QUOTE(Beržūna @ 2012 01 29, 21:53)
Citata iš knygos: "Tai absoliučios priešpriešos ženklai, kas akimirksniu nulemia gyvulišką trauką. Jie puikiai žino ko vienas iš kito nori, jie gali ginčytis, gali flirtuoti ir dažniausiai ir vieną, ir kitą daro vienu metu. Šie ženklai gali būti labai žavingi, bet gali tapti ir neįtikėtinai žiaurūs. Jiems reikia ilgai ginčytis prieš randant sprendimą, jiems visada yra apie ką pakalbėti ir visuomet suras problemos sprendimą. Ugningas temperamentas ir liežuvio nenulaikymas - pagrindinės šios poros bėdos, tačiau švelnumas greitai sugražina taiką.
Seksualinis Jaučio ir Skorpiono suderinamumas - idealus"
Ir visgi, namų auklėjimas, vertybės, pasaulėžiūra - yra kur kas svarbiau nei horoskopai
GEra citata
QUOTE(soula @ 2012 09 04, 12:55)
Na, aš skorpionė (Tauro metai). Netipiška. Visi, kas pažįsta, sako, kad sunku tuo patikėti. Vyras - jautis (Tigro metai). Kartu esam 6 metai, susituokę - 2.
Ir ką aš galiu pasakyti. Abu labai diplomatiški, visus konfliktus sprendžiam ramiu pokalbiu. Tiek jis, tiek aš nelinkę kelti balso, trankyti durų ir pan. Aš šiek tiek daugiau padūkusi, man vis reikia kurnors lėkti, bėgti, šokti, bendrauti, jis labiau namų žmogus, bet kažkaip atradome balansą. Jei viskas taip ir toliau klostysis, neįsivaizduoju geresnių santykių.
O mažų minusukių, keistumų turim visi be išimties

maniškis užsispyręs, bet švelniai kalbant galima perkalbėti

, aš nuolanki ir nekonfliktiška nuo pat mažens, todėl kompromisams tikrai pasiduodu
Gražūs jūsų santykiai

mes atvirkščiai - aš jautis (tigro metų), o jis skorpionas jaučio metų). Sutariam puikiai. Vienas kitą papildome, mokame ieškoti sprendimų, niekada vienas ant kito nešaukiame. Esame kartu jau šešis metus ir matau, kad tik su šiuo žmogumi galiu kurti gyvenimą. Ateinančią vasarą planuojame savo didžiąją šventę, nesulaukiu kol būsiu jo žmona

Žinau, kad niekad negali žinoti kas kaip, tačiau nekeisčiau nei vienos kartu praleistos dienos.
Aš esu impulsyvi, tuoj bandau kelti konfliktą, ieškot priekabių, o jis ramesnis - pasižiūri į mane klausiamu žvilgsniu ir aš nurimstu, suprantu kad nėra dėl ko kelti balso. Vieną kartą jis pakėlė balsą - lyg ir juokais, tačiau tai buvo ginčijantis. Man net šiurpas per kūną perėjo, nesu girdėjusi jo šaukiančio. Praėjus gal penkiom minutėm mačiau kad jis jaučiasi blogai ir kai pradėjom kalbėt jis iškart pasakė, kad labai keistai ir bjauriai jautėsi sakydamas pakeltu tonu. tad nusprendėm, kad tokių eksperimentų nebedarysim

taip, kad aš manau, jog jaučiai ir skorpionai puikiai tinka vienas kitam, jeigu jų santykiai paremti meile ir pagarba

ir jei abu mėgsta alų