QUOTE(*River* @ 2012 11 23, 00:34)
As jau pradejau nekesti tavo vyro (bent jau pagal tavo aprasymus jis visiskas asilas

).
Treisas buvo isitikines, kad bus hiperstimuliacija. Anot jo, pas mane policistines kiausides (turbut taip vadinasi). Jis man ruosesi skirti tik 112.5 arba isvis tik 75 gonalio. Kazin, ar augtu man su tiek kas nors
Tai kaip jie aiskina, kodel tau nesistimuliavo kiausides?
nu bet tikrai jau požiūris jo į visą šį procesą ir Tave pačią užmušantis
nu ne, IVF ui reikia jau bent 150 dozės. negirdėjau, kad kas skirtų mažiau, aš juk domėjausi pati labai tom dozėm, nes irgi bijojau hiperstimuliacijos.
nu kad pas mus LT niekas nieko neaiškina. juk po to nepavykusio karto pati tik įsiprašiau atskiro vizito ir aiškinimosi - KODĖL nepavyko. o taip niekam neįdomu, paaiškint, ką toliau daryti, kaip reiktų elgtis, siūlymas buvo vos ne po mėnesio vėl skubiai daryti, nes juk senka kiaušidžių rezervas

nu nieko, metai tipo daro savo, vieną kartą užkilo FSH (bet paskui jis visada labai geras, net mažiau nei 8), antimiulerinis mažokas, bet aš suprantu, kad tokių metų jis jau visoms mažokas. ai, nu žodž, atsibodo organizmui būt stimuliuojamam. o dėl kiaušiąlasčių kokybės tai aš išvis pykstu ant gonalio, nesuprantu, kodėl tik jį skiria pas mus. Tu pasidomėk LV gal labiau Menopur ar kt. tiktų (jie dar ir pagerina kokybę kiaušiąlasčių), o LT tai ir jau pasakė man, kad jei daryčiau sekantį kartą, gaučiau didesnes gonalio dozes, nuo ko man išvis fantazija atšoko. taigi jei dabar dar daryčiau, tai tik LV ir ne su gonaliu, bet kol kas neturiu ir aš, nei V minčių kažką daryti. man reikėjo pusmečio ir daugiau, kad atstatyti organizmą po visų vaistų. ciklas iki šiol neatsireguliuoja ir pan.

ai, jau nebenoriu nieko. ...