Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Planuotas ir labai lauktas angeliukas. 14 sav. echo parode kad jau trečia sav. širdelė nebeplaka.... skausmas begalinis...

nežinau kada mm dabar laukti..., kodel vaistu neskyre...
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 10, 17:44)
Planuotas ir labai lauktas angeliukas.  14 sav. echo parode kad jau trečia sav. širdelė nebeplaka.... skausmas begalinis...

Mmm lauk po menesio nuo A dienos ....
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 10, 17:55)
Mmm lauk po menesio nuo A dienos ....

o ko negalima po A, ta prasme kaip saugoti save? kokius atsakymus man stacionaras turi pateikti?
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 10, 16:44)
Planuotas ir labai lauktas angeliukas.  14 sav. echo parode kad jau trečia sav. širdelė nebeplaka.... skausmas begalinis...

nepergyvenkit del antibiotiku, jei gydytoja neskyre tai nusprende, kad jusu atveju ju nereikia. tie antibiotikai tikrai sveikatos neprideda, tad jei galima ju isvengti matyt dar geriau. menesines turbut kievienai skirtingai grizta. man prasidejo lygiai po 28d. siaip ar taip mazdaug tuo metu butu gerai apsilankyti pas savo gydytoja, kad isitikintumet, jog viskas gerai.
o dabar linkiu stiprybes ir ramybes sirdyje. man sis forumas tikrai labai padejo issilaizyt zaizdas, tad klauskit ir kalbekit pati, jei tik norisi, nesaugokit visko viduj. kartais svetimiems issipasakoti daug lengviau.
viskas bus gerai, gris angeliukas anksciau ar truputeli veliau. bet gris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 10 gruodžio 2012 - 16:59
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 10, 17:56)
o ko negalima po A, ta prasme kaip saugoti save? kokius atsakymus man stacionaras turi pateikti?

Siap man nieko nesake ko negalima, tik sake pusmeti nepastoti...kiti sako, kas menesi is vis jokio smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrulka3: 10 gruodžio 2012 - 17:05
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 10, 18:44)

laikykis ir tikrai issipasakok viska, palengves nors tam kurtui 4u.gif
mano atvejis panasus. Irgi echo 14 sav. parode, kad jau nuo 10 sav. jis zuves 4u.gif
paverk, isverk viska kas guli ir po truputi lengves, nors bus dienu sunkiu, bet svarbu neuzsidaryti savyje su savo skausmu 4u.gif

Antibiokai tikrai sveikatos neprideda, man taip po ju pilvas sustreikavo, kad oj...

Pasirodyk gydytojai butinai, kad paziuretu tave po operacijos. O toliau jau gydoja pasakys ka toliau daryt ir ko saugotis labiau 4u.gif

stacionaras duos israsa, ka jie rado ar nerado.
Atsakyti
Merginos jau pasakė, kad mėnesinės bus plius minus tuo metu, kaip būdavo anksčiau, gali keliom dienom vėluoti.

Bandyti pastoti galima nuo tada, kai su vyru būsite psichologiškai atsigavę ir pasiryžę naujam bandymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 10, 18:30)
Merginos jau pasakė, kad mėnesinės bus plius minus tuo metu, kaip būdavo anksčiau, gali keliom dienom vėluoti.

Bandyti pastoti galima nuo tada, kai su vyru būsite psichologiškai atsigavę ir pasiryžę naujam bandymui  4u.gif

ir aišku jei nėra pūslinės išvisos, nes jos atveju laukia rimtas gydymas ir bet kokiu atveju nestuke.gif vel baigtusi nesekme cool.gif
Atsakyti
aciu uz visus patarimus 4u.gif , jau savaite kaip po A bet dar jauciu kad esu "kosmose" isgyvenimas labai sunkus...

nelabai gaudaus del A ir noriu paklaust, kai nustato kad vaikas daugiau nei 12 sav. negyvas ar stacionaras privalo ta pacia diena priimt A ar kaip buna....?
Atsakyti
man siule arba A. arba vaistais ir per dvi savaites tureciau kraujauti, bet jei nepasalintu viskas, tada vistiek atliktu A. Taigi as pasirinkau A.
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 10, 20:13)
man siule arba A. arba vaistais ir per dvi savaites tureciau kraujauti, bet jei nepasalintu viskas, tada vistiek atliktu A. Taigi as pasirinkau A.

o A iskart ta pacia diena diena daro ar kazkaip paskiria data? man stacionare atliko, valanda palaike ir vsio ryt i darba.... tai pilva apsimuturiavus ir ejau kita diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 10, 21:21)
o A iskart ta pacia diena diena daro ar kazkaip paskiria data? man stacionare atliko, valanda palaike ir vsio ryt i darba.... tai pilva apsimuturiavus ir ejau kita diena verysad.gif

Ta pacia diena. Atvaziavau su siuntimu. Per pietus jau dare A., tik laike dar iki ryto, kitur iskart ir paleidzia namo 4u.gif reikejo nuo skausmo vaistu prasyti 4u.gif

Va viena auksciau rase, kad lauke pora savaiciu, kad pradetu savaime valytis ir tik veliau paskyre A.
Atsakyti