Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

labas rytas 4u.gif
kaip nuotaikos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 11 18, 17:53)
matai kaip idomiai  bigsmile.gif o man tas dalykas atrodo labai naturalus. gal todel, kad as tokioj seimoj isaugus, nes turiu tikra broli ir dar broli ir sese, kuriuos globojo mano tevai. skirstymo mano vaikas ir ne mano niekad nepastebejau, todel gal man tikrai viskas paprasta atrodo. o mintis apie globa mums su vyru kilo tuo paciu metu, kai musu dukrai 1,5 metu buvo. lanke ji darzeli, o kadangi as pasirasiau sutikima lankyt grupe, kurioje yra keli globinukas (pasirodo ne visiems tai priimtina), tai turejom grupej tokia maza mergyte, mazosios bendraamze. tai ji man taip giliai sirdy uzstrigo. grizdavom su vyru dukra pasieme ir asarodavom abu. mergytes isivaikint neimanoma buvo, nes jos mama tik netekusi laikinai globos teisiu. tai minciu visokiu buvo, gal globot pasiimt. bet nepadarem tai del paties vaiko, nes zinojom, kad isvystam keliems metams, o vaiko niekas mums nelesiu issivezt, kad bet kada atsiras mama ir tada as isprotesiu, jei reikes ja atiduot. bet ta mergyte iki siol man akyse stovi.

o mano krikstamote taip vaiku ir nesusilauke. is pradziu buvo netinkamas vyras, tada 3 nepavyke nestumai ir diagnoze - jokiu vaiku. o vyras neleido isivaikint. savu ner, svetimu nereik. o dabar abudu gailis, nes vienui vieni like

Na, matote, kai žmonės GALI turėti savų vaikų, psichologiškai tai jau visiškai kitas dalykas. Įsivaikinimas jiems tada nėra "protezas", jie gali turėti savo, bet taip pat gali dovanoti rūpestį kitiems, ir tai yra geros valios veiksmas.

O kai du žmonės daugelį metų išsidraskę su bandymais turėti vaikų, ir kaip kompensaciją už tas nesekmės priima į šeimą svetimą vaiką, kurį, beje, ir šiaip, be visų kančių norint susilaukti kūdikio, buvo galėję pasiimti - neišpildytos svajonės jausmas daugeliui vis viena išlieka, ir čia jau žmonių stiprybės reikalas, ar jie sugebės nebematyti savo neįgalumo turėti vaikų, glausdami pakaitalą.

Nesakau, kad tai neįmanoma, bet tai yra sunku. Man tai būtų buvę per sunku, aš nepriimčiau svetimo vaiko, kuris atsiradęs gyvenime vien dėl to, kad nepavyko susilaukti savo. O štai greta savo vaiko - manau, tai būtų buvę tikrai lengva ir be ilgų dvejonių atvira šrdimi galėtume padovanoti vaikui šeimą, nes nevaisingumo šmėkla mūsų neslėgtų.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Mes jau vieną turim, antro netekom. Bet svetimo vaiko kaip savo negalėčiau auginti. Man tai būtų per sunku. Žemai lenkiu galvą prieš tas šeimas, kurios tai padaryti gali.

Mergaitės, kaip manot, kiek laiko turi praeiti po savaimio persileidimo, norint vėl pastoti? Nes kiek skaitau, visur skirtingos nuomonės, gyd. tai pat.
Atsakyti
Sveikos, ziuriu kol manes nebuvo jau ir nauja temute bigsmile.gif
O as penktadieni issiprasiau is ligonines, nes ten gulet man kancia.Jokio poilsio doh.gif O ir su valgiu kankino, cia aisku as juokais biggrin.gif Na ka guliu namuciuos, ryt reiks issitraukt siulus.Truputi baisoka.Tai aciu D man cia viskas baigesi laimingai ir laiku buvo pastebeta, kad nestumas ne vietoj.Nu bet nesitikejau sito tai tikrai blink.gif Galvojau vel kraujavimas prasides ir pabegs kaip anuos kartus.O cia buvo normaliausia puslyte, net ir sirdele plake ko nemaciau anuos kartus verysad.gif
Dabar sake apie puse metu saugotis ir neatmeta galimybes, kad nepasikartos tas pats.O jei pasikartos reiks salint ta kiauside...Nu zodziu kuri laika turbut ir bijosiu pagalvot apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2012 11 19, 14:21)
Labas 4u.gif
Mes jau vieną turim, antro netekom. Bet svetimo vaiko kaip savo negalėčiau auginti. Man tai būtų per sunku. Žemai lenkiu galvą prieš tas šeimas, kurios tai padaryti gali.

Mergaitės, kaip manot, kiek laiko turi praeiti po savaimio persileidimo, norint vėl pastoti?  Nes kiek skaitau, visur skirtingos nuomonės, gyd. tai pat.

Jeigu labai ankstyvas (6-8 sav.) - gali po pirmų mėnesinių planuoti, jeigu didesnis - gal ir verta pralaukti kokį ciklą... Bet žinai, taip jau lengvai vaikai nekimba, tad pradėti galima, manau, kad ir nesulaukus mėnesinių. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2012 11 19, 14:31)
Sveikos, ziuriu kol manes nebuvo jau ir nauja temute  bigsmile.gif
O as  penktadieni issiprasiau is ligonines, nes ten gulet man kancia.Jokio poilsio  doh.gif  O ir su valgiu kankino, cia aisku as juokais  biggrin.gif  Na ka guliu namuciuos, ryt reiks issitraukt siulus.Truputi baisoka.Tai aciu D man cia viskas baigesi laimingai ir laiku buvo  pastebeta, kad nestumas ne vietoj.Nu bet nesitikejau sito tai tikrai  blink.gif  Galvojau vel kraujavimas prasides ir pabegs  kaip anuos kartus.O cia buvo normaliausia puslyte, net ir sirdele plake ko nemaciau anuos kartus  verysad.gif
Dabar sake apie puse metu saugotis ir neatmeta galimybes, kad nepasikartos tas pats.O jei pasikartos reiks salint ta kiauside...Nu zodziu kuri laika turbut ir bijosiu pagalvot apie  nestuke.gif

Suprantu, Aureka... Mano patirtis lengvesnė buvo, bet po antro persileidimo po visų spazmų jaučiausi irgi taip, kad jau nėštumo nebenorėsiu jokiais būdais daugiau... Ta baimė praeis po 2-3 mėnesių. 4u.gif O dabar, manau, geriausia kiek atsiriboti nuo planavimo, užpildyti gyvenimą kitais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2012 11 19, 15:21)
Labas 4u.gif

Mergaitės, kaip manot, kiek laiko turi praeiti po savaimio persileidimo, norint vėl pastoti?  Nes kiek skaitau, visur skirtingos nuomonės, gyd. tai pat.

man sake, kad galima po tiek laiko kiek laiko buvo nestumas 4u.gif pvz mano buvo 14 sav. tai po antru mmm jau galima butu planuotis ir bandyti 4u.gif

Del vaikucius turiu pazistama kuri augina mergaite, ji ja globoja, o jos tikra mama yra pussesere. Tad pusseres vaika augina. Daug zino kas galiislisti is tikru tevai tai kazkiek tas padeda, nes zinai ko tiketis, o mergyte tikra mamos kopija visomis prasmemis. Siaip jai labai pasiseke, nes myli netikra mam begalo, daug gauna ir abi yra labai laimingos, nes turi viena kita. Kadangi ta netikra mama yra vienisa ir nei vyro nei vaiku neturi.

Kaip as noreciau, kad jau butu praeje tie keli menesiai, nes kol kas minciu kratinys, noriu antro maziuko, bet tokia baime, kad negaliu. Isvis turejau uzsiregistruoti vizitui, bet nezinau pas ka doh.gif ar eiti pas buvusia ar pas kita, skaitau komentarus ir siurpstu. Nors tada man labai padejo unsure.gif
Atsakyti
Man buvo 10 sav. persileidau spalio 10 d. o pirmų mmm sulaukiau užvakar. Tai manyčiau nuo kito ciklo galėčiau kažką pradėti g.gif Noriu kuo greičiau užpildyti tą tuštumą, kurią dar jaučiu unsure.gif
Atsakyti
Bizzz, jei viskas gerai , manau tikrai nereikia laukti ilgai 4u.gif stiprybes, maciau tave kada isejai su netektim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 19, 15:49)
Bizzz, jei viskas gerai , manau tikrai nereikia laukti ilgai  4u.gif  stiprybes, maciau tave kada isejai su netektim[COLOR=blue]  4u.gif

Kur matei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2012 11 19, 16:56)
Kur matei? ax.gif

tame paciame nestukiu forume buvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 19, 16:12)
tame paciame nestukiu forume buvom  4u.gif

Gaila, kad susitinkam čia, o ne ten verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
trečiadienį man atliko abraziją - nesivystantis neštumas, 6 sav. Fiziškai jaučiuosi puikiai, emociškai - nesuprantu... Iš pradžių labai netikėjau, kad laukiuosi (nors neštumas ir buvo planuotas). Tiesiog ramiai ir džiugiai priėmiau tą mintį. Bet visą laiką buvo toks "netikrumo" pojūtis. Tačiau staiga vieną dieną pradėjo teplioti, po to dar stipriau, po to aprimo, o vieną dieną pradėjau kraujoti verysad.gif Ir prižiūrėjusi gydytoja ir dar du ligoninės gydytojai vienbalsiai patarė nedelsti ir atlikti abraziją verysad.gif užmigau verkdama, tokia pat ir prabudau po narkozės. Porą dienų tai verkiau, tai slankiojau po butą, žodžiu, pačios puikiai suprantate tą būseną. O dabar esu rami, lyg nieko ir nėra buvę, stebiuosi pati, ar aš jau visiškai bejausmė kokia ar kas man yra unsure.gif
Dabar laukiu tyrimų atsakymų. Vienas dalykas tik mane neramina - aš visiškai nekraujuoju dabar, nors visur skaitau, kad gimda kaip turėtų valytis? g.gif Gal galėtumėte pasidalinti, kaip jums buvo po abrazijos? Ir beje dėl sekančio neštumo - mano gydytoja patarė pasisaugoti pusmetį, ligoninėjė pasakė, nors ir po pirmų mėnėsinių, internete daug kur siuloma palaukti 3 mėn., susipainiojau visai, kažkaip nesinori taip ilgai laukti...
Atsakyti