Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(zuzla @ 2012 11 25, 17:55)
wub.gif  wub.gif  ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif4u.gif

mes jau namie, Zuzliukas pasaka wub.gif man irgi viskas gerai (nu ant kiek gali būti gerai moteriai po gimdymo tongue.gif ), kada veliau prisijungsiu, viską paskaitysiu ir papasakosiu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif  cray.gif

pilsek atsigauk ir lauksim atves griztant su pasakojimu wub.gif zuzliukas varduka turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 25, 15:46)
gal varškės su bananais ir jogurtu? ax.gif

Ka tik suvalgiau varskes su bananu smile.gif

mes jau namie, Zuzliukas pasaka wub.gif

Isivaizduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 24, 18:07)
Maidenana, gal tu man duosi į galvą, bet skaitau skaitau, ką rašai... Man atrodo, kad nelaiminga tu esi. Ir kad atsiskleist šeimoj negali nei kaip moteris, nei kaip apskritai asmenybė. Ar klystu?.. Jaučiu, kad nelabai... Ir taip gaila, nes manau, esi šauni moteris, ir galėtų būt viskas kitaip, o va kaip yra...
Zuiky, aciu uz palaikyma smile.gif as tikrai esu laimingas zmogus, mano laime nepriklauso nuo isoriniu veiksniu.. Ta "isorybe" juk laikina. Tik labai uzknyso nesekmes, kurios trunka jau virs 3 metu. Tiesiog emociskai pavargau kovoti. Kur benueinu, ka bedaryciau - tik nesiseka ir nesiseka. Dauzais galva i siena, o rezultatas tik sutraiskyta galva. Gal nustoti..

QUOTE(velnyte @ 2012 11 24, 21:32)
Taip kad Maidut pirmyn link tikslų (mokslas, darbas, nepriklausomybė) ir gal savaime viskas susitvarkys
P.S. kaip aš blogai jaučiuos per šią stimuliaciją ir spaudimas aukštas, ir galvą skauda...
gal taip ir reikia padaryti.. nustoti kovoti ir palikti viskam savaome buti.. gal daugiau naudos bus. Nes cia kisuosi i savo nuosava gyvenima, o nieko is to gero.

och, kokia uzuojauta del savijautos. man per stimuliacijas irgi blogai buna, islenda mano rozes, oda skauda, nu zodziu.. man tik kai gonalio laikotarpis gerai budavo, clostas su pusiau velniu, o jau dupho laikotarpis mane zudydavo.

QUOTE(maika @ 2012 11 24, 21:52)
O, kaip pažįstama... Pastaruoju metu ir aš nesuprantu ką čia veikiu... Jaučiuosi absoliučiai niekam tikusi.. ir taip visose srityse...  verysad.gif
oooo, tikrai... doh.gif

QUOTE(*River* @ 2012 11 24, 22:04)
4u.gif  4u.gif Gal cia ruduo visas taip veikia.
As siandien pasipuosiau eglute biggrin.gif Noriu Kaledu  ax.gif
nu gal.. apskritai kazkoks sunkus gyvernimas tapo.

Saunuole. As uzvakar prie rimi irgi maciau eglutes, priejau, pauosciau. Uzsimaniau kaledu, nors man tai tiesiog masinis gerimas ir tiek. Bet siais metais kazkaip norisi ir lempuciu, ir egluciu, ir sventes grazios, su uzkepta antimi, draugais, sampanu..

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 24, 23:22)
mes ir puosdavom savaite iki kaledu...bet kas is to ....... tad gruodzio 1d jau eglute puosim  lotuliukas.gif
saunuoliai. as pasistengsiu grizus papuosti.

mes jau namie, Zuzliukas pasaka wub.gif man irgi viskas gerai (nu ant kiek gali būti gerai moteriai po gimdymo tongue.gif

nu neverk tu taip smile.gif tu gi jau Mama... isivaizduoji? bigsmile.gif
Och, kaip laukiu istorijos ir nuotrauku smile.gif

Sveikutes. Tasyte surengta, rytoj diena lauktuviu susipirkti ir viskas, kelionen. Ufff... Kaip nenoriu, kaip bijau, kaip visaip kaip... kaip noretusi viska pabaigti, kad nebeliktu uodegu, kad jau galeciau sau pasakyti "nu bent jau TAI padariau iki galo ir su teigiamu rezultatu". O grizus spausiu MV ant IUI. Nors jis nori natur. Bet nieko, teks paruosti paskaita apie AFS.
Atsakyti
jurmarta gal ryt NT blush2.gif

druide o kaip tavo mmm? o gal visgi taip ir nebepasirode a 4u.gif

maide laimingo kelio wink.gif o kuriam laikui tu isvyksti? cia iki kaledu nebusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 25 lapkričio 2012 - 19:53
Labs rytas 4u.gif
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 25, 20:43)
druide o kaip tavo mmm? o gal visgi taip ir nebepasirode a 4u.gif

Kur jau doh.gif Sedziu ramiai su 3 c.d. , ruosiuos dar vienam IUI smile.gif

Jurmarta, friends.gif laikomes ir kol kas netikim tokias ankstyvais NT 4u.gif

Maiduk, pati tamsiausia minute buna pries pat ausra laikykis 4u.gif

Zuzla, wub.gif labai laukiu istorijos

Siandien noriu tik vieno dalyko - miegot, miegot ir dar karta miegot ph34r.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Maide> geros kelionės ir lauksim sugrįžtant 4u.gif

DruiDe> aš kaip tik šįryt prisiminiau, jog turėtum darytis HCG, bet tau jau naujas ciklas unsure.gif SĖkmės startuojant su juo 4u.gif

Maika> negalvok, jog nepavyks, TURI pavykti tau histero, man histero+LP mirksiukas.gif

Zuzla> mieloji, jūs jau namuose wub.gif Stiprėkit, lauksim pasakojimo kai atsigausi smile.gif

Grim> nejuokaukit su aukštu spaudimu, tegu tavo mama veža tėvą pas normalų daktarą ir tavęs nejaudina be reikalo 4u.gif
Atsakyti
man siandien BT nukrito iki 37,o tai reiskias jog siandien prasides mm,nu bet nesamone visiska!-dar tik 25 c.d o mm pas mane VISADA kaip laikrodukas 28-29 dienos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 10:13)
man siandien BT nukrito iki 37,o tai reiskias jog siandien prasides mm,nu bet nesamone visiska!-dar tik 25 c.d o mm pas mane VISADA kaip laikrodukas 28-29 dienos blink.gif

Matyt, susimaišė ciklas nuo stimuliuojančių vaistų ir IUI procedūros, man taip buvo unsure.gif Bet kaip gaila, juk turėjo tau pasisekti kartu su DruiDe šį ciklą verysad.gif Ir kas kada nors ištirpdys Ledo karalienės ledus? blink.gif
Atsakyti
Zuzla, sveikinimai ir nuo mūsų su mažuliu, linkime daug daug džiugių akimirkų kartu wub.gif

Dru console.gif Šaunuolė, kad nepasiduodi, aš visada tyliai laikau už tave kumštukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 25, 20:43)
maide laimingo kelio wink.gif o kuriam laikui tu isvyksti? cia iki kaledu nebusi g.gif
labai labai aciu. nezinau kuriam laikui. tikiuosi, neilgam, bet kas ten gali zinoti kas kada ir kaip. gal porai savaiciu, gal menesiui, gal trims..

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 26, 08:45)
Maiduk, pati tamsiausia minute buna pries pat ausra laikykis 4u.gif

Siandien noriu tik vieno dalyko - miegot, miegot ir dar karta miegot  ph34r.gif
kad ta minute tris metus jau tesiasi. galetu jau kaip nors... pasvisti..

koks nuostabus nestumo pozymis. rolleyes.gif bigsmile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 11:13)

tai gal pakils veliau? paziurek rytoj. gal b us kaip Ruddei - pakrito BT, po keliu dienu pakilo ir buvo II. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 11 26, 12:29)
Dru console.gif Šaunuolė, kad nepasiduodi, aš visada tyliai laikau už tave kumštukus  4u.gif

Aciu, mergyt blush2.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 26, 12:57)
koks nuostabus nestumo pozymis.  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Turi sviesia sirdele, ji apsviecia tau kelia mirksiukas.gif Geros tau keliones 4u.gif

Toks pozymis dar labai ryskiai pasireiskia, kai visa savaitgali baliavoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 26, 12:57)
labai labai aciu. nezinau kuriam laikui. tikiuosi, neilgam, bet kas ten gali zinoti kas kada ir kaip. gal porai savaiciu, gal menesiui, gal trims..

koks nuostabus nestumo pozymis.  rolleyes.gif  bigsmile.gif
tai gal pakils veliau? paziurek rytoj. gal b us kaip Ruddei - pakrito BT, po keliu dienu pakilo ir buvo II.  mirksiukas.gif

Ne,jau nepakils.HCG maziau negu 1...zodziu iseinu as atostogu nuo daktaru iki vasario menesio,noriu smagiai atsvest Kaledas,pailset sausi siltuose krastuose ir pamirst porai menesiu bent jau sita kosmara smile.gif ...ir isvis nemanau,kad verta man kovoti kaip Donkichotui su vejo malunais..desimt metu absoliutaus nevaisingumo daug ka sako-matyt tikrai esu beviltiskai nevaisinga,tik gaila,kad gydymas dar nera tiek pazenges i prieki ir visiems gydytojams atrodo,kad viskas pas mane saunu-nuostabu...nebera prasmes daryti tas IUI,kisti i save vaistus,juk viskas pas mane ir taip uzauga,vyksta O,visi tyrimai geri,nelemta reiskias ner ko cia draskytis smile.gif
Atsakyti