai, ju normos ir ten paaiškinta kas negerai jei ju per daug ar per mazai
http://www.medicinap...ntiniai_tyrimai
sakau pasidalinsiu, gal kam pravers smile.gif

Labas rytas 4u.gif labai gera lentele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 13, 12:06)
Labas rytas 4u.gif  labai gera lentele thumbup.gif

man irgi patiko smile.gif tai imeciau nes tikrai daug vertingos konkrecios informacijos vinoje vietoje smile.gif

o as snd dariausi hcg dar tikrai mazas doh.gif bet kaip dabar jau galvoju kad as su juo truputi paskubejau nes BP rodo kad O buvo 17 CD o ne 15 CD... kaip jus manot ?
Atsakyti
O as snd privačiai ejau pas gyd. su tyrimu ats. po A. Nors gyd., kuri dare A prasiau kad mane apziuretu (nes visiškai nekraujavau ir jokiu vaist neskyre po A) manes neziurejo ir sake tau viskas gerai. Tai privačiai padare echo- gimdoje daug kresuliu.... Biski nuskausmino ir gimdoje kažkiek kresuliukus prajudino. Skausmas zveriskas... visa išprakaitavau ne tas zodis kaip skaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 13, 16:32)
O as snd privačiai ejau pas gyd. su tyrimu ats. po A.  Nors gyd., kuri dare A prasiau kad mane apziuretu (nes visiškai nekraujavau ir jokiu vaist neskyre po A) manes neziurejo ir sake tau viskas gerai.  Tai privačiai padare echo- gimdoje daug kresuliu.... Biski nuskausmino ir gimdoje kažkiek kresuliukus prajudino. Skausmas zveriskas... visa išprakaitavau ne tas zodis kaip skaudėjo.

varksele... uz skausmelius 4u.gif bet geriau dabar pakentet negu butu buve taip... bet jau ta tavo gine tai doh.gif
Atsakyti
[COLOR=yellow]
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 15:34)
varksele... uz skausmelius  4u.gif bet geriau dabar pakentet negu butu buve taip... bet jau ta tavo gine tai  doh.gif

oi sake butu uzdegimas ar temp sukiltu....vaisius 3 sav juk negyvas buvo gimdoj nu ka mano gyd kur dare A (vedeja jai ka ), truksta zodziu juk ir pamokejau jai po A doh.gif ir klausiau ir prasiau kad apziuretu praejus savaitei.

Zinokit kai vale kazkiek gimda del kresuliu maniau numirt ne taip skauda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiene.: 13 gruodžio 2012 - 14:44
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 13, 16:43)
[COLOR=yellow]
oi sake butu uzdegimas ar temp sukiltu....vaisius 3 sav juk negyvas buvo gimdoj nu ka mano gyd kur dare A (vedeja jai ka ), truksta zodziu juk ir pamokejau jai po A doh.gif ir klausiau ir prasiau kad apziuretu praejus savaitei.

Zinokit kai vale kazkiek gimda del kresuliu maniau numirt ne taip skauda verysad.gif

as matai po savaiminio P ir vaisius buvo dar visai mazas, tai jauciau tik silpnus saremius, nes gimdos kaklelis juk vistiek turejuo atsidaryti...
o kai lenda prie gimdos kaklelio tai zn kaip skauda... nes kai gimdai vis paziuri kaip atsidares gimdos kaklelis, ir ji dar patampo kad greiciau atsidarytu... tai man per gimdyma tiek neskaudejo, bet kai ziuredavo kiek kaklelis atsidares tai bele kaip skaudejo... tai isivaizduoju jausmas panasus...

bet man tai keista kaip taves neapziurejo po A... as tai nuejau paprasiau kad paziuretu, sako ar tikrai nori, as taip ir be jokiu pinigu be nieko paememe ir paziurejo per echo...
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 13, 15:43)
[COLOR=yellow]

Vargšelė verysad.gif Bet gerai, kad nuėjai, šaunuolė 4u.gif

Venecija, o koks HCG pas tave?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 13, 16:56)
Vargšelė  verysad.gif  Bet gerai, kad nuėjai, šaunuolė  4u.gif

Venecija, o koks HCG pas tave?

maziau negu 0,1....
bet dabar pardejau galvoti gal o buvo dviem dienom veliau ir tiesiog peranksti as cai su tais tyrimais prasidejau...
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 13, 16:00)
maziau negu 0,1....
bet dabar pardejau galvoti gal o buvo dviem dienom veliau ir tiesiog peranksti as cai su tais tyrimais prasidejau...

Visko gali būti g.gif Pabandyk palaukti mėnesinių - jeigu ką, požymius pajausi ir bus dingstis vėl pasidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 13, 17:10)
Visko gali būti  g.gif  Pabandyk palaukti mėnesinių - jeigu ką, požymius pajausi  ir bus dingstis vėl pasidaryti.  mirksiukas.gif

ai kaip sakant isbandziau jau kas tai per daiktas smile.gif ir manau jei NT parodys II tai tikrai jau bus irodymas kad esu nestuke.gif ir HCG tikrai nebesidarysiu smile.gif nors nenoriu spjaut i vandeni mirksiukas.gif
Atsakyti