Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokytis niekada nevėlu?

drinks_cheers.gif pritariu, kad mokytis niekada ne velu, as irgi rudeni busiu antro kurso neakivaizdinio studente, nors man jau 33, bet pagal mokymosi lygi neatsilieku, netgi daugeliu atveju lenkiu jaunesnes ax.gif be to dabar jauciu kad noriu mokytis, ir ne siaip laika leidziu universitete, bet mokausi 4u.gif
Atsakyti
Mokausi, todėl kad reikalingas diplomas, gyvenimas diktuoja savo taisykles ir tenka prie jų taikytis, jei nori išsaugoti darbą. Gyvenimo rinka..., net nemąstai, ar anksti ar per vėlu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 10 19, 11:22)
Gal dar yra patarimu? Ar kas nors buvo atsidures panasioje situacijoje? Gal galima realiu pavyzdziu?  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Po mokyklos istojau i VU vadyba,semestras kainuodavo 1500lt, po pusantru metu meciau, nes ziauriai nepatiko, o ir pinigu gaila. taip pat ir priezastis labai gera atsirado, pastojau ax.gif tai i visus tevu "kaip tu cia dabar metei..." atsakydavau tuo, kad man vaikas svarbiau biggrin.gif dabar studijuoju kitur, laukiuosi antro, bet net negalvoju nei mesti, nei pasiimti akademiniu, nes ten mokytis man patinka thumbup.gif uz mokslus nemoku, kiekviena semestra vyksta rotacija,bet stengiuosi is nemokamo neiskrist. Kadangi studijuoju tai, ka noriu, gerai mokytis nera sunku tongue.gif biggrin.gif taip kad sekmes apsisprendziant ir STIPRYBES tau 4u.gif nesileisk, kad kiti itakotu tavo gyvenimo sprendimus, nes gyvent juk tau reikes 4u.gif
Atsakyti
mano teta siemet isigijo bakalaura kuriai 38 metai thumbup.gif ir taip pat siemet istojo mano pusesere kuriai irgi 38 metai, manau tikrai mokslams nera amziaus drinks_cheers.gif as tik uz moksla. pati dar zadu mokytis, tik ieskau kur tongue.gif
Atsakyti
man tai atrodo niekada nevelu mokytis,pazistu viena zmogu,kuriam 29 metai ir jis siemet stoja i medicina. Zinant,kad cia mokytis reikes maziausiai 10 metu,tai studijas jis baigs 40 rolleyes.gif Ir ka,patenkintas baisiausiai smile.gif
Uzsieny isvis zmones nestudijuoja tol,kol nesusivokia,ko is tiesu nori is gyvenimo.ir man tokia sistema thumbup.gif
Atsakyti
manau, akd niekada nevėlu mokytis, reikia tik noro ir galimybių bigsmile.gif
Atsakyti
Manau niekada nevėlu mokytis, nors man dar tik 22 metai, studijuosiu paskutiniam kurse jau, bet mano sprendimą mokytis įtakojo mama, dabar labai dėl to gailiuosi, aišku pabaigsiu ką pradėjau pati kalta kaip sakoma, tuo labiau, kad liko tik metai, tačiau kitą kartą jau rinksiuosi tai ką noriu aš, ir būtinai dar ketinu studijuoti (neakivaizdžiai). Galbūt studijuosiu ir ne vieną kartą dar lotuliukas.gif priklauso kaip gyvenimas leis.
Atsakyti
manau niekada nevelu mokytis - svarbu, kad noras butu!!!!
Ir dar pinigu aisku - mokslai Lietuvoje tikrai nepigus.
Atsakyti
na pamenu mano dede stojo mokytis 32 lyg ir pabaige viska,buvo neakivaizdiniu budu,bet dabar turi gera darba ir gerai uzdirba smile.gif todel manau verta mokytis kad ir veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai palaikau tas drinks_cheers.gif , kurios dar nori mokytis vyresniame amžiuje, nes žinių žmogui niekada nebūna per daug ir tobulėjimui nėra ribų, o jei dar turite svajonę, tai pirmyn, nes kas iš to, kad žmogus dirba nemėgiamą darbą vien dėl to, kad neturi reikiamo išsilavinimo ir dar save širdyje graužia kad kažkada savo laiku nestojo pagal pašaukimą doh.gif , be to gyvenimas nestovi vietoje ir turimas žinias reikia vis atnaujinti mirksiukas.gif, aš pati galvoju nuo kitų metų pradėti mokytis, nes dabartinis darbas jau baigia užknisti schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi už tai, kad nepriklausomai nuo amžiaus, jei tik yra noras, reikia mokytis. Mano mamos bendradarbė įstojo mokytis neakyvaizdiniu būdu būdama 45 metų. Ir mokosi žmogus.
Atsakyti
smagu, kad mokotės.Ir jei tai antras : bakalauras, magistras ar kt. dar geriau, nes jau žinot, ko norit. Aš pirmą baigiau magistrą, o dabar antram esu, bet, manau, kad keisiu, nes tas antras yra mano dūšiai ri bet kur pinigų nesinori mėtyt...
Atsakyti