QUOTE(DruiDe @ 2012 11 23, 08:41)
Labas rytas
16 DPO, BT-36,5 (meigas ramus ir pastovus), NT-grazus vienas bruksnys.
Tad panasu, kad Ledo Karalienes kerai stiprus ir labai salti
Tai reikia duoti laiko Zuzliukui, kad ja galutinai istirpdytu
QUOTE(maika @ 2012 11 23, 09:37)
Kaip laukiu kada
zuzla grįš ir papasakos viską viską

Pradedant kaip apsisprendė važiuot į ligoninę, baigiant kaip Semka susipažino su Zuzliuku

na ir dar ką nors
Man irgi labai idomu isgirsti jos pasakojima apie Zuzliuka
QUOTE(Tino @ 2012 11 23, 09:49)
nu ne, IVF ui reikia jau bent 150 dozės. negirdėjau, kad kas skirtų mažiau, aš juk domėjausi pati labai tom dozėm, nes irgi bijojau hiperstimuliacijos.
Nesu girdejusi, kad 150 yra minimali doze per IVF

T. tik sake, kad kai yra polinkis i policistiskuma, tai labai sunku tiksliai nutaikyti doze, dazniausiai buna du krastutinumai: jei skirtu per maza, pvz. 75 gonalio, tai gali taip ir likti tas vienas folis, kaip ir eiliniam cikle, o 112.5 jau gali buti per daug ir buti hiperstimuliacija.
Matai, tu tik siaip sau bijojai hiperstimuliacijos, nes kazkam ji buna, bet pas mane tai yra realus pozymiai, kad ji gali buti (LH gerokai didesnis uz FSH, per echoskopa matosi daug mazu folikulu salia dominuojancio), tai toks ir skirtumas. Aisku, as labai tikiuosi, kad man is pirmo sykio pavyks parinkti tinkama doze ir uzaugs kokios 10 geru kiausialasciu, bet mano atveju tikimybe tam gerokai mazesne, nei vidutinei (tegul ir mano amziaus) moteriai... Mes cia vis skaiciuodavom, kas labiau apsimoka, IUI ar IVF, tai as ir svarstau, gal mano atveju IUI net didesne sekmes tikimybe (jei tik vyro sperma butu tam pakankama)
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 23, 11:52)
Vat nezinaua gerti dar Dupha ar nutraukti? Pagal S HCG pirmadieniui skirtas

Bet BT nemeluoja man niekad
Sveikinu mus visas!!!! taip, taip, mus, mielos moterytes

Nes butent mes ir esam kariai musyje su nevaisingumu
Klausyk S. Del BT tai liudna, bet gal kai geri Duphastona, ja negalima pasitiketi?