Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokytis niekada nevėlu?

aš ir pritariu toms kas sako mokintis niekada nevėlų. Pas mus grupė labai jau įvairaus amžiau nuo 20 mečių iki 46m. Ir žinokit viskas thumbup.gif
Atsakyti
Ir dabar vyresnėm ir dirbančiom dar toje srityje yra nuolaidų,o valstybės finansuojamų atrodo jau nėra nuo šių metų,bent jau soc darbuotojams
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 11 03, 22:02)
Kokie dar klausimai - jei yra finansinės galimybės, žinoma, kad mokykis! Na, man pavasarį sueis 35-eri, aš šiuo metu trečiame kurse, bet nesu pati vyriausia... O mano vyrui jau 38 m., ir jis laukia, kol aš baigsiu bakalaurą - tada pats pradės magistrą, jam tuo metu jau bus 40 biggrin.gif
Amžius - ne riba, svarbu, kaip jautiesi mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal kas yra baigęs Šiauliuose Šiaurės Lietuvos Kolegijoje apskaitą suaugusių skyriui?Man 34met.Gal jau persena?Kokie jūsų atsiliepimai ar labai sunku ar barbą pavyko po kursą susirasti?Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 11 23, 15:57)
Gal kas yra baigęs Šiauliuose Šiaurės Lietuvos Kolegijoje apskaitą suaugusių skyriui?Man 34met.Gal jau persena?Kokie jūsų atsiliepimai ar labai sunku ar darbą pavyko po kursų susirasti?Ačiū. smile.gif

Atsakyti
Sveikos,mamytes!
Gal esate kas nors girdeje apie nuotolini mokymasi?
Turiu net tris vaikucius,kazin ar rasciau laiko mokytis dieniniame ar neakivaizdiniame skyriuose,bet mokytis noriu. Esu girdejusi apie mokymasi internetu. Ka jus zinote apie tai? Ar ka nors domina toks dalykas? Gal zinote,kokiu specialybiu galima isigyti mokantis tokiu budu? Buciau dekinga uz informacija aciuks.gif
Atsakyti
Nesuprantu ar niekas nebesimokina ar tos kur mokosi laiko neturi bendrautis?Ku ku? verysad.gif
Atsakyti
As irgi istojau ten, kur nenorejau. Bet zadu pabaigti, ka pradejau, o tada bandysiu igyt 2 aukstaji biggrin.gif
Mano mamai virs 40, ji dar lyg ir noretu studijuot (teise pvz), bet jau sako sena, pavargsiu, nemokesiu ir t.t. O as tai ja labai skatinu, juk labai puiku butu,pakeistu profesija, gal darba susirastu, kuris jai labiau patiktu ax.gif
Atsakyti
Aš priš 13 metu, istojau kur norejau sekmingai pabaigiau ir dirbu pagal specialibe iki šiol. Budama 32 metu pagalvojau, kad neblogai būtu turėti dar vieną diplomą. Istojau, dabar jau III kursė ir tikrai ne vėlu biggrin.gif
Atsakyti
As planuoju stoti kitamet,bet stosiu tik ten kur mane traukia.Nes as save puikiai pazystu,jei istosiu tik tiek kad istojau,tai mokytis tikrai nesinores!!!Todel bandysiu tol kol istosiu kur noriu 4u.gif
Atsakyti
mokytis niekada ne vėlu. smile.gif Tik deja, einant metams ir nuolatos "nemankštinant smegenų", imlumas mokslams silpsta. Dažnai tenka susidurti su besimokančiais, kuriems 30+, tai galiu pasakyti, kad jiems sekasi sunkiau nei ką tik mokyklas baigusiems paaugliams, tačiau į mokymąsi jie dažnai žiūri atsakingiau ir dirba stropiau:)
Atsakyti
mano supratimu kiekvienas sau nusistato ta riba amziaus iki kada jam kokiu nors ziniu ar mokslo reikia...as mokinuosi neakivaizdziai ir mano kurse yra keletas vyresnio amziasu moteru...nejauciu jokio diskomforto,manau jos irgi mirksiukas.gif
as tai mokysiuos tiek kiek bus noro,jegu ir lesu...jei mano mama kuriai virs 50 eitu dar ka nors mokintis,tik padrasinciau thumbup.gif
Atsakyti