Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

Aš skorpionė, o mano geriausias draugas jautis. Aišku, kaip apie porą negliu nieko pasakyti, bet vis dėlto. Manau ypač daug priklauso nuo charakterio. Draugas tikras kompanijos žmogus, vis pasišaipau, kad taip niekada ir nesusiras žmonos, nes per daug laisvas jo gyvenimo būdas, tačiau jis tikina, kad būtent dėl tos vienintėlės jis ir pasiruošęs atsiduoti šeimyniniam gyvenimui smile.gif Kas dėl ženklų suderinamumo, pagal astrologiją, tai visiškai skirtingi ženklai, tačiau sutariame nuostabiai. Abu sakom, kad jeigu taip artimai vienas kito nepažinotume, tiek daug vienas apie kitą nežinotume, nesidalintume paslaptimis ir panašiai, tai jau tikriausiai seniai būtume kartu doh.gif lotuliukas.gif Labai įdomus pašnekovas, nors visada nori pasirodyti protingesnis ir teisesnis. Šiaip aš visada linkusi nusileisti, todėl jokių kivirčų niekada nekyla (kas skorpionui nelabai būdinga), žinoma, kaip būtų bendram gyvenime, tai neįsivaizduoju. Ką dar galiu pasakyti, kad trauka tarp šių dviejų ženklų yra milžiniška karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
daivusikas,2007 02 10, 17:42
viskas priklauso nuo issiauklejimo.
Jei vyrui skorpionui - (shiaip visi jie darboholikai) - svarbiau darbas, draugai, hobiai ivairus, tai gali buti diplomatiska, minksta ir visokia kitokia... Nepades... Kiek galesi istverti tarnyste (na jauciai kantrus) - manau asmeninis reikalas, bet ne vienas individas negali ilgai pakesti skuduro pozicijos (dazniausiai atsibundama po 4 - 5 metu, kai nukrenta roziniai akiniai).
Skorpai vyrai - ne seimos zmones - ji juos varzo
As jautis, ilgai taiksciausi, buvau diplomatiska, bandziau viska uzglaistyti, visada pirma taikydavausi - vis tiek buvo blogai, visada buvau kalta ir neteisi - ko nepasakysi apie skorpionus (labai geros apie save nuomones). Truko kantrybe...
Gaila tik sekso...

neitiketina! perskaiciau savo rasyta zinute pries 5m. Dabar jau issiskyre esam su vyru skorpionu. Labai gaila, kad nesigavo is musu darni seima. Tikra teisybe parase cia Daivusikas, skorpionai, matyt, ne seimos zmones. Draugai, iskylos, hobiai, baliukai - va, ju tikrasis veidas. Namie bent jau mano buvusiam skorpionui pilnai uzteko katino ant pilvo, o vaikai salia gali atsirast tik tada, kai jam yra upas su jais zaisti. Kad ir koks kantrus ir daug istveriantis yra jautis-zmona, viena diena viskas pasibaigia. Vienaip ar kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 28 rugpjūčio 2011 - 14:48
QUOTE(sesuoToma @ 2011 08 28, 15:48)
neitiketina! perskaiciau savo rasyta zinute pries 5m. Dabar jau issiskyre esam su vyru skorpionu. Labai gaila, kad nesigavo is musu darni seima. Tikra teisybe parase cia Daivusikas, skorpionai, matyt, ne seimos zmones. Draugai, iskylos, hobiai, baliukai - va, ju tikrasis veidas. Namie bent jau mano buvusiam skorpionui pilnai uzteko katino ant pilvo, o vaikai salia gali atsirast tik tada, kai jam yra upas su jais zaisti. Kad ir koks kantrus ir daug istveriantis yra jautis-zmona, viena diena viskas pasibaigia. Vienaip ar kitaip.

Man labai nepatinka skaityti tokias zinutes, lyg Skorpionai butu visi vienodi schmoll.gif tikrai papirestarausiu, pati esu ne Jautis, o Vezys,taciau MB Skorpionas yra tikrai seimos zmogus wub.gif visada uzstoja, seimos dar nera (t.y vaiku), bet manimi rupinasi ir lepina, niekada neuzmirsta manes wub.gif Draugai jam svarbus, bet prioritetas skiriamas 'isrinktajai', tik reikia tai moketi priimti , parodyti , kad tai vertini ir nors minimaliai atsakyti cool.gif
Atsakyti
Paskaičius temą, kažkaip daug liūdnų istorijų čia... Bet juk abu ženklai visai įdomus, aš irgi esu skorpė, o MB jautis. tikrai negalime vienas be kito būti wub.gif labai jau stipri trauka biggrin.gif juk visuose santykiuose būna įvairių momentų, yra džiūgių, yra liūdnų akimirkų, bet tai juk stiptina santykius... na bent jau man taip atrodo ax.gif kažkada buvau suradusi labai gražų horoskopą apie šių ženklų suderinamumą, mes bent jau sau jį taikome iki šių dienų 4u.gif
"Как хорошо Телец и Скорпион понимают друг друга! С полуслова и даже без слов. Да что там понимают, они так тесно связаны магически, что один подумал — другой почувствовал, один ощутил — другой понял, что и как было прочувствовано. Они идут в одну сторону, но когда Телец ступает левой ногой, Скорпион ставит на землю правую."
Tik pradedam ką nors svarstyt ir nesutart dėl ko nors, visad šitą prisimenam, pasivadinam atitinkamom kojom (dažniausiai jisai būna jau ką nors pradėjęs daryti, man tik lieka dėti savo dešiniąją koją biggrin.gif ) ir kažkaip išvengiame bet kokių nesutarimų 4u.gif na bent jau kol kas labai mum gražiai pavyksta kartu žygiuoti biggrin.gif norisi to paties palinkėti ir visom kitom porom 4u.gif
Atsakyti
Neblogai sekas sutarti, vienas kita atsveriam. As italisko temperamento (myliu-nekenciu-myliu), jis ramaus budo zmogus, tai pralaukia mano pykcius, nugesina mane. O siaip duoda naudingu patarimu, konstruktyviai sprendzia problemas. Abu mes panasus tuo, kad labai vertinam seima smile.gif
Atsakyti
as skorpijone mano vyras jautis,visi sako kad mes vienas kitam netinkam pagal zodijaka. bet cia senu mociuciu kalba,kalbet apie tikima ir netikima. sako kad seimoj gl but tik priesingybes tada bus ideali pora,cia taip pat netiesa...nes mano tevai jau 25m kartu ir sekmingai kartu nors budo to paties. sako jog skorpijonai karsto budo,na taip pritariu as kaip degtukas,kersto pilna..nors ta paty galiu pasakyti apie savo vyra nors jis jautis o jauciai sako taikus zmones bet jo tokiu nepalaikysiu...todel man tas ziurejimas meiles pagal zodijaka toke pieva biggrin.gif jei neturit ka veikt ziurekit,bet nieko tai nepades biggrin.gif manau kad ir koks blogas tas zodijakas jy galima tramdyti ir keisti...
Atsakyti
as pati Jautuke esu ir su Skorpionais sutariu tik vyrais biggrin.gif nors turiu ir draugiu ,bet mes iskart susikertam ,o va su vyrais daug lengviau kazko bendraujasi ir pritariu tam, kad tarp ju yra didele aistra tai jau isbandyta ir nei vienas taip netraukia kaip jie blush2.gif
Atsakyti
laba diena,

perskaiciau sios temos diskusijas ir nutariau pati parasyti. esu skorpione, vyras - jautis. nors, kaip ir daugelis sako ir tai zinoma tiesa, skorpionas ir jautis yra priesingybes, priesingose barikadu pusese pagal zodiako zvaigzdziu issidestyma,...taciau mums tai (bent jau kol kas) netrukdo gyventi..
as esu taikus skorpionas, kiek karsto ar karstesnio budo nei mano vyras jautis, gal labiau uzsideganti, bet siaip ieskanti santykiuose, barniuose ir visur kitur gyvenime kompromisu, todel tikrai seimoje nesu diktatoriskas ir tikrai niekas nevyksta seimoje tik pagal mane....
vyras kiek ramesnis jautukas, bet irgi turintis savo charakteri, principus, norus...kartias net atrodo, kad musu santykiuose net jis daug ,,blogesnis" buna uz mane....bet aisku, kaip is tirko yra sunku pasakyti...tai galbut galetu ivertin optimaliai tik zmogus is salies, stebintis musu santykius....
bet mes jau penkeri metai kaip susituoke, ir greit bus desimt metu kai draugaujame, kai esame pazystame...du vaikucius turime ir kol kas gyvename....aisku, nezinia, kas bus toliau, kas laukia ateityje...bet manau, kad viskas priklauso ne nuo to, koks tavo zodiako zenklas, bet nuo pacio zmogaus, nuo to, ko jis nori, sieka, ka galvoja, manau, kad dviem zmoniems, gyvenantiems kartu, nesvarbu santuokoje ar nea, butina abiems stengtis, abiems tuos santykius kurti, dalintis kasdienybes ir buities nasta ir pa...abiem stengtis, abiems noreti...santykiai, ju grozis ir tvirtumas, manau yra tikras darbas, nenuilstantis, pastovus, nepertraukiamas, jeigu nedirbsi nieko neturesi, taip ir su santykaiis, jeigu ju nekursi-nieko ir nebus...
Atsakyti
QUOTE(ladyga @ 2012 01 07, 14:47)
laba diena,

perskaiciau sios temos diskusijas ir nutariau pati parasyti. esu skorpione, vyras - jautis. nors, kaip ir daugelis sako ir tai zinoma tiesa, skorpionas ir jautis yra priesingybes, priesingose barikadu pusese pagal zodiako zvaigzdziu issidestyma,...taciau mums tai (bent jau kol kas) netrukdo gyventi..
as esu taikus skorpionas, kiek karsto ar karstesnio budo nei mano vyras jautis, gal labiau uzsideganti, bet siaip ieskanti santykiuose, barniuose ir visur kitur gyvenime kompromisu, todel tikrai seimoje nesu diktatoriskas ir tikrai niekas nevyksta seimoje tik pagal mane....
vyras kiek ramesnis jautukas, bet irgi turintis savo charakteri, principus, norus...kartias net atrodo, kad musu santykiuose net jis daug ,,blogesnis" buna uz mane....bet aisku, kaip is tirko yra sunku pasakyti...tai galbut galetu ivertin optimaliai tik zmogus is salies, stebintis musu santykius....
bet mes jau penkeri metai kaip susituoke, ir greit bus desimt metu kai draugaujame, kai esame pazystame...du vaikucius turime ir kol kas gyvename....aisku, nezinia, kas bus toliau, kas laukia ateityje...bet manau, kad viskas priklauso ne nuo to, koks tavo zodiako zenklas, bet nuo pacio zmogaus, nuo to, ko jis nori, sieka, ka galvoja, manau, kad dviem zmoniems, gyvenantiems kartu, nesvarbu santuokoje ar nea, butina abiems stengtis, abiems tuos santykius kurti, dalintis kasdienybes ir buities nasta ir pa...abiem stengtis, abiems noreti...santykiai, ju grozis ir tvirtumas, manau yra tikras darbas, nenuilstantis, pastovus, nepertraukiamas, jeigu nedirbsi nieko neturesi, taip ir su santykaiis, jeigu ju nekursi-nieko ir nebus...

as jums pritariu. as tai netikiu pasakymais "charakteris nesutapo" biggrin.gif lengviause taip pasakyti...na as taip pat skorpijone vyras jautis visi sako kad suderinamumo nera,bet mes kad ir pasipykstame kartais net labai bet stengiames pasikelbeti,isikalbeti,o ne numoti ranka ir pasakyti charakteris nesutapo...nu juokinga istikruju biggrin.gif mes jau 6 metai kartu tuoj bus 7 ir visko buve,nezine dar ko bus,bet kaip kazkada su vyru kalbejau ir isikalbeja vienas kitam pasakeme jog kad ir kaip buna kartais sunku mums vienas su kitu bet mes vienas be kito negalime kad ir kaip pintusi musu charakteriai...
Atsakyti
Aš - skorpionė, jis - jautis. Oj kiek visko buvo... Skyrėmės, taikėmės, vėl skyrėmės, vėl taikėmės... Ir kartu neišėjo būti, ir atskirai smile.gif

Dabar jau tfu, tfu, tfu lyg ir išmokom susigyventi, jau susižadėję, nors kartais iškyla kokių situacijų smile.gif Abu ženklai stiprūs, nenori nusileisti, bet liūdna tikrai nebūna :>
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 09, 08:51)
as jums pritariu. as tai netikiu pasakymais "charakteris nesutapo"  biggrin.gif  lengviause taip pasakyti...na as taip pat skorpijone vyras jautis visi sako kad suderinamumo nera,bet mes kad ir pasipykstame kartais net labai bet stengiames pasikelbeti,isikalbeti,o ne numoti ranka ir pasakyti charakteris nesutapo...nu juokinga istikruju biggrin.gif  mes jau 6 metai kartu tuoj bus 7 ir visko buve,nezine dar ko bus,bet kaip kazkada su vyru kalbejau  ir isikalbeja vienas kitam pasakeme jog kad ir kaip buna kartais sunku mums vienas su kitu bet mes vienas be kito negalime kad ir kaip pintusi musu charakteriai...

teisingai, ir as taip galvoju, kad paprasciausiai ir lengviausiai yra pasakyti, akd ,,nesutapo" charakteriai ir pasukti i skirtingas puses. nors gyvenime visko buna. kartais taip buna sunku, akd atrodo nebeistversiu ir t..t bet gerai, kad tokios akimirkos buna itin retai
Atsakyti
Aš - skorpė, MB - jautis. Drauge jau beveik šeši metai. Ir, žinot, nesam mes jau tokios priešingybės, kokie turėtumėm būti. Kuo toliau tuo daugiau atrandam bendrų bruožų... Ir pats apsišlifavimo procesas nebuvo labai skausmingas, gal aš nenuodinga skorpionė, o gal mano jautukas neraguotas... g.gif biggrin.gif Be to, manau, vandens ženklas su žemės ženklu nėra tokie jau nesuderinami. Blogiausia kas gali išeiti juos sumaišius - tai daug daug purvo hihihi.gif
O šiaip, pritariu ladygai - reikia abiems stengtis, reikia santykius kurti, statyti plytą po plytos, dirbti - ir viskas bus gerai. Nebūna taip, kad viskas ant lėkštutės paauksuotais krašteliais padedama...
Atsakyti