klausykit, o pries A dar ligoninej ziuri echoskopu ar ne?
QUOTE(inaja @ 2012 12 17, 22:17)
mane ziurejo echoskopu ir dar ant kedes sodino

QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 17, 19:18)
bijau tave gasdinti, bet tos rausvos gleives gali buti negerai, bet tu antibiotikus geri tai net nezinau?
kada pas gydytoja?

geriu antibiotikus, siandien jau jie viesulus žarnyne kelia, savaitgalį apsižioplinus likau be gerųjų bakterijų. Šįryt nusipirkau, gal gerosios bakterijos kaip nors patvarkys, ką tie siaubūnai per savaitgalį pridirbo

Šiandien prisilaksčiau, prisišokčiojau, prisišokau pagal muziką, bandžiau pakartoti Tavo metodą, bet nesuveikė nei kiek, net tų skaidrių-rausvų nei kiek nebeliko, matyt pritrūko nuoširdumo

Pas mano gydytoją lygiai po savaitės, per Kalėdas, bet ryt vakare eisiu į polikliniką pas ginekologę, gal sugebės ultragarsu pažiūrėti, ar ten nieko labai blogo nevyksta. Jei vėl pergąsdins, skambinsiu savo gydytojai su ašaromis

Papildyta:
QUOTE(inaja @ 2012 12 17, 20:17)
Turi žiūrėti
Mane nežiūrėjo, bet tik dėl to, kad darė ta pati gydytoja, kuri iš vakaro buvo nustačius nesivystantį žiūrėdama ultragarsu
o as siandien po mmm dariausi NT, ir kaip apsidziaugiau, kad rodo tik viena pagaliuka
reisia mano HCG atsistate

QUOTE(milou @ 2012 12 17, 11:17)
kartais man atrodo, kad as nebegaliu.
labukas

QUOTE(vylabusle @ 2012 12 17, 14:41)
Tokia pažįstama situacija... O dabar - kas aš? Na, įtariu save esant 7-ą savaitę nėščia.
woooooow, kaip dziaugiuosi uz tave

QUOTE(hexora @ 2012 12 17, 15:56)
hexora, mergyte, laikykis, linkiu kad ilgai nereiketu laukti

QUOTE(orchideja@ @ 2012 12 18, 12:09)
woooooow, kaip dziaugiuosi uz tave
na dabar tau turi pasisekti
o kodel sakai kad itari?nezinai tiksliai ar as kazko nesupratau

Įtariu, nes mėnesinių nesulaukiau, testas buvo teigiamas, krūtinė išaugo bent vienu dydžiu, yra jautri, pykina mane kiekvieną dieną ir dukart jau pavėmiau, retkarčiais pamaudžia pilvo apačią ir vis sunkiau nuspręsti, ką noriu valgyt, bet vis dar negaliu patikėti, kad leliukas nuo manęs niekur nebepabėgs.

Sausio 10 d. einu pas gydytoją.

QUOTE(vylabusle @ 2012 12 18, 15:38)
Įtariu, nes mėnesinių nesulaukiau, testas buvo teigiamas, krūtinė išaugo bent vienu dydžiu, yra jautri, pykina mane kiekvieną dieną ir dukart jau pavėmiau, retkarčiais pamaudžia pilvo apačią ir vis sunkiau nuspręsti, ką noriu valgyt, bet vis dar negaliu patikėti, kad leliukas nuo manęs niekur nebepabėgs.
Šiandien 6 sav. 5 d. 

labai smagus rupesteliai ir negalavimai

o as visdelto turbut kad sulauksiu savo mm.. ir nesu nescia, nes vakar gal kazka ir buvo galima iziureti o snd jau nieko... ir BT tragiskai nukrito...
nzn nei ka galvoti nei ko griebtis, nes ir si ir uzpraita cikla maciau ryskius vaiduokius ruzavus... su PRG kaip ir viskas gerai

QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 18, 14:41)
labai smagus rupesteliai ir negalavimai
o as visdelto turbut kad sulauksiu savo mm.. ir nesu nescia, nes vakar gal kazka ir buvo galima iziureti o snd jau nieko... ir BT tragiskai nukrito...
nzn nei ka galvoti nei ko griebtis, nes ir si ir uzpraita cikla maciau ryskius vaiduokius ruzavus... su PRG kaip ir viskas gerai
po svenciu reikes susigriebti ir pradeti lakstyti per daktarus...

QUOTE(vylabusle @ 2012 12 18, 15:46)

Tai jo vaisinga

Bet kad va niekaip neisikabina... Dar bt butu nenukritus, tai nepanikuociau, bet dabar... Jokiu sansu

QUOTE(vylabusle @ 2012 12 18, 12:38)
Šiandien 6 sav. 5 d. 

niu kaip fainiai

QUOTE(Venecija_ @ 2012 12 18, 13:02)
Tai jo vaisinga
Bet kad va niekaip neisikabina... Dar bt butu nenukritus, tai nepanikuociau, bet dabar... Jokiu sansu

niu jau naujaisiais metais laukiam stebuklo is taves

cia tau

o cia kitoms

nestekit, brangiosios

QUOTE(orchideja@ @ 2012 12 18, 12:09)
Na tikuosi

nu va, jau po visko...bet jau personalas, patyliu....