Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(milou @ 2012 12 17, 13:17)
kartais man atrodo, kad as nebegaliu. kad man per sunku, kad priejau ta riba, kai tikrai ne-be-ga-liu. kiek vilciu ir kaip jos duzta kiekviena menesi. jauciuosi tarsi marionete, to kuris sedi virs debesu rankose. jau atrodo jau jau jau, bet... ateina menesines. as jau turbut visa save isverkiau, isvedziau is proto visus aplinkui savo irzlumu. ir si menesi ismetyta simtai NT testu, esu tarsi apsesta to nestumo laukimo... nebenoriu nieko kito daryti, tik sedeti cia, ziurineti svetimas vaiduokliuku nuotraukas ir gyventi tik tuo. nebeprisiziuriu saves visiskai, darbe skaitau SM, nieko, absoliuciai nieko nebegaliu dirbti tik uzsisakinet NT internetu, nes jau visos miesto vaistininkes su manim sveikinasi kaip su beprote. kasdien jauciu kaip vis giliau klimpstu i kazkokia duobe ir pati save kankinu..nebenoriu nieko, nei ryte keltis is lovos, nei vakare gulti i ja, nei valgyt, nei kazkur iseit, nei tvarkytis..

laikykis ir nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
kartais man atrodo, kad as nebegaliu. kad man per sunku, kad priejau ta riba, kai tikrai ne-be-ga-liu. kiek vilciu ir kaip jos duzta kiekviena menesi. jauciuosi tarsi marionete, to kuris sedi virs debesu rankose. jau atrodo jau jau jau, bet... ateina menesines. as jau turbut visa save isverkiau, isvedziau is proto visus aplinkui savo irzlumu. ir si menesi ismetyta simtai NT testu, esu tarsi apsesta to nestumo laukimo... nebenoriu nieko kito daryti, tik sedeti cia, ziurineti svetimas vaiduokliuku nuotraukas ir gyventi tik tuo. nebeprisiziuriu saves visiskai, darbe skaitau SM, nieko, absoliuciai nieko nebegaliu dirbti tik uzsisakinet NT internetu, nes jau visos miesto vaistininkes su manim sveikinasi kaip su beprote. kasdien jauciu kaip vis giliau klimpstu i kazkokia duobe ir pati save kankinu..nebenoriu nieko, nei ryte keltis is lovos, nei vakare gulti i ja, nei valgyt, nei kazkur iseit, nei tvarkytis..

Stiprybės tau console.gif
Atsakyti

Tokia pažįstama situacija... O dabar - kas aš? Na, įtariu save esant 7-ą savaitę nėščia. O daužiau galvą į sienas panašiai kaip tu dabar. Taip, labai pikta, taip, žiauru vis nepasiekti to. Bet gyvenimas juk nesibaigia. Prisipirk vėl testų, ir nusibrėžk, kokį maratoną su jais nukeliausi - na, penkis ciklus, šešis, gal septynis. O dar geriau - dešimt. Prisipirk testų, kad užtektų visai dešimčiai ciklų. Visus dešimt mėnesiu meilės žaidimams skirkite laiko kas antrą ar bent kas trečią dieną. Būkite jausmingi, aistringi ir mylintys. Manau, kažkada tikrai bus bingo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 16, 22:03)
mergaites stiprybes jums  4u.gif nelabai ka turiu jums patarti nes pati patyriau savaimini P...

o dabar atejau jau pasidzioaugti po P ir intencyvaus planavimo trecias ciklas buvo laimingas smile.gif pasirodau savo NT
http://www.countdown...nancy-test79915

labai tikiu kad toliau tik ryskesim smile.gif ir visakas puikiai  thumbup.gif kolkas tikrai nejauciu jokiu baimiu  mirksiukas.gif tik džiaugsmas  thumbup.gif

Testo nematau, bet supratau, kad jis rodo kažką gerą thumbup.gif Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2012 12 17, 12:17)

Aukštyn nosį!!! 4u.gif

Akivaizdu, kad Tau būtina kokia nors nauja veikla, kuri padėtų atsiriboti nuo šios žirniuko gaudymo manijos! Juk nėštumo testai nepadės pastoti! Kuo daugiau jų sugadini, tuo liūdniau.

Na aišku.. ką aš galiu aiškinti.. Tik keli metai planavimo, vienas nesivystantis prieš kelias dienas pasibaigęs A. Net neįsivaizduoju, kiek Tu esi patyrusi.

Bet aišku, kad būtinai turi imtis kažkokios naujos veiklos. Bent aš dabar ieškausi, kur rytais prieš darbą pasportuoti, gal kur po darbo pilvo šokių užsiėmimus palankyti, klubais pasiūbuot, kad suaktyvint kraujotaką ten, kur taip reikia moterims smile.gif Taip ir pati tikiuosi lengviau atsigauti po A ir pasiruošti kitam žirnio gaudymui. Labai tikiuosi, kad šį kartą neužtruksim kelis metus.

Gal ir Tau padėtų pasipliuškenimas baseine, kokios grupinės treniruotės ar pan? Būtinai būtinai griebk save už pakarpos ir nekankink taip savęs!! Aš ir buvau nuėjus iki panašios ribos, tada atsitokėti padėjo beprotiškai išaugęs darbų tempas. Esu dėkinga aplinkybėms, kai tiesiog neliko laiko apie nieką kitą galvoti, tik dirbti dirbti dirbti. Bet tikiu, kad galima atsitokėti ir pvz. sportuojant, imantis kambario remonto, kokių kvalifikacijos kėlimo kursų ar pan.

Nepasiduok! 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma. as visada buvau is tu, kurios sakydavo, kad depresija ne liga, o tik issigalvojimas, bet cia ziurek dar ir pati i ja iklimpsiu. man buna tokiu prasviesejimo akimirku (kaip sia minute), kai pagalvoju kad reikia susiimti tomis akimirkomis as tikrai tikiu, kad padet man galetu kazkoks naujas uzsiemimas (baseinas, sportas, kalbos kursai). manau tureciau save paimti uz ausu ir tempti ta permainu linkme, nes toks mano uzsiciklinimas prives prie skyrybu su vyru (kuris vaikucio irgi labai nori, bet NT gadint negali kaip as, tad turbut jam lengviau mirksiukas.gif ). mes dar jauni (salyginai) ir bedu jokiu neturim (teoriskai) ir tebandom metus (tik). plius buvo pertrauka, nes tvarkiausi dantukus ir pertrauka keleto menesiu po A. taigi lyg ir viskas pries akis, tik tas visuomenes spaudimas - na kada kada kada?? - mane labai stipriai varo is proto. visos drauges iki ausu laukiasi arba pagimde. per sventes skrisim aplankyti tevu tai vel teks atlaikyti banga klausimu ir veriamu zvilgsniu i pilva kaip kokiai anglijos princesei.
aciu mergaites, bandysiu apsisarvuot kantrybe ir nedusinti saves jokiais terminais ar NT vidury ciklo. kaip kazkas sake - rytus reiktu pradeti nuo skaniu pusryciu, o ne nuo testu. ir mylesimes ne nustatytom valandom, o tada kai norisi.
p.s. va ka tik skambino buvus bendradarbe kavos susitikt, dar siryt buciau jai numykus "gal nea..", o dabar pasakiau "ok". bandysiu daugiau islyst i zmones ir nesriubaut viena kampe apsikabinus kompa. aciu visoms dar karteli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 17 gruodžio 2012 - 16:13
As ir po A nekraujuoju, gyd rado daug kresuliuku. Kazkiek apvale ir sake turiu pradet kraujuoti bet visiškai nekraujuoju.... Spazmai pilvo siaubingi Nospa man jau nebepadeda. Ant pilvo guliu ka dar galeciau padaryt kad kraujuot pradeciau?
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2012 12 17, 17:11)
aciu visoms uz palaikyma. as visada buvau is tu, kurios sakydavo, kad depresija ne liga, o tik issigalvojimas, bet cia ziurek dar ir pati i ja iklimpsiu. man buna tokiu prasviesejimo akimirku (kaip sia minute), kai pagalvoju kad reikia susiimti tomis akimirkomis as tikrai tikiu, kad padet man galetu kazkoks naujas uzsiemimas (baseinas, sportas, kalbos kursai). manau tureciau save paimti uz ausu ir tempti ta permainu linkme, nes toks mano uzsiciklinimas prives prie skyrybu su vyru (kuris vaikucio irgi labai nori, bet NT gadint negali kaip as, tad turbut jam lengviau  mirksiukas.gif ). mes dar jauni (salyginai) ir bedu jokiu neturim (teoriskai) ir tebandom metus (tik). plius buvo pertrauka, nes tvarkiausi dantukus ir pertrauka keleto menesiu po A. taigi lyg ir viskas pries akis, tik tas visuomenes spaudimas - na kada kada kada?? - mane labai stipriai varo is proto. visos drauges iki ausu laukiasi arba pagimde. per sventes skrisim aplankyti tevu tai vel teks atlaikyti banga klausimu ir veriamu zvilgsniu i pilva kaip kokiai anglijos princesei.
aciu mergaites, bandysiu apsisarvuot kantrybe ir nedusinti saves jokiais terminais ar NT vidury ciklo. kaip kazkas sake - rytus reiktu pradeti nuo skaniu pusryciu, o ne nuo testu. ir mylesimes ne nustatytom valandom, o tada kai norisi.
p.s. va ka tik skambino buvus bendradarbe kavos susitikt, dar siryt buciau jai numykus "gal nea..", o dabar pasakiau "ok". bandysiu daugiau islyst i zmones ir nesriubaut viena kampe apsikabinus kompa. aciu visoms dar karteli

Labai teisingai mirksiukas.gif Atsipalaiduok šiek tiek, mėgaukitės su vyru meile, rask užsiėmimų ir pamatysi, ateis į jūsų gyvenimą mažas žmogeliukas wub.gif Labai to linkiu
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2012 12 17, 16:11)

Labai džiugi žinutės pabaiga! Bendravimas tikrai padeda! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 17, 17:45)
As ir po A nekraujuoju, gyd rado daug kresuliuku. Kazkiek apvale ir sake turiu pradet kraujuoti bet visiškai nekraujuoju.... Spazmai pilvo siaubingi Nospa man jau nebepadeda. Ant pilvo guliu ka dar galeciau padaryt kad kraujuot pradeciau?

Mane irgi kankino spazmai, gėriau Ketanovą, nors vėliau gydytoja pasakė, kad galima gert tik Nospa. Buvo liepta gulėti ant pilvo. Man dar rekomendavo lašiukus, sakė veikia priešuždegimiškai, tinka naudoti va tokiais atvejais, arba per skausmingas mėnesines... Bet manau reiktų pasitarti su gydytoja. O kaip iššaukt kraujavimą, aš laukdama savaiminio išsivalymo, kad nereiktų abrazijos, ko tik nedariau... doh.gif Ir vonioj karštoj gulėjau, užuolaidas perkabinau, darbe dėžes sunkias kilnojau, su vyru kartu skatinomės, niekas nepadėjo... bet tau jau atlikta A, todėl man atrodo, vonioj negalima ir mylėtis ne, kad infekcijos neatsirastų. Manau tik gulėjimas ant pilvo gali padėti, nes taip labiau traukiasi gimda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 17, 16:45)

19 puslapyje yra patarimas pajudėti, šiandien aš pati bandau lakstydama namus tvarkytis, klubais pasiūbuoti, vyrui grįžus bandysiu ir ant treniruoklio užsiropšti. Tik.. NEŽINAU AR TAI TIKRAI SAUGU, tiesiog atsargiai bandau išsijudinti ir pertraukėlėse gulėt ant pilvo. Ryt į darbą... ten nelabai kokios pajudėjimo galimybės...

Tik man jokių spazmų, jokio savaiminio judėjimo pilvelyje. Geriu antibiotikus ir tikiuosi geriausio, kad jie kaip nors išeis unsure.gif ketvirta diena jau, kažin, kada reiktų sunerimti. Šiandien tik skaidrios gleivės su rausvais siūliukais, tai tikrai ne krešuliai.. tas pats jau tris dienas..
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2012 12 17, 18:59)
19 puslapyje yra patarimas pajudėti, šiandien aš pati bandau lakstydama namus tvarkytis, klubais pasiūbuoti, vyrui grįžus bandysiu ir ant treniruoklio užsiropšti. Tik.. NEŽINAU AR TAI TIKRAI SAUGU, tiesiog atsargiai bandau išsijudinti ir pertraukėlėse gulėt ant pilvo. Ryt į darbą... ten nelabai kokios pajudėjimo galimybės...

Tik man jokių spazmų, jokio savaiminio judėjimo pilvelyje. Geriu antibiotikus ir tikiuosi geriausio, kad jie kaip nors išeis  unsure.gif ketvirta diena jau, kažin, kada reiktų sunerimti. Šiandien tik skaidrios gleivės su rausvais siūliukais, tai tikrai ne krešuliai.. tas pats jau tris dienas..

bijau tave gasdinti, bet tos rausvos gleives gali buti negerai, bet tu antibiotikus geri tai net nezinau? g.gif kada pas gydytoja?
Na man tas judejemas su vaiku tai labai padejo ir sokiai biggrin.gif Svarbiausia, kad gydytoja labai pasidziauge, kad isejo tie kresuliai rolleyes.gif

milou
Labai gerai mastai paskutineje zinuteje. Viskam reikia veiklos,kad nekamuotu tokios mintys, tikslu nesusijusiu su nestuke.gif tu laikykis ir nepasiduok.
As pvz irgi esu labai linkus i uzsidaryma, bet po A. emiau kalbetis, bendrauti, daug rasyti. Netgi rasau ka nuveikiau per diena, kadangi as nedirbu ir bunu namuose, draugiu neturiu, bet is pazistamu vis bandau kuo nors iseiti kur. Dabar uzsemiau darzelyje nupirkti dovanas, vaises. Kad mintys neuzvaldytu eisiu dantis tvarkytis dar, po nauju bandysiu darbo ieskotis. Noriu dar kokius kalbos kursus pradeti lankyti.
Siulyciau net susitikti, jei esi is to pacio miesto. Kalbetis yra gerai thumbup.gif
Dabar tiek sniego galima ir i pusni kokia ikristi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 17, 19:18)
milou
Labai gerai mastai paskutineje zinuteje. Viskam reikia veiklos,kad nekamuotu tokios mintys, tikslu nesusijusiu su   nestuke.gif  tu laikykis ir nepasiduok.
As pvz irgi esu labai linkus i uzsidaryma, bet po A. emiau kalbetis, bendrauti, daug rasyti. Netgi rasau ka nuveikiau per diena, kadangi as nedirbu ir bunu namuose, draugiu neturiu, bet is pazistamu vis bandau kuo nors iseiti kur. Dabar uzsemiau darzelyje nupirkti dovanas, vaises. Kad mintys neuzvaldytu eisiu dantis tvarkytis dar, po nauju bandysiu darbo ieskotis. Noriu dar kokius kalbos kursus pradeti lankyti.
Siulyciau net susitikti, jei esi is to pacio miesto. Kalbetis yra gerai  thumbup.gif
Dabar tiek sniego galima ir i pusni kokia ikristi  cool.gif

na su sniegu as labai prasilenkiu, nes pas mus dar +16 ir palmes plevesuoja, bet grizus i Lietuva butinai ikrisiu i pusni kokio angelo nupiest kaip vaikystej 4u.gif aciu labai uz palaikyma. zinau, kad ne as viena tokia, tiesiog artimiausiam rate sia tema stengiames apeiti (o ir 90% aplinkos apie problemas su gandrais net nezino). manau ir as pasiraitosiu rankoves ir issikuopsiu namus pries sventes, nes jau koki pusmeti tik prametau daiktus, kai jau labai i akis lenda blush2.gif (o seniau toookia tvarkinga buvau..) ir net nepamenu kada knyga skaiciau savo malonumui kokia. siuo metu jei ka ir skaitau tai tik apie nestuma ir jo komplikacijas doh.gif gal po darbo geriau prie juros nueisiu nei ikrisiu namie i nesivystanciu nestumu statistikos analizes... suvokiu, kad viskas vien del sio vakaro pamastymu nepasikeis. ir kad vel uzeis tos liudesio bangos. va jau rasau ir nelabai benoriu ryt su ta kolege susitikt kavos, bet bandysiu save tempt uz ausu. ir vyras senai burzgia masazo vakarais, o as uzsisuku i siena, nes ovuliacija jau praejus blush2.gif net geda rasyt.. tikrai pavirstau i kazkokia masina. labai tikiuos, kad ne per velu atrast save. nesitikiu kazkokio nusvitimo, bet pradejus pasakotis suprantu, kad problema prasideda manyje ir tik as pati galiu su tuo susitvarkyt arba leisti sau skesti liudesy toliau.

p.s. labai aciu uz gerus zodzius visoms. tikiuosi sios musu mintys pades ir kitoms ieskancioms paguodos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 17 gruodžio 2012 - 19:52