Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

QUOTE(Jazza @ 2012 01 24, 10:03)
Aš - skorpė, MB - jautis. Drauge jau beveik šeši metai. Ir, žinot, nesam mes jau tokios priešingybės, kokie turėtumėm būti. Kuo toliau tuo daugiau atrandam bendrų bruožų... Ir pats apsišlifavimo procesas nebuvo labai skausmingas, gal aš nenuodinga skorpionė, o gal mano jautukas neraguotas...  g.gif  biggrin.gif Be to, manau, vandens ženklas su žemės ženklu nėra tokie jau nesuderinami. Blogiausia kas gali išeiti juos sumaišius - tai daug daug purvo hihihi.gif
O šiaip, pritariu ladygai - reikia abiems stengtis, reikia santykius kurti, statyti plytą po plytos, dirbti - ir viskas bus gerai. Nebūna taip, kad viskas ant lėkštutės paauksuotais krašteliais padedama...

kaip smagu atrasti bendraminciu...mastanciu vienodai arba bent jau panasiai....
as visada buvau uz santykius, kuriuos reikia abiem kurti ir del kuriu reikia abiems, o ne vienam poroje stengtis:)
nieko tikrai gyvenime nebuna lengva...niekas lengvai neatsitinka, neivyksta ir t.t. viskas reikia darbo, pastangu, jegu, kantrybes...
Atsakyti
Citata iš knygos: "Tai absoliučios priešpriešos ženklai, kas akimirksniu nulemia gyvulišką trauką. Jie puikiai žino ko vienas iš kito nori, jie gali ginčytis, gali flirtuoti ir dažniausiai ir vieną, ir kitą daro vienu metu. Šie ženklai gali būti labai žavingi, bet gali tapti ir neįtikėtinai žiaurūs. Jiems reikia ilgai ginčytis prieš randant sprendimą, jiems visada yra apie ką pakalbėti ir visuomet suras problemos sprendimą. Ugningas temperamentas ir liežuvio nenulaikymas - pagrindinės šios poros bėdos, tačiau švelnumas greitai sugražina taiką.
Seksualinis Jaučio ir Skorpiono suderinamumas - idealus"

Iliustracija iš gyvenimo:
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
smileysex.gif smileysex.gif
bash.gif bash.gif
console.gif console.gif
gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Ir visgi, namų auklėjimas, vertybės, pasaulėžiūra - yra kur kas svarbiau nei horoskopai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržūna: 29 sausio 2012 - 21:55
pritariu jums, jog namu auklejimas, pasauleziura ir kiti panasus dalykeliai taip pat turi itakos santykiams, ju kurimui, santarvei....kad tik tuose santykiuose, ju kurime ir tobulineme nepritruktu noro, pastangu, jegu ir visu kitu dalyku:) svarbu manau, kad butu abipusis noras santykiu ,,statyme"

ir visgi manau, kad jautis ir skorpionas nera jau tokie nesuderinami zenklai, kurie negaletu gyventi po vienu stogu...juk ne visis ajuciai arba ne visis skorpionai vienodi zmones smile.gif
Atsakyti
Norint, ir du didziausi priesai gali rasti budu kartu sugyventi...
Atsakyti
Na, aš skorpionė (Tauro metai). Netipiška. Visi, kas pažįsta, sako, kad sunku tuo patikėti. Vyras - jautis (Tigro metai). Kartu esam 6 metai, susituokę - 2.

Ir ką aš galiu pasakyti. Abu labai diplomatiški, visus konfliktus sprendžiam ramiu pokalbiu. Tiek jis, tiek aš nelinkę kelti balso, trankyti durų ir pan. Aš šiek tiek daugiau padūkusi, man vis reikia kurnors lėkti, bėgti, šokti, bendrauti, jis labiau namų žmogus, bet kažkaip atradome balansą. Jei viskas taip ir toliau klostysis, neįsivaizduoju geresnių santykių.

O mažų minusukių, keistumų turim visi be išimties smile.gif maniškis užsispyręs, bet švelniai kalbant galima perkalbėti smile.gif, aš nuolanki ir nekonfliktiška nuo pat mažens, todėl kompromisams tikrai pasiduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 01 29, 21:53)
Citata iš knygos: "Tai absoliučios priešpriešos ženklai, kas akimirksniu nulemia gyvulišką trauką. Jie puikiai žino ko vienas iš kito nori, jie gali ginčytis, gali flirtuoti ir dažniausiai ir vieną, ir kitą daro vienu metu. Šie ženklai gali būti labai žavingi, bet gali tapti ir neįtikėtinai žiaurūs. Jiems reikia ilgai ginčytis prieš randant sprendimą, jiems visada yra apie ką pakalbėti ir visuomet suras problemos sprendimą. Ugningas temperamentas ir liežuvio nenulaikymas - pagrindinės šios poros bėdos, tačiau švelnumas greitai sugražina taiką.
Seksualinis Jaučio ir Skorpiono suderinamumas - idealus"
Ir visgi, namų auklėjimas, vertybės, pasaulėžiūra - yra kur kas svarbiau nei horoskopai  ax.gif

GEra citata thumbup.gif
QUOTE(soula @ 2012 09 04, 12:55)
Na, aš skorpionė (Tauro metai). Netipiška. Visi, kas pažįsta, sako, kad sunku tuo patikėti. Vyras - jautis (Tigro metai). Kartu esam 6 metai, susituokę - 2.

Ir ką aš galiu pasakyti. Abu labai diplomatiški, visus konfliktus sprendžiam ramiu pokalbiu. Tiek jis, tiek aš nelinkę kelti balso, trankyti durų ir pan. Aš šiek tiek daugiau padūkusi, man vis reikia kurnors lėkti, bėgti, šokti, bendrauti, jis labiau namų žmogus, bet kažkaip atradome balansą. Jei viskas taip ir toliau klostysis, neįsivaizduoju geresnių santykių.

O mažų minusukių, keistumų turim visi be išimties smile.gif maniškis užsispyręs, bet švelniai kalbant galima perkalbėti smile.gif, aš nuolanki ir nekonfliktiška nuo pat mažens, todėl kompromisams tikrai pasiduodu smile.gif

Gražūs jūsų santykiai 4u.gif mes atvirkščiai - aš jautis (tigro metų), o jis skorpionas jaučio metų). Sutariam puikiai. Vienas kitą papildome, mokame ieškoti sprendimų, niekada vienas ant kito nešaukiame. Esame kartu jau šešis metus ir matau, kad tik su šiuo žmogumi galiu kurti gyvenimą. Ateinančią vasarą planuojame savo didžiąją šventę, nesulaukiu kol būsiu jo žmona wub.gif Žinau, kad niekad negali žinoti kas kaip, tačiau nekeisčiau nei vienos kartu praleistos dienos.
Aš esu impulsyvi, tuoj bandau kelti konfliktą, ieškot priekabių, o jis ramesnis - pasižiūri į mane klausiamu žvilgsniu ir aš nurimstu, suprantu kad nėra dėl ko kelti balso. Vieną kartą jis pakėlė balsą - lyg ir juokais, tačiau tai buvo ginčijantis. Man net šiurpas per kūną perėjo, nesu girdėjusi jo šaukiančio. Praėjus gal penkiom minutėm mačiau kad jis jaučiasi blogai ir kai pradėjom kalbėt jis iškart pasakė, kad labai keistai ir bjauriai jautėsi sakydamas pakeltu tonu. tad nusprendėm, kad tokių eksperimentų nebedarysim smile.gif taip, kad aš manau, jog jaučiai ir skorpionai puikiai tinka vienas kitam, jeigu jų santykiai paremti meile ir pagarba wub.gif ir jei abu mėgsta alų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki. As jautuke, vyras skorpionas. Kaip ir visiems visko pasitaiko. Kartu 8 metai. Taciau as niekaip neperprantu skorpionu. Kaip prie ju prieiti ar kaip juos apeiti graziai, nesusipykstant smile.gif. Parasykit savo gyvenimisku istoriju, kuriose sugebejote perprasti ar pastatyti i vieta vyra skorpiona smile.gif. Kaip juos perprasti? Man dar nepavyko.....
Atsakyti
QUOTE(nerere @ 2012 10 23, 17:08)
Sveiki. As jautuke, vyras skorpionas. Kaip ir visiems visko pasitaiko. Kartu 8 metai. Taciau as niekaip neperprantu skorpionu. Kaip prie ju prieiti ar kaip juos apeiti graziai, nesusipykstant smile.gif. Parasykit savo gyvenimisku istoriju, kuriose sugebejote perprasti ar pastatyti i vieta vyra skorpiona smile.gif. Kaip juos perprasti? Man dar nepavyko.....

Ir nepavyks perprasti. Jie paslaptingi net patys sau bigsmile.gif
Atsakyti

as skorpijone vyras jautis tai pas mane atvirksciai,as nesuvokiu kaip ji perprasti kartais...cia gal todel kad mes panasus ir vienas kito kartais "nepagaunam" biggrin.gif bet kazkaip pas mus tai viskas labai oki,pasipykstam o poto taip smagu taip fainei sutinkam smile.gif kaip mes sakom,kartais nesutinkam vienas su kitu,bet vienas be kito isvis negalime thumbup.gif
Atsakyti
labas 4u.gif manau galiu ir aš įsipaišyti į šią temą blush2.gif aš skorpionė, draugas jautis wub.gif 4mėn kartu.. ir jie yra patys nuostabiausi mano gyvenime wub.gif mes taip gražiai dėl visko sutariam, labai gražiai bendraujam.. gal dėl to kad tiesiog jaučiam didelę pagarbą vienas kitam wub.gif nuostabesnio žmogaus nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as jautis,mano draugas skorpionas,abudu gime drakono metais...kartu jau 6 metai...is pradziu buvo baisu,kariaudavom,bet dbr susipratom,apsislyfavom... ax.gif abieju klaikus charakteris,abu greit uzsiplieskiam,bet greit ir atleidziam rolleyes.gif
Atsakyti
Parasykit savo gyvenimisku istoriju, kuriose sugebejote perprasti ar pastatyti i vieta vyra skorpiona smile.gif. Kaip juos perprasti? Man dar nepavyko.....

Pirma - tai niekada nieko nereikia "statyti į vietą". Ir santykius kurt ne kaip su "zodiako auka", o kaip su žmogumi, kuris turi teisę būt kitoks nei jūs, kuris atėjo į šeimą su kitokiu auklėjimu, kitokiu temperamentu, kitokia patirtim. Ir nėra kito būdo pažinti kaip tik skatinti pagarbius ir atvirus santykius, o ne apžaisti.
Va čia pasako kur kas daugiau apie vyro ir moters skirtumus (linksmai, bet rimtai) nei bandymas pažint ne į žmogų žiūrint, o į "žvagždėlapius". ;]
Atsakyti