Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

as skorpione, o jis jautis wub.gif buna visko, kaip ir dauguma rase, abiem kartu sunku, bet vienas be kito negalim drinks_cheers.gif jis mane myli tyliai, o as galiu garsiai kasdien isrekti kaip ji myliu blush2.gif esame visiskos priesingybes, taciau visada atrandame bendra kompromisa, nors ta kompromisa dazniausiai lydi ilgos diskusijos, neretai ir gincai doh.gif bet jau daug metu kartu ir tikrai eisim kartu savo gyvenimo keliu iki galo 4u.gif
Atsakyti
aš skorpionė, o jis jautukas. kol kas puikiai sutariame, ginčam pagrindų nekyla ;} džiaugiamės vienas kitu ir tikėkimės dar džiaugsimės ilgai ilgai ;}~
Atsakyti
Jis - tipiškas skorpionas, o aš - tipiškas jautis. Būna visko, bet dar neteko patirti nei rimto ginčo, nei išsiskyrimų. Viskas gerai smile.gif
Atsakyti
as skorpione, o jis jautis smile.gif bet jo charakteris ramus, uzsispyres.. as ir uzsispyrus, mano virsus turi but.. bet jis mane kazkaip nuleidzia ant zemes biggrin.gif matyt, tinkam vienas kitam
Atsakyti
as skorpijonas, uzsispyres, ir gana karstakosis, jis jautis, uzsispyres, bet gana kantrus, na bent jau su manim biggrin.gif mylim vienas kita be proto, bet jis vienintelis zmogus pasauly kuris mane is kantrybes isveda taip kad norisi spiegt, tai gerai kad skorpijonai labai linke i krastutinumus, issireks viena minute atrodys kad jau pasaulio pabaiga, issilies ir praeis, ir gerai kad jis jautis uzsispyres ir siekia savo, nes jei neatsiprasytu pirmas nezinau kaip cia butu g.gif , tikriausiai po 10 min pati atsiprasineciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš skorpionė, jisai jautis. nžn, palyginus jis man geras, tik aš dažnai per audringai į viską reaguoju, bet jis sakė, kad jau priprato prie mano tokų bangavimų biggrin.gif Kartais pati durnelės vietoj pasijaučiu kai aš ant jo pykstu visaip neriuos iš kailio, o jis ramut ramutėlis: "žinau, mažyt, kaltas, gali pykt, atsiprašau" ir tuom viskas baigiasi.
Atsakyti
Ieškojau tokios temukės, ir radau smile.gif Skaitau apie kitų santykius ir stebiuosi, atrodo rašo apie mus. Aš jautukė, jis skorpionas. Kaip kažkas sakė, būna dienų kai vienas su kitu negalim, bet negalim ir vienas be kito wub.gif Jei jau pykstamės, tai vos ne gerkles vienas kitam perkast galim, pora dienų nešnekam vienas su kitu, kol kažkuris nenusileidžia (dažniausiai jis, nes aš per daug principinga ir dažniausiai pykstamės per jį ax.gif ) , o jau kai susitaikom tai niekas mūsų vienas nuo kito neatplėš, kitiems pavydėt tokios meilės wub.gif Apie skorpionų aistringumą irgi čia kažkas užsiminė , nebesikartosiu smileysex.gif good.gif
Atsakyti
As uzsispyres jautis, o jis uzsidares skorpionas. Seip gyvename jau 8 metus kartu patikekite nera lengva nes skorpionai jauciai kaip siurprizai nezinai kada pasirodys visu grazumu, nes kiekviena diena naujas nuotykis ar ivikis, o man norisi ramaus gyvenimo, o del lovos reikalu kiek galiu pasakyti geriau smileysex.gif nei essen.gif nezinau kame cia reikalas jiems smileysex.gif trytum lenktynes kokios, jie gali gali ir gali, nori nori ir nori. Dauguma rasiusiu kaip ir sutampa kai kas, bet yra tokiu niuansu kurie nelabai malonus, nes pas mus jis netaupo, aisku as kalta visada palieku nors buna priesingai, bet barniu buna ypac pilnaciai prasidejus, o jei jau mane isiutina tai kas po ranka ir skrenda na nelaiko jau nervai nuo ju filosofijos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dusiab @ 2010 09 24, 18:21)
As uzsispyres jautis, o jis uzsidares skorpionas. Seip gyvename jau 8 metus kartu patikekite nera lengva nes skorpionai jauciai kaip siurprizai nezinai kada pasirodys visu grazumu, nes kiekviena diena naujas nuotykis ar ivikis, o man norisi ramaus gyvenimo, o del lovos reikalu kiek galiu pasakyti geriau smileysex.gif nei essen.gif nezinau kame cia reikalas jiems smileysex.gif trytum lenktynes kokios, jie gali gali ir gali, nori nori ir nori. Dauguma rasiusiu  kaip ir sutampa kai kas, bet yra tokiu niuansu kurie nelabai malonus, nes pas mus jis netaupo, aisku as kalta visada palieku nors buna priesingai, bet barniu buna ypac pilnaciai prasidejus, o jei  jau mane isiutina tai kas po ranka ir skrenda na nelaiko jau nervai nuo ju filosofijos  wacko.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia ir padariau isvadas, kad labiausiai nuo zmogaus charakterio savybiu viskas priklauso ir tik labai mazai nuo horoskopo zenklo g.gif
As - jautuke, MB - skorpionas. Nezinau ar gali buti geresnis vyras. Seimos zmogus, jam gyvenime svarbiausia - as ir, dabar jau greit gimsianti dukryte. Niekada svarbesni nebuvo draugai ar kazkokie kiti pomegiai. Supykdyt beveik neimanoma. Jeigu as kartais is muses dramblio nepadaryciau, tai turbut is viso nesipyktume. Ziuri jis i mane isputes akis ir nesupranta kas cia negerai, ko as noriu biggrin.gif . O man tiesiog jau profilaktiskai pasipykt noras uzejes nuo per taikaus gyvenimo:lotuliukas: .
Is viso be galo geros sirdies zmogus wub.gif Kartu jau 9m. ir tikrai galiu pasakyti, kad kas metai svesdami savo sukakti vis pasidziaugiam, kad santykiai tik gereja wub.gif
Bet cia, kaip ir sakiau, daugiau turbut asmeneines savybes lemia, nei zodiako zenklai. Musu vertybes 100% sutampa, abu is gyvenimo norim tu paciu dalyku. Abu konfliktus sprendziam taikiai, vienas kitam akiu gyvenime nesam draske, nes tai tiesiog prasilenkia su musu vertybemis. tai tiek smile.gif

Dabar laukiam pirmagimes savo. Pagal gimdymo data turejo buti svarstykliuke, bet matau, kad labai gali buti skorpioniuke, tai net nezinau ko tiketis is moters skorpiones. Tikiuosi, kad graziai sugyvensim wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif As - jautuke, jis -skorpionas. Kartu jau du su puse metu, uz keliu men vestuves smile.gif
Gyvename kartu jau ilgai, tik 3 men padraugavom ir jis mane kazkaip perkrauste pas save biggrin.gif
Skorpionas tai jauciasi, uzdaras, bet protingas.... Myli, bet tyli smile.gif Taciau po kai kuriu musu barniu, kai jau norejau viska susikrauti ir ji palikti, labai atgailavo ir matau jog pasitaise, sureagavo i mano pastabas. Tikiuosi taip bus ir toliau 4u.gif
Siaip as ne is tu, kurios kelia bangas, tai ir nesipykstam daznai. Barniai dazniausiai ivyksta del to, kad jis nori tusintis, o as - ne smile.gif Nes siuo metu laukiuosi ir man ne tai galvoj.... O as ji suprantu - nori atsipalaiduoti, tik va beda, kad per daug doh.gif Nejaucia saiko schmoll.gif
O siaip labai rupestingas, seimyniskas, nera niekada pasakes man - ne smile.gif
Tik va savo rubus palieka ne ten kur jiems vieta ir tai labiausiai mane erzina blink.gif negana, kad i spinta nesusideda, apsikrauna savo lovos puseje esancia kede, bet dar ir i svetaine sugeba rubu prisitemt ir foteli apkraut... O kai atsikeliu taip nervukai sukyla doh.gif O jis sako, as taves nenoriu zadint, todel ir iseinu persirengt kitur lotuliukas.gif
Taciau man atsikelus tuos rubus kasdien tenka tvarkyt, ne jam.... biggrin.gif
Su maistu tai ka duosiu, ta suvalgys (vienodi skoniai), taciau jei nepaduosiu - pats nepasiims lotuliukas.gif o ir pavalges lekstes ne visada sugeba i kriaukle sudet.... O as jau labai priekabi, man kiekvienas daiktas turi savo vieta ir kai pamatau ne savo vietoje stovinti, tai sugenda nuotaika totaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 17, 12:03)
Jis - tipiškas skorpionas, o aš - tipiškas jautis. Būna visko, bet dar neteko patirti nei rimto ginčo, nei išsiskyrimų. Viskas gerai smile.gif

svieki, as skorpione, vyras jautukas. abu gana skirtingi, bet iki siol, dar neteko itin rimtai susipykti. zinoma, barniu tokiu mazu ir nesutarimu buna, taciau vienas be kito negalim. kol kas kartu (susituoke) esame jau oenkerius metus, o pazystami devynerius. manau, kad ir toliau seksi gerai sutarti smile.gif
Atsakyti