QUOTE(*River* @ 2012 11 23, 13:28)
Matai, tu tik siaip sau bijojai hiperstimuliacijos, nes kazkam ji buna, bet pas mane tai yra realus pozymiai, kad ji gali buti (LH gerokai didesnis uz FSH, per echoskopa matosi daug mazu folikulu salia dominuojancio), tai toks ir skirtumas. Aisku, as labai tikiuosi, kad man is pirmo sykio pavyks parinkti tinkama doze ir uzaugs kokios 10 geru kiausialasciu, bet mano atveju tikimybe tam gerokai mazesne, nei vidutinei (tegul ir mano amziaus) moteriai... Mes cia vis skaiciuodavom, kas labiau apsimoka, IUI ar IVF, tai as ir svarstau, gal mano atveju IUI net didesne sekmes tikimybe (jei tik vyro sperma butu tam pakankama)
na bet juk vaistus skiria kiekvienai pagal kiekvienos augima foliu gleivines.... nzn kaip kitur bet man S visada skiria mazas dozes vaistu... kad ir gonali tik po 0.25, tiesa prie jo skiria ir luveri, menopuro buvo skyrus ir 0.375 ... nes pas mane ir kiausides linkusios i pk. tad ir vaistu negalima daug... bet istikro man gonalis ir nepatinka... man net labiau patinka puregonas beje jo ir tik 0.25 leistis reikia..ir foliu kaip iui uzauga labai pakankamai 2-5 (su menopuro augiausiai) ...ir isvis man patinka S kad ji bando ivairias kombinacijas vaistu ir iesko man tinkamo varianto...galbut del tos priezasties ir nenoriu niekur is jos iseiti...nes kai paskaitai kitu merginu pasisakymus tai nesvarbu kad gleivine bloga vistiek skiria closta, nesvarbu kad su femara uzauga vienas folis vistiek ja skiria...
manau tau reikia nusiraminti ir nebijoti tos hiperstimuliacijos nes jei bijosim negalim eiti i miska.... drasiau mergyt
as ir kazkaip dvejojau masciau...ir jau sudeliojau plana , ka darysim jei nepavyks sis iui... pradzia jau padaryta , vyras seriamas vitaminais , as ir pradesiu ju kursa... zodziu reikia kazka daryti...
maide, nepyk, nu bet kaip mane nervina tavo vyras... niekaip nesuprantu kodel jis taip... nu kaip jis gali nepalaikyti savo mylimos moters... ir vis kaltinti... nesuprantu, bet mazut zinau kad tu stipri bet kartais tikrai norisi pabuti silpnai...
druide , gaila kad neisvydai antro bruksnelio...nu bet gal dar lukterkim .....
boruziuk tikrai sunku kai tiek praeini ...ir vis tiek nieko....ir ...nezinia del ko....
jautruole tikrai sunki savaite si... tik gaila kad ji man dar nesibaigia...
velnyte kaip tu ?
maika kada tavo histero? jezau kokia mano trumpa atmintis...

tepioja si cikla?
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney